Ferace Modelleriyle Günümüz Modası

Geçmişten günümüze ferace modern görüntüsüyle ve renklerdeki seçenekleriyle tesettür modasında yerini almıştır. Feracenin renk seçenekleri ve model farklılıklarındaki renkleriyle modada şıklıkta ve doğallıkta göz dolduran bir seçim olmuştur. Ferace görüntüsü ve rahatlığıyla tercih edilir bir kıyafettir. Günümüzde istediğimiz model ve renge ulaşma kolaylığı feraceye olan talebi çoğaltır. Feracenin geçmişten günümüze vazgeçilmeyen tarzı şıklıkla bütünleşmiş modada yerini almıştır. Ferace günümüz tesettür modasında farklı modelleri ile yerini almıştır. Başörtüsü, çanta ve ayakkabısıyla ferace rengini bütünler ve renklendirebilirsiniz. Ferace hemen hemen her renk seçeneğiyle modada müşteriye hitap eden modelleri sunmaktadır. Ferace modelleri detaya inen işlemelerin inceliğiyle görüntüsüne güzellik katmaktadır.

Ferace Modelindeki Yenilikler

 

Feracenin günümüz modasında spor klasik fantezi şık modelleriyle göz dolduran yeri vardır. Kolları saran işlemelerdeki farkla ve sadece bileği saran işlemelerle şıklığını bütünleyen modeller vardır. Bele kadar olan kısımda göz doldurucu işlemeler yanı sıra tek sıra veya çift sıra düğme tercihleri kullanarak ta farklı modellere ulaşılmıştır. Kollarında bileğe inerken volanlı kesimler geniş bilekli tarzlar. Kol süslemeleriyle tarzına yenilikler katan ferace modelleri modada tarzını yakalamıştır. Boyundan bele kadar olan kısımlardaki süslemeler fermuar ve düğmelerle tamamlanan modeller istenilen renkle bütünleşir. Baskı desenli kumaşların inceliğiyle bileklere kadar uzanan ferace şıklığı bazen de omuzdan eklenen dantel yelek tarzı kumaşla bütünleşen parçaların bir araya gelmesiyle model ve tarz farklılığı yaratır. Kot kumaş görüntüsüyle klasik tarzın spor rahatlığı modellere yansıtılmıştır. Kollarına yapılan işlemeli renk detayları görüntüyü hareketlendirmiştir. Kemer kısımlarda bağlamalı ve işlemeli kısımlar bazen bele oturan bazen pile yansıtan dökümüyle ayrı bir güzelliktedir. Kemer kısmına ve kollara yapılan işlemelerle bütünlük sağlanır. Omuz kısmından bele kadar inen işlemeli ve dantel detay eklenmiş rengin uyumu dantel ve işlemelerle bütünleşen modellerde yer almıştır. Üst kısmı yelek tarzı yarım yelek tarzı üst modelleriyle ferace günümüz modasını sarmıştır. Boğaz kısmında fular tarzı farklı bağlama çeşitlerinde kumaşından kurdele gibi uzayan modeller bileklerde kumaş renginden dantel uzantılar feraceyi şık bir görüntüde gösteren ayrıntılarıdır.

Renkleriyle Ferace Farkı

 

Tüm renkleri yansıtan kumaşların formuyla modelinde güzellikler oluşturur. Baskı kumaşların ayrı bir tarz yarattığı feraceler. Kot formunda kumaşlarla oluşan modelleriyle ferace çeşitliliği modada yerini almıştır. İster sade ister renkli baş örtülerle kombin oluşturulan feraceler koyu renk feracede açık renk baş örtü  feraceyle aynı renk bir ton açık baş örtü ile farklı tarzlar yaratılabilir. Ferace modelleri oluşturulan kombinler modaya tarzını  seçeneğindeki çeşitliliklerle sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın