Ferace Modellerinde Yenilikler

feraceSezon trendleri arasında kendisine hatırı sayılı ölçüde yer bulan ferace modelleri içerisinde birbirinden farklı renklere, tasarımlara ve kesim biçimlerine sahip modeller yer alıyor. Halihazırda ferace denilince hanımların alışveriş listelerinde bir hareketlilik, artı yönde bir ivme gözlemleniyor. Zira feraceler her yaşta, her beğenide hanımın ilgi odağı haline gelmiş, hem klasik hem de modern ölçülerde tanıtımları yapılmış bir numaralı kalitedeki ürünler. Nakış detaylı feraceler ilk sırada bulunuyor. Mevsimlik olarak da değerlendirilen bu ürünler bedeni kaplayan ama asla sıkmayan özel bir kumaş tasarımına sahip.

 

Nakış detayları boyun bölgesinden başlayıp gövde kısmına doğru yukarıdan aşağı bir hareketlilik belirteci ile birlikte sunuluyor. Bu da bu elbise modellerine ayrı bir hareket alanı ve özgürlük katıyor. Dar kalıpta üretilen ferace modellerini incelerken ve de satın alma aşamasına girerken dikkat edilecek en önemli husus ise bir beden büyük alma zorunluluğu. Bu kurala riayet eden hanımlar çok daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde gerçekleştirdikleri alışverişlerinin akabinde herhangi bir pişmanlık duymaktan da çekiniyorlar. Pilise detaylı feraceler de sezon trendleri arasında gösteriliyor ve sıklıkla satın alınıyor. Piliselerin ince, zarif ve gören gözleri hayran bırakan minimal ölçütleri her yerde zarafetini konuşturmak isteyen hanımların baş tacı konumunda.

 

 Alternatif Bir Bakış Açısıyla İmal Edilmiş Ferace Modelleri

 

Alternatif bir bakış açısıyla imal edilmiş ferace modellerinin başında kot feraceler geliyor. Kotun kalitesine, rahatlığına ve konforuna alışmış olan hanımlar artık kot rahatlığını ferace modellerinde de özgürce taşıyabiliyorlar. Bu ürünlerin kol ve gövde kısmında ise akasya düğmeleri bulunuyor. Bu düğmeler de kot üzerinde ayrı bir atmosfer oluşturup kotun sadeliğine ayrı bir alternatif olarak getiriliyor. Etamin nakışlı feraceler ise ağırbaşlı tarzı ve klasik ölçüleriyle özellikle orta yaşlı hanımların sıklıkla siparişini verdiği bir ürün. Yine aynı şekilde krep kumaş ile üretilmiş olan bu feraceler ciddiyet ve resmiyet gerektiren tüm toplantılarda ve davetlerde özenle girilebilir özelliklere sahip. Sezon sonu indirimlerini ve kampanyaları yakından takip eden müşteri kitlesi tüm ferace modellerini çok daha uygun fiyata satın alabilirler.

 

Bir cevap yazın