Ferace modellerinde spor tarz

 

Ferace modellerinde spor tarzda tercihler yapmak istiyorsanız bu yazı sizin için ideal bir referans olacaktır. Son yılların durulmayan moda konularından biri de ferace. Hanımların kullanım rahatlığı için en ziyade tercih ettiği modellerden biri kendisi. Rahat kullanımı aynı zamanda spor ayrıntılar ile birleşince stil şıklığı kaçınılmaz oluyor.  Bu modeli sevilen kılan en önemli unsur ise, kumaş yapısının mevsim şartlarına uyarlanabiliyor olması. Yazın ince narin ipek kumaş ile bizimle buluşan ferace kışın kışa uygun yüzeye sahip farklı kumaşlar ile tasarlanabiliyor. Son yıllarda klasik duruşun dışına çıkan daha spor tarzlar bizimle buluşuyor.  Aksesuar ayrıntılar içeren modeller bize yeni alternatif kapıları da açtı.

Ferace ve aksesuar bütünlüğü

Aksesuar detaylar ferace modeller üzerinde şık bir görünüm oluşturuyor. Bununla birlikte bizlerin günlük tercihine de yeni seçenekler sunuyor. Örneğin,  Apolet aksesuarlar feracelere ayrı bir zarafet ve modelin sadeliğini bozmayan bir süs katıyor. Bu yıl ferace modellerinde en sık rastladığımız aksesuar detaylardan biri de nakış oldu.  Geçtiğimiz sezonun en öncül modalarından biri nakıştı. Yine yeni sezonda da bol bol aksesuar ve tasarımlarda kendini gösterecek gibi. Kıyafetlerin kol manşetlerinde, kol,omuz, sırt ve üst beden gibi konumlarda kendine yer bulduğunu görüyoruz. Nakışın detaylı ve otantik figürler içeren versiyonları bizi ferace modellerinde karşılıyor. Aynı zamanda daha soft ve bahar çiçekleri içeren motifler ile de zevkimizde kendine yer bulabiliyor. Nakış detaylarının ferace modeller üzerinde spor bir duruş oluşturduğu da bir diğer dikkat unsuru. Esas spor stile kolay adapta olan modeller ise dijital baskı ferace modelleri. Yaz aylarında çiçek ağırlıklı desenlerin spor stil içinde kendine özgü bir yer yakaladığına tanık olduk. Son bahar ve kış modasında da bu stil gündemde yer bulacak gibi.

Kot ferace farkı

Spor denilince akla gelen en tanındık kumaş türlerinden biri de kot. Bu yıl kot kendini gündemden düşürmedi. Gömlek, etek, pantolon ve yelek gibi parçalarda sık sık karşımıza çıktı. Spor giyimin ayrılmaz parçası kot kumaş bu yıl feracelerde de ilgi çekici alternatif modeller çıkardı. Tesettürlü kadınların feraceye olan ilgisine kot kumaş yeni sebepler sunuyor. Denim kot feraceler yaz aylarında tesettürlü kadınlar için rahat ve kullanışlı oldu. Hanımların feraceye olan ilgisi aynı şekilde kot kumaşlara da var. Tasarımcılar bu iki çok sevilen parçayı birleştirerek kadınların alakasını tek noktada toplamayı başarıyor.

Moda Selvim’in en sevilen ferace modelleri için tıklayınız

Bir cevap yazın