Ferace Modelleri İle Her Bayan Şık Olabilir

 

C.M.N - ModaSelvim      Tesettür giyim modasında yeni ürünler bayanlara sunularak onların daima şık olması sağlanmaktadır. Çünkü şıklık bir bütün olarak ele alınmalıdır. Kombin seçeneklerinde tesettür ürünlerini doğru kullanmak önemlidir. Özellikle dış kıyafet olarak önemli parçalardan biri olan ferace ürünler kombin tercihlerini çok etkiliyor.

 

Trend, şık ve detaylarla ön plana çıkan feraceler oldukça büyük ilgi görüyor. Modeller bayanların farklı tarzları ortaya koymayı sağlarken, gittikleri her yerde rahat ve şık olmalarını da sağlıyor. Özellikle tesettür giyim modasında sade ürünleri ön plana çıkaran detaylar oluyor. Bunun için ferace modellerinde fermuar detaylarını görmek mümkün. Gold renklerdeki fermuar detayı her renk ile uyumunu ortaya koyuyor. Yeni modellerde fiyonk detayı da kullanılmıştır. Özellikle klasik tarzını seven bayanlar için bu tür detaylar uygun olacaktır.

 

Tesettürlü bayanlar zarifliği ve şıklığının yanı sıra rahatlık bakımından da tercihlerini yapıyor. Bu yüzden kullanışlı her ürün daima onlar için avantajdır. Uzun, alt kısmı geniş olan ferace ürünleri birçok bayanın tercihidir. Yine üst tarafta lazer kesimi olan modeller bu sezon oldukça trend. Biraz daha spor tarzını benimseyen bayanlar için zımba detayına sahip olan feraceler çok uygun olacaktır. Bu modeller hem görüntüsü hem de kalitesi ile tercih edilmektedir. Üst kısmı kareli, iki renkten ibaret olan modeller kolay ve şık kombin oluşturmayı kolaylaştıracak.

 

Yeni ferace modellerinde kol ve yaka kısmında deri detayı sıkça görmek mümkün. Deri her zaman ürünü hem modern hem de spor tarzına uygun olmasını sağlayacaktır. Bu detay ile yeni feraceler oldukça farklı ve şık. Kolları dantel olan ferace modelleri ise birçok bayanın beğendiği modeller arasındadır. Dantel detayı özellikle tesettür giyim sektöründe kullanılmaktadır. Zarifliği ve zarafeti ile dikkat çeken ürünler her zaman bayanları şık gösterecektir. Dış kıyafet olarak kullanılan feracelerin seçimi bundan dolayı önemlidir. Çünkü ferace tek başına bir bayanın tarzını yansıtabilmelidir.

 

Kaliteli ve farklı detaylara da sahip olması çok önemlidir. Yün, jakar gibi kumaşlar özellikle kış sezonu için sunulan feracelerde kullanılmaktadır. Renk olarak seçenekler geniş tutulmuştur. Genellikle iki rengin bir arada kullanıldığını görmek mümkündür. Tek renk olarak ise mor, siyah gibi renkler mevcuttur.

Uygun fiyatlarla tüm feraceler için: https://www.modaselvim.com/ferace

Bir cevap yazın