Ferace Modasında Hangi Renkler Moda?

Her geçen sene zengin renk ve desen modelleriyle daha fazla dikkat çeken tasarımların yeni sezon ferace modasında da yer aldığını görüyoruz. Kıyafet modelini göstermek için renk uyumları oldukça önemli detaydır. Ferace, pardesü ve kap gibi dış giyim parçalarının ve etek, bluz ya da elbise gibi tesettür giyim parçalarının kombinlerinde renk uyumunun sağlanması dikkat edilmesi gereken ayrıntıların başında yer almaktadır. Bu sebeple yeni sezonda satışa sunulan ferace modellerinin yanı sıra renk tonlarında oldukça önemlidir.

 

Bu sene popüler renklerin ferace modellerinde de kullanılması tesettürlü kadınların modaya uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır. Yakma modelli feraceler, lacivert ve siyah ile birlikte mürdüm rengi üzerinde harika bir uyum sağlıyor. Ferace modellerinde kullanılan inci, düğme ve güpür ayrıntıları renk olarak haki, mürdüm, indigo ve siyah renkleriyle bütünlük yakalıyor. Ferace modelleriyle uyumu en dikkat çeken aksesuar başörtüsüdür. Başörtü seçiminde feracenin model ve rengi göz önünde bulundurularak seçim yapılmalı ve ikisi arasında uyum sağlanmalıdır.

 

 Kullanılan Aksesuarlar İle Daha Dikkat Çekmektedir

 

Tesettür giyimin en önemli parçası olan feraceler her sene değişen moda ile tesettürlü kadınlar tarafından büyük bir beğeni ile satın alınıyor. Yeni sezonun moda olan indigo, haki, zümrüt ve taba renkleri ferace modellerinde de kullanıldı. Birbirinden şık ferace çeşitleri kullanılan aksesuarlar ile fazlasıyla göz doldurmakta. Son moda feraceler her bütçeye uygun olmaktadır.

 

 Moda Olan Renkler Kullanılmıştır

 

Yeni sezon ferace modelleri tesettürlü hanımlar tarafında ilgiyle takip edilmekte. Ferace modelleri birbirinden şık renk ve tasarımlar ile tesettürlü hanımların beğenisine sunuluyor. Ferace modelleri moda renkler ile birlikte hem günlük tesettür giyime hem de özel günlere uyum sağlamaktadır. Bazı ferace modellerinde ise iki renk birden kullanılmıştır.

 

 Kumaş Faktörü Önemlidir

 

Tesettür ferace seçerken kumaş faktörü önemlidir. Yazın serin tutan kışın ise terletmeyen kumaşlar seçilmelidir. Bunun yanı sıra ferace seçerken kumaşın kırışma özelliği az olanı tercih edilmeli. Az kırışan kumaşlar daha rahat kullanıma sahiptir. Vücut yapısına uygun ferace seçimi vücut üzerinde modelini daha rahat göstermektedir. Dar kesim ferace modeli her vücut yapısında şık bir görüntü sergilememektedir.

 

Bir cevap yazın