Ferace İle Tesettüre Yeni Bakış Açısı

Her yaş grubuna temsil eden ürün yapısı ve kalitesi ile müşteri hedef kitlesine ulaşmak mümkündür. Kumaş ve kaliteli malzemeler ile konforlu, rahatlık, iç dizayn ile sıcak tutma konusunda hassas bir üretim yapmaktadırlar.

 Geleceğin yeni nesil üretim aşaması ve üretim teknolojisi ile farklı ve iç prensibi müşterilerine her desen ve tasarım ile hizmet sunmaktadır.

Her Mevsime Uygun Üretim Yapısı

Ürün yönetimi ve kapasitesi konusunda organizasyon şeması ile daha verimli ve kaliteli anlayışı müşterilerine her zaman geniş ürün seçeneği sunmaktadır. Üretim sürecinde müşteri istekleri ve ihtiyaçlarına göre üretim şemasını ve zincirini belirlemektedir. Üretim zinciri içerisinde her malzeme ve kumaşı müşterinin ferace giyimini tercih etmesi adına rahatlık ve konfor gibi özellikleri daha on planda tutmaktadır.

 Ferace, her türlü mevsim koşulları ve bütün soğuklara karşı hem yaz hem de kışta kullanmasına imkan vermektedir.

Ferace ile farklı ve kendi modasını kombin ve tasarımları ile her türlü özel gece ve davetlere kullanım ve alternatif seçenekleri sunmaktadır. Tasarımları ve farklı kombinler konusunda müşterilerine her zaman geniş ürün ve seçeneği ile özel davetler ile daha şık ve zarifliğin yeni adresi olmaktadır.

 Değişiminde ve satış sonrası detaylı ve doğru bilgilendirme ile şık kombinler konusunda tavsiye ve önerileri de kendi sayfalarına ulaşmak mümkündür.

Güvenilir Ödeme Sistemleri ve Ücretsiz Hizmet Ağı

Satış sonrası ve değişiminde müşterinin ferace ve diğer ürünlerini memnun kalmamaları halinde iade ve ücretsiz kargo ile geniş ve kaliteli hizmet ağı bulunmaktadır.

 

 Ücretsiz ve iade değişimi ile birçok müşterisine uygun fiyat aralığı ve desteği konusunda birçok firmanın önüne geçmektedir. Değişim ve iade sonrasın da hiçbir şekilde maliyet ve masraf yönetimi müşterilerine yansıtmadan süreci yöneten değerli ve kaliteli hizmet anlayışı üst düzey şirketler arasında yer almaktadır.

 Kapıda ödeme ile ferace ürününü online satışlar üzerinden alan müşterilerine ürünü görme ve deneme imkanı ekstra hizmet sunmaktadır.

 Daha güvenli ödeme şekilleri konusunda geliştirilmiş üst düzey alt yapıları ile daha kolay ve hızlı alışveriş yapma imkanı bulunmaktadır. Nakit dışında kredi kartı ile 3D güvenlik sistemi ile ödeme yöntemleri arasında da bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın