Ferace ile Dışa Yansımalar

feraceMerhabalar feraceli giyim neden tercih edilir başlıkta da belirttiğim gibi dışa yansımalar yani bir insanı dış görünüşü ile karşılar konuşmasıyla da uğurlarız onun için konunda başlığında belirttiğim gibi feracede bir bayanın dıştan görünümüdür. Dışarıdan baktığınızdan yoldan geçen feraceli elbisesi olan bayan aslında o feracenin rengi modeli cepli cepsiz oluşu ama üzerindeki desenden dahi o içinde barındıran bayanın dışa yansımasıdır.

Feraceli bayan giyimi kesinlikle olmalıdır ferace bir bayanın içinde ne olursa olsun ne kadar düzensiz olursa olsun dışarıdan bakıldığında derli toplu ve güzel bir görüntü vermesinden dolayı bayanlar tarafından fazlaca tercih edilir. Bence haklıdırlar; normalde ceket giydiğinizde rüzgâr tarafından dağılabilir ve üzerinizdeki bütün elbiselerin rüzgârın azizliğine uğrama ihtimali çok yüksektir, sürekli bayan arkadaşlarımızda bir telaş aha rüzgâr çıktı üzerimdeki elbiselerden biri ne bir şey oldu mu gibi sürekli kuşku ve kendini kontrol etmekten karşısındakini bile fark edemediği durumlarda olmuştur.

Onun için bir feraceyle bütün bu kuşkuları ortadan kaldırmanıza yardımcı olacağı gibi size aşırı bir güven ve kendinizi rahat bırakmanızı da sağlar. Yolda yürüyüşünüz bile değişir peki o halde neden dışarı çıkıldığında üzerlerinde ne olursa olsun eğer ferace giyecekse diğer elbiselerinin ütülümü dağınık mı olduğuna bakmadan feraceye bakarsınız kullanılır durumda hâlihazırda feraceniz mevcutsa bunların hiçbiri sorun değil ama feraceli giyim giyinmiyorsanız eğer sıkıntı o zaman başlıyor ne giyeceğim?

Sorularının çokluğuyla boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Bu ütülü değil, bunu dün giydim, bu olmaz bu çok açık hava soğuk, buda çok kalın şimdi bence feraceli giyim giyinmeyenlerin ne kadar zorlukla mücadele ettiğini birazda olsa bu yazıdan sonra anlamışsınızdır. Az önceki saydıklarım sadece bazıları daha neleri var eğer feracesi olan bir bayansanız bunların hiçbirine kulak asmadığınız gibi dışarıya da çok rahat ve özgür bir şekilde çıkabiliyorsunuz.

Yalnız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var bunlar; sizi anlatan deseniyle, kumaşıyla, yazlık veya kışlık oluşuyla, tarzıyla, kısalığı ve uzunluğuyla bunların hepsine dikkat edin; feraceli giyinmek istiyor ve dışa görünüşünüzü konuşturmak istiyorsanız bunlara muhakkak çok dikkat edin. Tamam, feraceli giyinmek sizi kapatabilir dışa karşı her açığınızı kapatmanıza yardımcı olabilir yalnız yukarıdaki belirttiğim konularda dikkat etmezseniz kesinlikle dış yansımanız sizi anlatmadığı gibi görünüşünüzle karşınızdakini kendinize kapatabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın