Ferace Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Ferace, bedeni boydan boya kapatır. Bol ve uzun kesimi ile vücut hatlarınızı örtebilirsiniz. Dış giyimde tercih edilen feracelerin en klasik renkleri siyah ve yeşildir. Günümüzde diğer renklere sahip ürünleri de bulabilirsiniz. Ferace modelleri düğmeli, bağlamalı ve fermuarlı olarak sunulur. Sade veya işlemeli feracelerden zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Feracelerin kumaşı ve dikişi son derece kaliteli olmalıdır. Dış giyim ürünü olduğu için bu nokta önemlidir. İçinizdeki kombin ne olursa olsun feraceler görüntünüzü baştan aşağı değiştirebilir. Ferace seçimini mevsimlere göre seçmeniz gerekir. Kalın ve tok kumaşlardan yapılan ferace kış mevsimi için uygundur. Yaz mevsimi için hafif ve nefes alan kumaşları yiyebilirsiniz. İnce pamuklu kumaşlar ile yapılanlar yazın terlemenize engel olur.

Atlas, keten ve ince pamuklu modelleri yaz mevsiminde kullanabilirsiniz. Kış aylarında tercih edeceğiniz feracelerin soğuk havayı geçirmemesi gerekir. Soğuk günlerde sizi sıcak tutması için yün, kaşmir ve polyester-pamuk karışımı kumaşları alabilirsiniz. Farklı tasarımlarda ve her tarza uygun çok sayıda ferace çeşidi vardır. Zengin renk ve desen çeşitleri arasından tarzınızı yansıtanları alabilirsiniz. Şık tasarımlı ürünlerle zarif görünüm elde edebilirsiniz.

Ferace Kombinleri

Feracelerle ile birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Sadece bir ferace ile günlük ve ofis şıklığı yaratabilirsiniz. Spor modellerin kombinlenmesi en kolaydır. Eşofman veya jean pantolonlarla beraber giyebilirsiniz. Spor modellerde tam boy veya ara boy feraceleri seçebilirsiniz. Ara boy modellerde içinizdeki kıyafetlerin renk uyumu da önemlidir. Yaz aylarında renk tercihinizi açık tonlardan yana kullanabilirsiniz. Ekru, pembe, mavi ve mini yeşili sıcak günler için uygundur. Kış aylarında kalın kumaşlar tercih edilir. Siyah, lacivert ve kahverengi renkleri kışa uygundur. Feraceleri söz, nişan ve düğün gibi organizasyonlarda giyilebilirsiniz. İşlemeli, simli, boncuklu ve pullu modellerle birbirinden şık kombinler oluşturabilirsiniz. Kol, yaka ve etek kenarlarına çeşitli süslemeler yapılabilir.

Ferace Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Ferace tercihinde dikkat edilmesi gereken ilk şey modelin kumaşıdır. Naylon içerikli kumaşlardan uzak durulmalıdır. Pamuk tabanlı ferace tasarımı uzun ömürlüdür. Tüm modellerde doğru dikiş, beden ve kalıp önemli detaylardır. Ferace seçiminde diğer önemli etken ise renk tercihidir. Size yakışan bir ferace rengi tercih edilebilir. Doğru olmayan renk tercihi zarif kombinlerinizin kendisini göstermesine engel olur.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın