Farklı Yerler Adına Farklı Kombine Önerileri

tesettür giyim kombinSon zamanlarda hızlıca türlü hale gelen tesettür elbiseler sayesinde her yere uygunluk sağlayacak tesettür giyim kombin ürünlerini bir araya getirmek mümkün ve kesindir. Tesettür kombineler adına 3 farklı kombine önerisi vermek okuyucular adına faydalı olabilir.

 

 Günlük ve Spor Kombineleri

 

Günlük yaşamda ya da spora giderken kombine yapmak adına belli başlı kurtarıcı parçalar vardır. Bu tesettür giyim kombin parçaları sayesinde gün şık bir şekilde kurtulacaktır. Kimonolar, bu kurtarıcı olan parçaların içerisinde en şık ve her ortama uyan parçalar şeklinde tanımlanabilir. Gündüzleri spora giderken, eşofman üstüne sade ve düz bir kimono kullanılabilir.

 

Bilhassa yaz mevsimleri için kullanımı avantaj içerir. Basit bir tişört, altına giyilen bir pantolon üstüne alınacak kimo ile ister kafe, ister alışveriş gibi her türlü mekana gidilebilir. Üstüne alınacak uygun bir şal ve ayakkabı şeklinde seçilecek babetler ile tam günlük yaz kombinesi oluşturulabilir. Kışın için ise kışlıkları kullanılarak kombine oluşturulabilir.

 

 İşe Giderken Oluşturulacak Kombineler

 

İşe giderken genel olarak daha şık ve ciddi parçalar tercih edilmesi gerekir. İkili olan takımlar ofis giyimleri adına oldukça ideal, şık ürünlerdir. aynı şekilde her sabah hangi kombini yapsam düşüncesinden kurtaracaktır. İkili takımlar için uzun bir tuniğin altında bol bir pantolon kullanılacaktır. Bu kombine adına her renk bulunabilir. Ayrıca yelekli ikili tasarlanan takım modelleri de vardır. Pantolon giymek istenmiyor ise ya da farklılık olması isteniyorsa etekli takımlar da alınabilir.

 

İkili tasarlanan takımların yanı sıra ofiste şık tarz olması isteniyorsa bol bol tunik alınmalıdır. Gömlek biçiminde olan tunikler daha ciddi ve şık bir hava katacaktır. Şal ve eşarp türünde ise kombine sadeyse renkli modelli ürünler kullanılabilir. Genelde tek renk şallar, daha ciddi ve şık bir imaj oluşturduğundan ötürü ofis tesettür kombinesi yapılırken daha iyi durmakta ve daha fazla tercih edilmektedir.

 

 Önemli Günler İçin Oluşturulan Kombineler

 

Özel davete gidiliyorsa, pek çok tesettür kombine alternatifleri de vardır. İlk önce daha kolay olması isteniyorsa tek parça elbise seçilebilir. Tunik ve pantolon kombinesi ya da tunik- etek kombinesi de yapılabilir.

 

 

 

Bir cevap yazın