Farklı Tunik Modelleri ve Özellikleri

 

Tesettür tunik modelleri; daha çok yaz aylarında tercih edilebilecek modelleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Ancak tuniği kullanacağınız kombin tunik seçimi için çok önemlidir. Yani; klasik bir modeli tercih edecek iseniz o halde tunik kumaşlarında ve üzerindeki aksesuar seçimlerinde çok daha fazla ayrıntı bekleyebilirsiniz. Ancak spor kombinler yapacak iseniz o halde sade ve daha az aksesuara sahip tunik modelleri kombininizi tamamlayabilmeniz açısından mükemmel şekilde yeterli olacaktır.

 

Bol Kesim Tunik Modelleri

 

Bol kesim tunik modelleri tesettürlü hanımların daha çok kumaş pantolon modelleri ile tercih ettikleri ve kombin yapmayı uygun gördükleri tasarımların ifadesidir. Bol kesim tunik modellerinin genel itibari ile çok daha bol kesim kol detaylarının olup olmamasına göre tercihlerinizi farklılaştırabilirsiniz. Yani; bol kesim gömlek kolu tipindeki modelleri tercih edebileceğiniz gibi daha dar kesim kol modellerini de tercih edebilir ve yalnızca gövde kısmının bol olmasını uygun görebilirsiniz. Bol kesim gömlek benzeri olan tunik modellerinin genel itibari ile bedenleri standart olup, birkaç beden hanımın kullanımına uygun olarak beğenilerinize sunulur.

 

Tunikte Boy Farkı

 

Tuniklerin bol ve gömlek kesim olan tasarımlarının bir kısmında ön boy ile arka boy farklılığı söz konusu olabilir. Bu durum beden ölçülerinin de farklılaşmasına sebep oluyor. Yani örneğin; gömlek model bir bol kesim tunik tercihiniz var ise o halde ön boy ve arka boy farkı olarak karşınıza sırası ile 85 ile 95 cm şeklinde çıkabilir. Gömlek model tuniklerin imalatında kullanılan ürünler ise genel olarak; coton ve poly olarak kendini göstermektedir.

 

Fakir Kol Tunik Modelleri

 

Tunik modellerinde; kol ve yaka sıklık ile değişiklik göstermektedir. Bu bağlamda kollar için; tam kol, yarım kol ve fakir kol olabileceği gibi dar ve bol yarasa kol tunik modelleri de karşınıza çıkar. Yaka farkı olarak ise; bisiklet yaka tunik modelleri olduğu gibi v yaka tunik modelleri ve tişört yaka olarak bilinen bisiklet yaka modeller de sizleri bekliyor olur. Fakir kol tunik modellerinin boyları kısalmaz yalnızca bilekten ayrıntı şeklinde bir lastik ile kolun toplanması sağlanır.

Bir cevap yazın