Farklı Tesettür Stil Önerileri

tesettür giyimKıyafetlerimiz bulunduğumuz çevrede bizi yansıtan, ilk başta dikkat çeken şeylerdendir. Farklı yaşam tarzlarının yansıması olarak kıyafetleri örnek verebiliriz. Bu yüzden de insanlar monotonluktan kaçınmak için farklı stil arayışlarına girebilirler.

 

 Farklı Renklerde Pantolon

 

Yaz aylarında tesettür giyim olarak da ilginizi çekecek bol pantolonlar kullanım rahatlığı sağlıyor. Görünüm bakımından da estetik olup sıcak yaz aylarında rahatsız etmeyecek ve tercih edeceğiniz ince dokulu kumaşları ile kurtarıcı görevi görecektir. Farklı bir stil oluşturmak istiyorsanız ise en basit örnek ile siyah bol bir pantolon üzerine baskılı bir tişört giyebilir ve bir eşarbı fular olarak kullanabilirsiniz. Üzerine bol bir kot ceket ya da toprak renginde trençkot da alabilirsiniz.

 

 Tesettür Takımlar

 

Büyük devrimler sonucunda toplumsal değişmelerin yaşandığı dünyada en önemli gelişmelerden biri de kadının iş hayatına adım atması olmuştur. Bu sebepledir ki kadının iş yerlerinde giyecekleri de ön plana çıkmaktadır. İş kıyafeti denilince ilk akla gelen tesettür giyim de dahil takımlardır. Erkekler de takımları iş hayatında kullanmaktadır anca bu takımlar kadınlar için kurtarıcı olmuştur. Etek ceket ve etek pantolon şeklinde olmaktadır.

 

Önceden çoğunlukla bu takımlar kısa ceketler ve dar pantolonlar şeklinde iken artık revize edilmiştir. Özellikle tesettür giyim alanında da kullanılmaya müsait uzun ceketler ve bol pantolonlardan oluşan takımlar vitrinlerde yer edinmiştir. Uzun kruvaze ceketler bol pantolonlar uzunlu ve Fransız boyda blazer ceketler ile sadece ofis stili değil bir sokak stili de yapabilirsiniz.

 

 Ton Sür Ton

 

Bir rengin farklı tonları ile uyumlu bir kombin oluşturmaya verilen isimdir. Bu şekilde hem göz yormayan bir stil oluşturup hem de boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz. Bu renklerin tonları ile oluşturacağınız sofistike stili ayakkabı ve çanta hatta fular gibi aksesuarları da katarak daha sakin bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Renkler

 

Her sene moda olan renkler çoğunlukla değişse de size yakışan renkler değişmeyecektir. Stil sahibi olmak için ilk yapmanız gereken aslında size yakışan renklerin tespiti olacaktır. Bu şekilde sizi açmayan size yakışmayan renkteki kıyafetleri bilecek ve buna göre hareket edeceksiniz.

 

Bir cevap yazın