Farklı Ortam İçin 3 Farklı Tesettür Kombin Önerisi

 tesettür kombinSon senelerde hızla çeşitlenen tesettür giyim ürünleri sayesinde her konsepte uyum sağlayan tesettür kombinler yapmanız mümkün olabilmektedir. Tesettür kombinleri üç ana kombinde inceleyecek olursak:

 

1) Spora Giderken Ya Da Günlük Hayatta Nasıl Tesettür Kombin Yapılmalıdır?

 

Spora giderken ya da gündelik hayatta tesettür kombin yapmak için belli kurtarıcı kıuafetleriniz olmalıdır. Kimonolar bu kurtarıcı giyim parçaları arasında hem en şık hem de her mekana uyabilen bir parçadır. Gündüz spora giderken bir eşofman üzerine düz ve sade bir kimono kullanabilirsiniz. Özellikle de yaz aylarında kullanımı çok daha rahat olmaktadır. Basit bir bluz, alt kısmına giydiğiniz bir pantolon ve üzeri kısmınıza alacağınız kimono ile ister alısverişe ister herhangi bir kafeye gidebilirsiniz.

 

Üzerinize alacağınız uyumlu bir şal ve ayakkabı olarak seçeceğiniz bir babet modeli ile tam bir gündelik yaz mevsimi olacaktır. Kış mevsiminde ise son yılların modası olan hemen hemen her magazada bulabileceğiniz uzun hırkalar ve yelekler tesettür kombin yaparken tesettürlü kadınlar için oldukça kurtarıcı olmaktadır. Yine kimonoda olduğu gibi altınıza bir eşofman üzerinize giyeceğiniz sade bir bluz ile birlikte kullanacağınız hırkayla spora gidebilirsiniz. Alışverişe ya da kafeye gidecekseniz de daha şık bir pantolon, ayakkabı ve şal seçebilirsiniz.

 

2) İşe Giderken Tesettür Kombin Nasıl Yapılmalıdır?

 

İşe giderken çoğunlukla hem daha ciddi hem de şık parçalar seçilmelidir. İkili tesettür takımlar ofis giyimi için oldukça ideal ve şık parçalardır. Tesettür ikili takım modelleri aynı zamanda her sabah ne kombin yapsam derdinde de sizi kurtarmaktadır. İkili takımlar dışında ofisinizde şık bir tarz istiyorsanız tunikleri de tercih etmelisiniz. Gömlek şeklinde olan tunikler daha şık ve ciddi bir hava katmaktadır.

 

3) Özel Davetlerde Nasıl Tesettür Kombin Yapılmalıdır?

 

Özel bir organizasyona gidiyorsanız pek çok tesettür kombin alternatifleri mevcuttur. Daha pratik bir kullanım istiyor iseniz tek parça bir tesettür elbise modeli tercih edebilirsiniz. Tesettür tunik pantolon kombini ya da tunik etek kombini de yapabilirsiniz. Tercih edeceğiniz şal, ayakkabı ve çanta kombininiz daha da çok şık bir hale gelecektir.

Bir cevap yazın