Farklı Ferace Tasarımları

Tesettür giyimde son zamanda dış giyimde ferace modellerine talep oldukça fazladır. Ferace modelleri hem giy çık pratik olması sebebiyle, hem de elbiseye benzer şık görünümde olması sebebiyle çok tercih ediliyor. Özellikleri itibari ile de tesettüre uygun olması ferace modellerine talebi arttırıyor. Feraceler çeşitli renk ve modelleriyle her yaşa hitap ediyor. Gençler de çok tercih ediyor, yaşlı bayanlarda ferace modellerini çok tercih ediyor. Modellerde her kese uygun beden de yer alıyor.

Ferace Çeşitleri

 

Ferace modellerine ilgi çok fazla olması sebebiyle her yaşa ve her zevke uygun model bulunuyor. Feraceler dış giyim olarak tercih ediliyor. Çok fazla model seçeneği yer alıyor. Modeller arasında önden düğmeli ve kalın kemerli ferace modeli çok şık duran bir modeldir.  Sade ve spor bir model olması sebebiyle gençler tarafından çok tercih edilen modeller arasındadır. Daha düz ve günlük ferace tercih edenler için önü fermuarlı ferace modeli oldukça idealdir. Bütün ferace modellerinde renk seçeneği bulunuyor. Koyu renkten açık renge birçok renk ferace modellerinde kullanılmıştır.

Daha klasik ve elbise görünümünde ferace modeli tercih edenler için nakışlı ferace modelleri çok tercih ediliyor. Nakışlı ferace modelinde üst ön kısmında ve kol kısımlarında nakış uygulaması ve belindeki ince kumaş sayesinde model elbise görünümü alarak oldukça şık bir hal almıştır. Modeller arasında inci detaylı ferace modellerinde gösterişi ve şıklığı seven bayanlar tarafından çok tercih edilen bir modeldir. Ferace modelleri kullanım rahatlığı ve sınırsınız model seçeneği sayesinde her zevke hitap ediyor.  Şık görünümü sebebiyle de her ortamda giyimi uygun olan feraceler, şal veya eşarp isteğe göre her kombine uyum sağlıyor.

Ferace Seçimleri

 

Ferace seçimlerinde kumaş kalitesi oldukça önemlidir. Naylon kumaş feraceler özellikle yaz aylarında aşırı terlemeye sebebiyet vererek rahatsız eder. Bu sebeple ferace alırken kumaş kalitesine dikkat edilmelidir.  Kullanımı rahat modeller tercih edilmelidir. Giyim tarzına uygun ferace modelleri tercih edilmelidir. Böylelikle kolaylıkla her kıyafetle kombin yapılabilir. Ferace modellerinde renk seçeneği de çok fazladır. Ten rengine uygun ve en çok yakışan renkler seçilmelidir. Böylelikle ferace giyildiğinde daha şık durmayı sağlar.  Kullanım olarak fermuarlı modeller daha pratiktir. Fakat düğmeli modeller de çok tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın