Farklı Elbise Tasarımları

 

Muhafazakar giyim için farklı elbise tasarımları bulunuyor. Bu yaz da farklı renk ve modelde binlerce çeşit beğeninize sunuluyor. Genellikle ilkbahar aylarının gelmesiyle yılın modası belli olur. Ancak bu sene yaz aylarının geç gelmesi sebebiyle bayanlar istedikleri elbiseleri bir ay daha geç giymek zorunda kaldı. Bu yıl yaz ve sonbahar dönemlerinde hakim renkleri bu nedenle daha geç gördük. Ancak yaz aylarının gelmesi ve havanın ısınmaya başlamasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Bu yıl düğün ve davetlerde şık olmak isteyen ve modayı takip eden hanımlardan da anlaşılıyor ki mavi, pembe, somon rengi ve soldun renkler elbise ve kıyafetlerde daha çok kullanılıyor.

 

Tesettür Modeller

 

Kapalı giyim kıyafetlerin modası da aynı renklerle şekileniyor. Tesettür elbise ve çeşitli tesettür kıyafetlerinde bu renklerin sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. Muhafazakar giyim denilince ilk olarak ağır basan renk yaşildir. Çünkü dini sembol eden bu renk hem kapalı giyime çok yakışması hem de yeşili sevmeyen insanın çok az olması sebebiyle birçok farklı tonu kıyafetlerde kullanılır. Bu yıl da yeşili ve tonlarını sıklıkla görüyoruz.

 

Elbiselerde Haki Renkler

 

Tesettür elbise modellerinde haki ve tonları oldukça hakim. Bu sebeple yeşilin tonlarını daha çok görüyoruz elbisilerde. Özellikle elbisenin rengine yakın tonlarda kullanılan eşarp kapalı bayanları oldukça şık gösteriyor. Şık ve sade bir görünüm elde etmek isteyen bayanlar için tasarlanmış birbirnden güzel elbise modelleri bulunuyor. Sizde dilerseniz günlük hayatta dilerseniz özel davetlerde bu elbiselerden kullanarak özel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Tesettür Kombinleri

 

Çeşitli kıyafetlerle yapılan uyuma kombin denir. Kombin yalnızca kıyafetlerle tamamlanmaz. Aynı zamnda çanta, aksesuar ve ayakkabı ile tamamlanır. Genellikle ayakkabı ve çanta uyumuna özen gösteren hanımlar için bu yıl daha koyu renklerin kullanılacağını söylemek mümkün. Yaz aylarında özellikle açık renk ayakkabılar tercih edilese de renklerin uyumuna bağlı olarak koyu yeşil tonlarında ayakkabı ve çantalar bu sene en çok tercih edilen renkler arasında. Kıyafeti bir bütün olarak tamamlayan ayakkabı ve çanta uyumuna tesettür elbise seçerken sizde dikkat etmelisiniz.

Bir cevap yazın