Fark Yaratan Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyim, tesettür hassasiyeti Taşıyan kadınların dinin gerekliliklerine göre uygun bir şekilde giyinmeyi ifade eder. Tesettür modası çok yaygınlaşma daha çok sınırlı sayıda tesettür giyim ürünü bulunmaktaydı. Bu duruma oldukça fazla yenilik katan moda dünyası, klasik etek ve ferace modellerinin biraz daha dışına çıkarak tesettür elbise modelinin tarzını ortaya çıkarmıştır.

 

Tesettür Elbise

 

Elbiselerin tesettürlü bir hale gelmesiyle birlikte hem kapanma hem şıklık bir araya getirilmiştir. Bu anlamda tesettür elbise modeli, moda dünyasında fark yaratan bir ürün olma niteliği taşımaktadır. Her yaş grubuna hitap eden elbiseler çıkarılmaya başlanmıştır.

 

Gipür Detaylar

 

Tesettür dünyasında fark yaratan, tesettür elbiseler üzerinde bulunan gipür detaylar, elbiseyi adeta baştan tasarlamıştır. Gipür detayları çıktığı günden beri popülaritesini devam ettirmektedir. Göğüs ve sırt bölgesinde bulunan bu detaylar tesettürlü hanımlara genç bir tarz katmaktadır.

 

Dantel İşlemeler

 

Tesettür elbiseye çok farklı bir duruş sağlayan başka bir incelik ise, dantel işlemeler. İlk çıktığında dantel işlemeli elbiseler çok yoğun ilgi görmesinden dolayı daha sonra elbisenin her bölgesinde dantel işlemeli rastlamak mümkün olmuştur. Bel kısmında bulunan dantel işlemeli kemer, ince belli Kadınlar da muhteşem bir tarz oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra kol ve etek uçlarında bulunan dantel işlemeli elbise yeni bir ufuk açmaktadır. Bel bölgesinden, göğüs, sırt ve omuza kadar uzanan dantel işlemeler elbiseyi adeta iki parça olarak kombin yapılmış uyumlu bir seçim haline getirmektedir. Tesettür elbise de fark yaratan bu dantel işlemeler, bu sezonun en çok tercih edilen tesettür elbise modellerindendir.

 

Kot Tesettür Farkı

 

Tesettür dünyasına kot kumaşı girmesiyle birlikte adeta spor tarzda yeni bir dünya açılmıştır. Kot elbise, kot tunik, kot ceket gibi birçok tesettür ürünü kottan yapılmaya başlanmıştır. Bu modellerin hepsi birbirinden şık durmaktadır. Özellikle kot elbise, üzerine şal ve sneaker tarz spor ayakkabı ile kombin yapıldığında spor bir stil ortaya koymaktadır. Hem ofis ortamında hem sosyal yaşamda rahatlık ile tercih edilebilen kot tesettür ürünleri, tesettürlü kadınların çok tercih ettiği bir tesettür ürünü olmaktadır. Bunun nedeni ise çıktığı ve rahatlığı bir araya getirmesidir.

 

Bir cevap yazın