Sezonun Spor Ve Abiye Tesettür Kombin Modelleri

Tesettür modasında hem rahatlığın hem de şıklığın ortaya konulduğu modeller arasında takımlar yer almaktadır. Takımlar sayesinde bayanların kısa sürede, doğru seçimler yaparak giyinebilmesi amaçlanmaktadır. Davetlerde, iş yaşantısında kapalı bayanların en şık ve uyumlu şekilde hazırlamalarına tesettür kombin seçenekleri yardım etmektedir. Sezona uygun kombin seçenekleri ise Moda Selvim aracılığı ile bayanlara sunulmaktadır. Uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli tasarımlar, avantajlı seçenekler ile sizlere sunulmaktadır.

 

Bu sezonun günlük giyime yönelik tasarlanan en dikkat çekici kombin modellerinde biri, gipürlü ve incili takımlardır. Bu modellerde üst beden bir elbise formunda oluşturulmuş. Etek kısmı dökümlü ve ön kısmı diz üstünde biten, arka kısmı ise bileğe kadar uzanan bir yapı ile kesilmiştir. Üst bedene uygun renkte ve tasarımda pantolonlar ile model tamamlanmaktadır. Modelin manşet kısımlarında ve omuz detaylarında gipür kullanımı sağlanmaktadır. İnci boncuklar ise göğüs kısıma düğme detayı olarak kullanılmaktadır. Model sezonun trend modelleri arasında yer alırken, bayanların günlük hayatlarında zarif bir tarz yakalamasına yardımcı olmaktadır.

 

Sezonun günlük giyim trendlerine uygun diğer bir tasarım ise leopar desenler ile oluşturulan takımlardır. Leopar desen kullanımı üst beden için tasarlanan tuniklerde gerçekleştirilmektedir. Takımların alt kısmında ise bol kesim siyah pantolon modeli kullanılmaktadır. Özellikle leopar deseni klasik tarzda giyinmeyi seven, kapalı bayanlara yönelik uygun seçenekler arasında yer almaktadır. Sezonun tesettür kombin modelleri arasında leopar desenli ve siyah pantolonlar ile oluşturulan modeller trendler arasında yer almaktadır. Takım seçenekleri sadece günlük giyime yönelik değil davetler ve organizasyonlara yönelikte de hazırlanmaktadır.

 

 Davetlere Uygun Tesettür Kombin Modelleri Nelerdir?

 

Davetler ve organizasyonlar için tercih edebileceğiniz takımlar arasında varaklı tesettür kombin modelleri yer almaktadır. Tesettür modasına yönelik bu modellerde üst bedenden oturan etek kısmında dökümlü kesime sahip modeller tasarlanmaktadır. Elbise kesimi ile oluşturan tesettür tunik modellerinin altına uygun pantolon seçenekleri kullanılmaktadır. Modeller uzun kolyeler yardımı ile hareket kazanmaktadır. Tuniklerin eteklerinde altın rengi varak uygulaması gerçekleştirilmektedir. Kolye renkleri ise buna uygun olarak seçilmektedir. Pantolon modelinde ise bilekte düğme detayları kullanılmaktadır.