Modaselvim Tunik Modelleri

 

tunikBirbirinden şık ve güzel tunik modelleri karşınızdadır. Hayal ettiğiniz modellerde de tunik bulabilecek ve çok da mutlu olacaksınız. Kısa kollu ve gri renkte olan uzun tunik bu yıl çok beğenilen modellerden biridir. Tesettürlü bayanlarımız bu model ile her mekâna şıklık kazanacaklarından kesinlikle emin olabilirsiniz. Kısa kollu tuniğin altına uzun kollu bir badi ile kombin ederek harika şıklık sağlayabilirsiniz.

Pembe ve beyaz rengindeki uzun kollu ve kollarının yırtmaçlı olduğu tunik de çok göz alıcıdır. Pembe renk yine bu yıl da tesettürlü bayanların vazgeçilmez rengidir. Hiç bir bayan pembe renkten vazgeçemez. Bu yıl da bembe ve beyaz renkte olan ve farklı modelde tunik modelleri tasarlanmıştır. Kolyeli ve diz altı olan yeni sezon tunik yaz aylarında beyaz pantolon ile ya da farklı renklerde de bu siyah tuniği her renk pantolon üzerine giyebilirsiniz. Hem de çok şık ve çok da rahattır.

Tunik hakkında daha çok ve daha da fazla detay almak istiyorsanız sitemize uğrayın. Hem bu yeni sezon tuniği yepyeni modeline bir göz atmalısınız. Pembe tonlardaki tuniğin arkası kuyruklu olan modeli de oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Sizlerinde çok hoşuna gidecek ve her mekâna da uyum sağlanabilecek olan modellerdendir.

Arkası çok uzun fakat ön tarafı basene kadar olan modellerde bu sene bayanların çok satın alacağı modellerden olacaktır. Çok şık ve herkesin de bu tunik modeli gözlerini kamaştıracağından kesinlikle emin olabilirsiniz. Yarasa kollu tunikler de geçen yılda ki gibi çok göz alıcı ve bayanların favorisinden biridir.

Yarasa kollu olan tuniklerin her rengi sitemizde bulunmaktadır. Yaz aylarında da cıvıl, cıvıl model alıp yaz aylarında bu şekilde şıklığınızı bir tık daha arttırabilirsiniz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yaz mevsimi için ince kumaştan yapılan ve fır, fır desenli olan tunikler de çok satılmaktadır. Tuniklerin altında da fır, fır desenli olan tunik modeller çok satın alınmakta ve çok da beğeni toplamaktadır. Sitemize girip ve ücretsiz üye olduktan sonra istediğiniz tuniği seçip sipariş verebilirsiniz.