Tesettürde İlkbahar Şıklığı Geldi

 modaselvim yeni sezonTesettür giyimde uzun zamandır moda kendini gösteriyor. Tesettürlü kadınlar yaşlarına ve zevklerine uygun her türlü elbise modellerini çok uygun fiyatlara bulabiliyor. Gelişen tekstil sayesinde git gide tesettür giyimde de seçenekler ve modeller artıyor. Eskiden daha pahalı satılan pek çok tesettür giyim ürünü şimdi çok daha uygun fiyatlara temin edilebiliyor. Her daim şık ve bakımlı görünmek isteyen kadınlar ise bu yaz da renklerin ahenkli duruşundan yararlanacak.

 

 Tesettür Modasında Yaz

 

Tesettür modasına yaz geldi. Yeni sezon tesettür ürünlerinde renklerin hakim olduğu gözlemleniyor. Bu demek oluyor ki renkli bir yaz bizi bekliyor. Hem rahat hem de şık modeller iş hayatında ve günlük hayatınızda oluşturabileceğiniz harika kombinleri ortaya çıkıyor. Yaz aylarının gelmesi ile özellikle de bebe pembesi, yeşilin zarafeti, lilanın göz alıcılığı ve mavinin asaleti de elbiseleri süslüyor. Aynı zamanda rengerank çiçeklerle bezenmiş şifon elbiseler, hem şık hem de modern görünmek isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

 

 Tesettür Giyimde Yenilik

 

Tesettür giyimde son zamanlarda gözle görülür bir yenilik rüzgarı estiği görünüyor. Eskiden tesettürlü kadınlar, zevklerine göre kıyafet bulmakta oldukça zorlanıyordu. Ama şimdi hem ünlü markaların tesettürlü kadınları düşünerek tasarladığı ürünler hem de küçük butiklerin çok uygun fiyatlara satışa sunduğu ürünler kadınlara çok geniş bir seçme şansı sunuyor. Bu sayede herkes kendi bütçesine uygun kıyafet seçeneğini rahatlıkla buluyor. Yeni sezon tesettür, özellikle de ütü istemeyen rahat kumaşlarla yapılmış rahat seçenekler sunuyor. Renkli elbiseler özellikle genç kadınların dikkatini çekiyor.

 

Tesettür giyimde renk uyumları ve kontrastlar şıklığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Şıklığınızı seçtiğiniz kombine uygun seçeceğiniz güzel bir trençkot ile tamamlayabilirsiniz. Hem şık hem rahat olmak isteyen kadınlar için tasarlanmış olan beli lastikli renkli pantolonlar hem işte hem de özel hayatınızda şık kombinler oluşturmanıza yardımcı olacak. Yeni sezon tesettür modasında daha önce hiç olmadığı kadar şık parçalar yer alıyor. Pek çok açık giyinen kadının bile dikkatini çeken bu parçalar, kendinize has bir tarz yaratmanıza yardımcı olacak. Güzelliğinizi ön plana çıkartmak için doğru seçimler yapmaya özen göstermelisiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Ürünleri Neler?

Elbiseler yeni sezon tesettür ürünleri arasında fark yaratacak öncülüğe ev sahipliği yapıyor. Özellikle eşofman modelli elbiseler rahatlığını şıklığı ile perçinlemek isteyen hanımların ilk tercihi. Rahatlığın kendisi ise polyester ve viskoz kumaşlarının özenli ve dinamik kullanımı ile birleştiriliyor. Ek olarak elastan kumaşı bulunan eşofman elbiseleri son yıllarda piknik ve benzeri toplantılarda sıklıkla tercih ediliyor. Bu yıl yeni sezon tesettür giysileri içerisinde naturel kumaşlardan imal edilmiş elbiseler de göze çarpıyor.

 

Son dönemde hanımlar için olmazsa olmaz kabul edilen şıklık yarışına bir de konfor yarışı eklendi. Artık çeşitli davetlerde, iş yerlerinde ve düğün gibi organizasyonlarda çekici olmak kadar rahat bir görünüm içerisinde olmak da önemli. Bunun farkına varan tesettür giyim firmaları başta elbiseler olmak üzere tüm ürünlerde rahatlık ve konforu sağlayan kumaşları eser miktarda kullanmaya başladı. Vücuda tam oturan ve istenen esnekliği sağlayan elbiselerde düğme detaylı ve cep detaylı gibi ayrıntılar da bolca kullanılıyor.

 

Çiçekli ve incili desenlere de ev sahipli yapan elbise modelleri mevcut. Etek ucu danteller ile süslenmiş olan elbiseler ise düğünlerin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Düğün ve benzeri davetlerde şık görünmek isteyen hanımlar için ek olarak fırfır detaylı jile elbiseler de moda olmuş durumda. Katalog seçimlerinde hangisini alsam diye kararsızlıklar yaşayan müşteriler için bol indirimli ve kampanyalı ürünler de mevcut.

 

 Tesettür Kombininde Yeni Sezon Farkları

 

Kombinler yeni sezon tesettür markaları tarafından günlük ve ofis kombinleri olarak ikiye ayrılmış durumda. Kombin oluşturmak isteyen hanımlar tercihlerini ev ve ofis olarak ikiye ayırabilirler. Trikodan oluşan ikili kombin seçenekleri özellikle ofis ortamında belli bir ağırlığı bulunan ve karakteristik renkleri her tipteki iş yerlerine uyum sağlayan seçenekler arasında bulunuyor.

 

Çeşitli desenlere ev sahipliği yapan ve bol paça gibi bir tarzı da yakalamış olan kombin seçenekleri ise genelde ev ve sosyal yaşam için ideal bir porte oluşturuyor. Bağcıklı panço kombini ise özellikle genç hanımların çeşitli tatillerde ve yolculuklarda tercih edebileceği türden. Tüm kombin ürünleri 2’li ya da 3’lü seçenekleri ile alışverişe hazır.

 

Piyasaya Yeni Çıkan Tesettür Giyim Modelleri

 

Her sene büyük bir merak içerisinde beklenen ve birbirinden değişik model ve renkler arasında mükemmel bir uyum yakalamış tesettür giyim modelleri tüm hanımların ihtiyaçlarına göre seçim yapılmakta ve satın alınmaktadır. Tabii bunlar hanımların farklı mevsimler içerisinde ve gitmek istedikleri yere göre değişebilmektedir. Yani yeni sezon içerisinde piyasaya çıkan birbirinden değişik tesettür giyim örnekleri iç giyim ve dış giyim olarak ikiye ayırmak büyük bir önem taşımaktadır. Zira özellikle sonbahar ve kış ayları geldiği zaman dış giyim seçenekleri oldukça büyük bir önem arz etmekte ve farklı seçenekler tüm hanımların kendi isteklerine göre seçilebilmektedir. Özellikle de bunlar içerisinde kap ya da ferace ürünleri ile birlikte panço çeşitleri dış giyim olarak satın alırken görsel anlamadığı sağladığı şıklık sayesinde en çok tercih edilen bölümler arasında yer almaktadır. Yeni sezon kapsamında da birbirinden değişik modeller piyasaya çıkmış durumdadır. Tüm hanımlar kendi zevklerine göre renk ve model uyumu içerisinde bir tercih yapabilir.

Yeni sezon tesettür giyim modellerini incelemek isterseniz tıklayınız.

 Yeni sezonda en güzel tesettür giyim modelleri

 

Yeni sezon içerisinde özellikle birbirinden farklı seçenekler kapsamında oldukça güzel tesettür giyim modelleri piyasaya çıkmış görünüyor. Özellikle daha soğuk havalar için mutlaka kaban ya da pardösü modelleri ön plana çıktığından dolayı ve aynı zamanda bunun için tüm hanımların zarif bir görselde istedikleri için moda uzmanları ve üretici firmalar yeni sezon kapsamında oldukça şık modelleri piyasaya sunmuş durumdadır. Üstelik sadece dış giyim değil iç giyim olarak da en çok dikkat çeken birbirinden değişik elbise modelleri ile birlikte abiye seçeneklerini dikkat çekmektedir. Farklı desenler eşliğinde üretimleri gerçekleştirilmiş olan modeller kapsamında bize çok uygun fiyatlara altında Modaselvim bünyesinde bütün bu iç ve dış giyim örnekleri bulabilir ve kaliteli malzeme kapsamında satın alabilirsiniz.

 

 Kişisel zevkler bağlı yeni sezon tesettür modelleri

 

Her sene piyasaya sunulan birbirinden farklı ve aklınıza gelecek tüm değişik iç ve dış giyim örneklerine tesettür giyim modelleri olarak en harika seçenekler kapsamında bu kaliteli site içerisinde bulabilir ve dolaplarınızı süsleme şansını büyük bir keyif içerisinde elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Giyimin Yeniçağı

yeni-sezon-tesettur-giyimGünümüzde yaygınlaşan tesettür giyime gün geçtikçe rağbet artmaktadır. Gelişen moda tesettür anlayışıyla artık daha fazla tesettür giyim, model ve kalıpları üretiliyor. Tesettür giyimde eskiye bakıldığında sınırlı sayıda model olduğu görünmektedir. Günümüzde tesettürlü bayanların ihtiyaç duyduğu yeni sezon tesettür giyim ihtiyacı karşılamaya başlamış ve birçok marka ortaya çıkmıştır. Birçok tanınmış markada son yıllarda tesettür giyimi üzerine çalışmaya başlayınca; tesettür giyim alternatif modada adını duyurmuştur.

 

 Gelişen Tesettür Giyim Ürün Yelpazesi

 

Tesettürlü bayanlar artık istedikleri renkte, modelde ve şık stillerde uygun ürünleri rahatlıkla bulabilmektedir. Yeni sezon tesettür giyim modelleri arasında ilk akla gelen eşarplar, şallar, feraceler, tunikler, abiyeler vb. yanı sıra artık pantolon modelleri, gömlekler, ceketler ve bunları tamamlayan aksesuarlarla birlikte tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri olmuşlardır. Yeni sezon tesettür giyim ile birlikte tesettürlü bayanların aksesuara olan ilgisi de artmıştır. Renk renk kolyeler, geniş beli saran kemerler ve bronşlar son yıllarda oldukça tercih edilen aksesuarların başında gelmektedir.

 

 Yeni Tesettür Giyim Modası Kaplar

 

Günlük giyiminde rahat ve sade olmayı tercih eden tesettürlü bayanlar özel gün ve davetlerde daha şık olmayı tercih ederek bakımlı olmaktadırlar. Bu sebeple yeni sezon tesettür giyim modellerinde bazı değişikler olmuş ve bayanların ürün yelpazesi oldukça gelişmiştir. Mesela yine son yıllarda kap diye adı geçen; ince kumaşlardan üretilen, diz altına inen, fermuarlı ya da düğmeli şekilde tasarlanan dış giyim ürünüdür. Aslında şekil olarak pardösüyü anımsatsa da aslında kaplar pardösüden daha kısadır.

 

 Kap Ve Pardösü Farkı

 

Çoğu tesettürlü bayan tarafından karıştırılan kap ve pardösüler arasındaki farklar oldukça belirgindir. Bu farkları şöyle sıralayabiliriz. Kap modeller pardösülerden daha kısadır. Diz altına kadar inen kaplar ince bir kumaştan yapılmaktadır. Kap modellerinin çizgisi daha farklı ve pardösüye göre daha modellidirler. Kaplar aslında tunik ve pardösülerin bir sentezi olup elbiseyi andıran süslü modellerdir. Kaplar pardösülerden farklı olarak daha hafif ve ince modellerden oluşmaktadır. Çoğunlukla pantolon ve Jeanlarla giyilen kaplar her renkte olabilir. Genellikle bahar ve yaz aylarında tesettürlü bayanlar tarafından tercih edildiği için daha canlı renklerden oluşmaktadır.

 

Yeni Sezon Tesettür Giyim

yeni-sezon-tesettur-giyimYeni sezon tesettür giyim modelleri son zamanlar da tesettürlü bayanların oldukça fazla dikkatini çekmektedir. Yeni sezon tesettür giyim tasarımları özellikle tesettürlü bayanların beğenisini ve övgüsünü kazanmaktadır. Tesettür günümüz de birçok bayanın inançları gereği giyindikleri kıyafetlere verilen isimdir. Tesettürlü bayanların giyinmeleri kapalı olmaktadır. Günümüz de sokaklar da birçok tesettürlü bayan görmekteyiz.

Hepsinin giyinmeleri oldukça şık bir durumdadır. Tesettür de şıklığı ve zarafeti yakalamak için tesettür modasını takip etmek gerekmektedir. Bu yıl oldukça fazla tasarımlar ile tesettürlü hanımların beğenisine sunulmuş ürünler vitrinler de ki yerlerini çoktan aldılar. Her sezon farklı tasarımlar ile tesettür modasına farklı dokunuşlar yapılmaktadır. Bu yılın trendlerin de en öne çıkan giyim ürünlerin de etekler ve elbiseler yer almaktadır.

Özel günler de ve günlük yaşantıda da rahatlıkla kullanılabilecek bu ürünler tesettürlü hanımlara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Tesettürlü bayanlar için elbise modasında daha çok puantiyeli modeller yer almaktadır. Elbise üzerinde kullanılan küçük puantiyeler elbiseye güzel bir görünüm kazandırmaktadır.

Babet veya da topuklu ayakkabı ile kombinlenebilecek bu elbiseler görenlerin ilgisini çekmektedir. Elbise üzerinde ki renklere uygun şal ile de kombininizi destekleyebilirsiniz. Etek modasın da ise üzerinde kendinden desenlerin bulunduğu etekler en çok tercih edilen etek modelleri arasında ilk sıra da yerlerini almaktadır. Genellikle tek renk veya iki rengin kullanıldığı bu etekler ile harika kombinler yaratabilirsiniz. Eteklerin üzerine daha çok gömlek kullanılmaktadır.

Eteğinizin tarzına göre seçeceğiniz gömlekler ile kombininizi oluşturabilirsiniz. Spor veya daha şık etekleri tercih etmeniz sizin zevkinize ve tarzınıza kalmış durumdadır. Eteğinize uygun ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bunun dışında pantolon giyinmek isteyenler için de tunikler de harika tasarımlar bulunmaktadır. Yine kendi tarzınıza uygun tunikleri seçerek kombinler oluşturmalısınız.

Spor giyinmek isteyenler için tunikler de üzeri yazılı modelleri kullanabilirsiniz. Spor giyinmek yerine saha şık ve zarif bir görünüm istiyorsanız bu durum da tarzınıza uygun tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Tesettür de daha çok sade modeller de tercih edilen kıyafetler bayanların üzerin de harika bir görünüm yaratmaktadır.

 

 Yeni Sezon Tesettür Giyim

 

yeni-sezon-tesetturHer sezon tesettür modasın da farklı tasarımlar tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim modelleri arasın da bu sezona damga vuran parçalar arasın da en çok etek modelleri göz önüne çıkmış bulunmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim tesettürlü bayanların sıklıkla takip ettiği trendlerdendir. Tesettür de şıklığı yakalamak bir hayli önemlidir. Bunun için yapılması gereken tek şey doğru parçaları, desenleri ve renkleri birbiriyle uyum içerisin de kombinlemek olacaktır.

Doğru ve yerinde olan kombinler her zaman şık bir görünüm yaratmaktadır. Tesettür de şıklığı yakalamak da bu kadar kolaydır. Etek giyilmesi durumunda tercihler çoğunlukla gömlekten yana olmaktadır. Eteğin tarzına göre seçilen gömlek veya badiler de renk uyumu ve parça uyumu çok önemlidir. Spor ve koyu tonlar da seçilen etek üzerine genellikle gömlek tercih edilmektedir.

Tercih edilen spor gömleğin düz sade ve açık renk olması gerekir. Eteğin açık tonlar da olması durumun da etek üzerine koyu renk bir gömleği tercih edebilirsiniz. Daha şık ve gösterişli bir etek kullanmak istiyorsanız eteğinize göre üzerine giyeceğiniz badiye veya gömleğe karar vermelisiniz. Bahçıvan etek modellerin de daha çok badiler ön plana çıkarken normal eteklerde gömlekler ön plan da olmaktadır.

Eteğiniz aksesuar bakımından zengin ise daha çok sade badiler ile kombininizi oluşturmalısınız. Bahçıvan eteğiniz sade bir model ise badilerinizi daha gösterişli ve şık modellerden seçmelisiniz. Normal model de bir etek giymek istiyorsanız eteğinize uygun gömleği tercih etmelisiniz. Yine aynı mantığı kullanarak eteğinizin aksesuarları çok ise sade bir gömlek eteğiniz sade ise daha gösterişli bir gömleği tercih etmelisiniz.

Yeni sezon tesettür giyim ; Gömlek ile etek veya etek ile badi birbiri ile uyum içerisinde olduğunda daha şık bir görünüm oluşturmaktadır. Etek üzerine tercih edeceğiniz şal veya eşarp da çok önemlidir. Eteklerinizde kullanılan desenlere göre takacağınız başörtüsünün rengini ve desenini belirlemelisiniz. Eteğiniz sade ise desenli bir şal veya eşarp takabilirsiniz. Eteğiniz de desenler var ise düz ve sade eteğinizin renklerin de bir başörtüsü seçmeniz de fayda vardır.

 

Yeni Sezon Tesettür Giyim Ürünleri Raflarda

Yaz aylarına girmiş olduğumuz şu günlerde özellikle tesettürlü bayanların beklemiş olduğu haberlerin başında belki de, yeni sezon tesettür giyim haberleri yer almaktadır. Bayanlar için olmazsa olmaz bir haber olan yeni sezon ürünleri, tesettürlü bayanların da vazgeçilmez bir tutkusu ve uğraşı durumdadır.

Şöyle ki ülkemizde bulunan insanların ortalama yarısı bayanlardan oluşmaktadır ve bu bayanların büyük bir çoğunluğu ya tesettürlü ya da ailesinde tesettürlü bir kişinin olduğu bilinmektedir. Bu bağlamda ülkemizde kendi başına sektörel olarak büyük bir pasta haline gelen tesettür giyim ürünleri, müşteri kitlesinin geniş olması hasebiyle işletmecilerin de ilgisi haline gelmiş durumdadır.

Peki, nedir bu tesettür, önce onu açıklamak gerekli olsa gerek, diğer türlü bu sektörü anlamak imkânsız olur dersek yalan konuşmuş olmayız. Tesettür denilince akla ilk olarak bayanların giydikleri kıyafetler ile vücutlarını örtmeleri olduğu bilinmektedir. Nitekim ana mantık da zaten bundan ibarettir, İslam inancının ayrılmaz bir parçası olan tesettür mefhumu Müslüman kadınların namahrem olan kişilerden vücutlarını saklaması, inandıkları dinin şeriat kuralları çerçevesinde kesin bir emir olduğu aşikârdır.

Müslüman olmayan bayanların da bazen hava şartları bazen de kendileri gizlemek istediklerinde tesettür kıyafetlerini tercih ettikleri de ayrıca bilinmektedir. Gizlenmek manasına gelen tesettürde dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır ki bunlar olmazsa eğer tesettürün ne olduğunu tam olarak anlayamadığımız gibi, yaptıklarımız ile kendimizi yanlış bir durum içerisine sokabiliriz.

Örneğin giymiş olduğunuz kıyafetin dar olması veya içinizi gösteriyor olması, tesettürün mantığına ters bir durum teşkil etmektedir. Bu nedenden dolayı giyilecek kıyafetlerin vücut hatlarını belli etmeyecek nitelikte olması, içinizi gösterecek derecede de ince olmaması gerekmektedir.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu manevi atmosferi de göz önüne aldığımızda yeni sezon tesettür giyim mağazaları her insanın zevki ve isteklerini karşılayabilecek nitelikte kıyafetler, çoktan raflarda yerlerini almış bulunmaktadır. Öyle ki ister kendinize alın isterseniz hediye etmek için alın her bütçeye uygun, her türlü zevke hitap eden bu ürünleri yaz ayı girmeden aldığınız takdirde mevsiminden çok daha ucuza mal etme imkânınız bulunmaktadır.

 

Yeni Sezona Uygun Tesettür Giyim Fırsatları Ruhunuzu Cezbedecek!

Kapalı bayanların muhafazakâr giyimin öncüsü olan yeni sezon tesettür giyim modelleri son derece özel tasarımları kaliteli marka ürünleri sizleri mükemmel bir görünüme kavuşturacaktır. Kombinlerinize destekleyici şık bir görünüm sunacak birbirinden özel ürünler sizleri günlük hayatta, iş hayatında veya özel gün, düğün, nişan gibi özel gecelerde son derece modern bir görünüme kavuşturacaktır. Tarzınıza uygun şık kombinler yaratmak için yeni sezonun sizlere sunduğu fırsatlardan rahatlıkla faydalanabilir ve zevkle seçimler yapabilirsiniz.

Yeni sezona uygun hırka, yelek, ferace pardösü, bluz, kap, pardösü başörtüsü, kaban, pantolon, etek vb. yeni sezon tesettür giyim modellerini bütçenize uygun fiyatlarla zevkle seçmeniz mümkün. Kendi çizginizi bozmadan tesettür giyime yakışır son derece özel ve kaliteli ürünler sizleri her ortamda büyüleyici ve özel görünüme kavuşturacaktır. Yeni sezonun en özel fırsatları, ayrıcalıkları sizlere keyifli bir alışveriş imkânı sunacaktır emin olun.

Modern kombinlerinize öncülük edecek en özel parçalar son moda tesettür giyim çeşitleri sizlere eşsiz rahatlık ve mutluluk verecektir. Düğün, nişan gibi özel gecelerde yine tesettür giyim tarzınıza yakışır en özel abiye, elbise çeşitlerini renk ve model seçeneklerine uygun şekilde seçebilirsiniz. Gözünüzü ve ruhunuzu cezbeden fırsatları zevkle hayatınıza sunabilirsiniz.

Hayatınızda benimsediğiniz tesettür giyim tarzınızı gönül rahatlığı ile destekleyici birbirinden özel ürünleri bir arada bularak eşsiz kombinler yaratabilirsiniz. Her bedene her zevke ve her bütçeye uygun marka ve model çeşitliliği ile her fırsatta hizmetinizde olacaktır.

Dış giyime karşı duyduğunuz hassasiyeti tesettür giyim çizginizi aşmadan kendinize ödül olarak sunacağınız en özel ürünler hayatınıza farklılık katacaktır. Yeni sezonun en özel yenilikleri farklılıkları sizleri olduğunuzdan daha modern bir görünüme kavuşturmak için büyük bir fırsattır.

Her ortamda şık bir şekilde giyebileceğiniz kapalı giyimin her ortamda hakkını vereceğiniz en özel ürünleri bir arada bulacağınız en kaliteli en marka ürünleri zevkle seçeceğiniz tesettür giyim platformunda özel fırsatlardan yararlanarak zevkle seçimler yapabilirsiniz. Kaliteyi güvenilir marka ve özellikleri kombinlerinize taşımanız için işte size fırsat sizlerde vakit kaybetmeden en özel ürünleri hayatınıza sunabilir ve kendi modern tarzınızı her ortamda yansıtabilirsiniz.

Tesettüre Gelen Moda

yeni sezon tesettür giyimHer yıl yeni sezonla birlikte tesettür giyim de şıklık için markalar birbiriyle yarışmakta. En yeni model ve tasarımlar için bir çaba sarf edilmekte. Ancak bu çağda çoğu insanlar tesettürü gösteriş ve süs için kullanmaktadır. Tesettür dışarıdaki kötü gözlerden kendini korumak Allah’ın emrini yerine getirmek için kullanılmalıdır. Dikkat çekecek renkli dar pantolon gibi haram olan kıyafetlerden kaçınılmalıdır.

Öncelikli olarak yeni sezon tesettür giyim denilince akla hemen renk kombinleri gelir hangi renk moda hangi tonlar sezona ait. Ancak bir mümine’nin aklına tesettür denildiğinde kapalı olması dikkat çekmemesi gelmelidir. Oysaki şimdiki sezonlarda nasıl topuz kullanılırsa daha kaba durur, başörtü nasıl yapılır ise dik durur, hangi renk, hangi kıyafet kullanılırsa daha dikkat çeker düşünceleri yer almaktadır. Ancak Allah’ın emrine uyabilmek için kesinlikle topuz kullanılmamaktadır.

yeni sezon giyim tesettürDar kıyafetler, vücut hatlarını belli edecek kıyafetler kullanılmamaktadır. Özellikle pantolon kullanımı hakkında kesin bir emir vardır. Bayanların pantolon giymesi istisnasız haramdır. Ancak yeni sezon tesettür giyim tasarımları yapan firmalar genellikle pantolon tunik kombinleri oluşturmaktadır. Renk renk pantolonlar üzerleri için renk renk tunikler. Kadın tunikle de olsa pantolonu kullanmamalıdır. Bir bayan her şeyi ile bir erkekten farklı olmak zorundadır. Peygamber efendimiz; kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet okumuştur. Moda kadını farzdan uzaklaştırmak için kullanılan bir piyondur.

Tasarımcıların amaçladıkları sadece mümin hanımlarımızı yeni sezon tesettür giyim diyerek kadını caddeler de sokaklarda manken yaparak kullanmaktır ve dini kullanarak para kazanmaktır asıl amaç. Moda uğruna ehlisünnet ayet ve hadisler çiğnenmektedir. İslami çağ dışı bırakmaktır moda. Tesettür sadece başı kapatmak değildir. Tesettür denilince birçok konu ele alınmalıdır. Kendi muhasebemizi kendimiz yapmalıyız. Şık, tasarım, moda, dar gösterişli, rengarenk kombinler mi yoksa Allah’ın emir ve yasaklarımı diye düşünerek kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz.

Bütün bu haramlardan uzak kalmak için yeni sezon tesettür giyim kıyafetlerini gözden geçirerek inceleyerek kullanmalı ve şimdi Allah’ın rızası ve cennetine girebilmemiz için yukarıda belirttiğimiz tüm konuları tüm detayları ile ele almamız gerekmektedir.

 

Tesettür Modasında Değişim Rüzgârları

Modanın değişim rüzgârları her yıl ve her sezon ayrı bir tarzdan esmektedir. Bu esinti dünya modası ve ülkemizin moda tasarımcıları ile birazda ünlü isimlerin tercihlerine göre yönünü belirleyerek bizlere uğramaktadır. Tesettür giyimde de bu akım aynı havadan esmekte ve trendlerin popülerlik gidişatına göre sezonun modası belirlenmektedir.

 

Moda tasarımcıları ve marka üreticilerinin yeni sezon tesettür giyim koleksiyonlarına daha önce hiç görmediğimiz güzellik ve şıklıkta üretimleriyle, tarzına düşkün olan bayanların farklı stillerle zevklerine hitap edecekleri sayısız modellerde giyim grupları vitrinlerdeki yerini çoktan aldı bile. 2015 yılına damgasını vuran ve 20162ya yaklaştığımız şu günlerde kış sezonunda da hayli popülerliğini koruyacak olan cıvıl cıvıl renklerdeki giyim parçaları, tesettürlü bayanların gözdesi olmaya devam edecek.

 

Tesettürlü bayanların koleksiyonlarına bu yıl yeni eklenen yeni sezon tesettür giyim ürün gruplarında yer alan elbise tunikler tarz bayanların gözdesi oldu. Ferace elbiselerde ise yılın satış patlaması yaşandı. Rahatlığı ve şıklığı ile salaş bir elbisenin bu kadar zarafetle tasarlanmış modelleri ile göz dolduran nitelikte detayları ile tesettürlü bayanlara bu sıra dışı şık ürünleri kazandıran modacı ve tasarımcıları ayakta alkışlamak gerekir. Öte yandan spor tarzı tercih eden kapalı bayanlar için üretilmiş eşofman takımları ise, yeni sezonda oldukça ses getirdi ve tesettürlü bayanlarında artık sportif tarzlarıyla sportif şıklıklarını gözler önüne sermelerine vesile oldu.

 

Tesettür abiyelerde ise, modacılar atağa geçerek, birbirinden özel ve seçkin tasarımları, büyüleyici işleme ve kumaş dokunuşları şekillendirerek verdikleri çizgiler, tesettürlü bayanların, özel gün ve davetlerde stilleriyle alkış toplayan zariflikte boy göstermediklerini sağladı.

 

Tuniklerde ise, uygulanan rahat ve bol kesimler, kapalı bayanlara pantolon ve tayt giyme özgürlüğünü kazandırırken, aynı zamanda bu tuniklerde uygulanan model çalışmaları, tüm şıklığı ile vitrinleri ve bayanların kombinlerini süsledi. Kış sezonunu da girmişken aynı hareketlilik devam etmekte ve dış giyim gruplarında da sıcacık ve şık pardösü modelleri ile tarz modeller modaya ve şıklığına düşkün stil sahibi bayanlar ile buluşturuldu. Tesettür modası hızla akmaya devam ederken, yeni tasarımlar gelmeye devam edecek.

Yeni Sezon Tesettür Giyimle Şık Bayanlar

imagesFJR1OHLGTesettür giyim denilince ilk akla gelen muhafazakâr düşünceye sahip bayanların yenilenen modayla birlikte giyimine özen göstermektedir. Yeni sezon tesettür giyim modern tarzı ve şık tasarımlarla bayanların yoğun ilgisini çekmektedir. Uzun kollu ve kapalı yakaları ile dikkat çeken kıyafetler gün içinde veya dışarıda giyebileceği farklı kombinler yaparak değiştirmek mümkündür.

 

Kıyafetin en ilgi çekici yanı üzerine giydiği kıyafetlerin rengini uygun çanta ve ayakkabı ile başörtüsü ile mükemmel bir kombin ortaya çıkmaktadır. Birbirinden değişik ve iddialı renklerle özellikle genç kızların tercihi canlı ve gösterişli kıyafetler olmaktadır. Spor sevenler için kot tarzı gömlek, etek veya kap modelleri ile okul veya alışveriş için muhteşem bir seçim yapmaktadırlar.

 

Günlük kıyafetler seçen bayanlar genelde ferace modellerinin şık ve rahat olmasından dolayı tercih etmektedirler. Şık giyinmek her bayanın isteği olduğu gibi farklı parçalar seçerek şıklıklarını ortaya çıkarmaktadır. Yeni sezona özel modeller ve kaliteli ürünlerle uygun fiyat ayrıcalığı ile sahip olmanız mümkündür. Kaliteli ve marka olan tesettür giyimin fiyatları yüksek olsa da kaliteden ödün vermeden son derece güzel kıyafetleri aradığınız an bulabilirsiniz. Son yıllarda değişiklik gösteren tesettür giyim modelleri modern ve çağdaş görünümle özellikle çalışan bayanlar için takım olan kıyafetler daha çok kendini göstermektedir. Tulumlar, elbiseler, tesettür abiye kıyafetler gibi zengin bir içeriğe sahiptir.

 

Tesettür giyim modasına özen gösteren modacılar farklı trend ve kreaksyonla tesettür giyim tarzını seven bayanlara hitap etmektedir. Yeni sezon tesettür giyim özel günler veya günlük kullanımlar için kendi zevkinize uygun model seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bol pantolonla bütünleşen birbirinden şık tunik modelleri ile bayanların vazgeçilmez parçalarından biridir.

 

Tunikle kendini rahat hisseden bayanlar baskı veya değişik renklerle farklı model seçenekleri sunmaktadır. Eşarp ve şal kullanan bayanlar kıyafetlerine uygun renklerde almaktadır. Yeni sezon modelleri ile dikkat çeken kıyafetleri uygun ve indirimli fiyatlardan faydalanıp alabilirsiniz. Tesettürde sonbaharın gelmesiyle salaş hırkalar en çok tercih edilen kıyafet arasında yer almaktadır. Eşofmanlar, trikolar ve ceketler tercih etmektedirler.

 

Tesettür Giyimde En Yeni Ürünler

Tesettür modasında yeni ürünlerin hızı kesilmiyor. Tesettür giyimde tunik, ferace, hırka, elbise kap gibi tüm çeşitlerde Moda Selvim yeni modelleri sizler için hazırlamaya devam ediyor.

Moda Selvim’de bulunan tunik modellerinde ki geniş modelleri hepimiz biliyoruz. Ancak butesettür giyim 1 model hem klasik ceket giyimleri sevenler hem de tuniklerden hoşlananlar için tasarlanmış bir model olan Ceket Görünümlü Tunik, siyah ve beyaz renklerden meydana gelmiş özellikle çalışan bayanlar düşünülmüştür. Ceket boyu 80 cm’dir. Tunik boylarına bakacak olursak genellikle 80-100 cm arasında değişmektedir. Bu nedenle ister tunik ister ceket olarak kullanabileceğiniz çok şık bir üst kıyafet diyebiliriz. Üründe herhangi bir astar bulunmamaktadır. Bu da bayanlar için yazlık kıyafetler içinde rahat ve serin tutacak hafif bir tunik ceket modelidir.

Ürün konsept çekimlerinde ceket altı bol paçalı çok şık bir pantolon düşünülmüştür. Yine pantolon altında kombini tamamlayıcı olarak topuklu siyah ayakkabı, şıklığı tamamlayıcı bir seçim olmuş. Ceket içine dar kesim pembe bir gömlek ve başörtüsü olarak pantolona uyumlu eşarp tamamlamış.

Ürün katalog çekimlerinden dolayı renk tonlarında ufak farklılıklar olabilmektedir.

 

tesettür giyim 2Tesettür giyim Moda Selvim tarafından özel olarak tasarlanmış başka bir model ise Kelebek İşlemeli Elbise. Kendine güvenen bayanların rengi olarak lacivert penye kumaştan tasarlanmış sade-şık bir modeldir. Ancak güzel bir ayrıntısı var. Modele hem hareket, hem de neşe katan gümüş işlemeli kelebek motifi… Ön kısımda gümüş pul işlemeli işlenen 3 adet kelebek motifi, düz ve sade olan bu tesettür elbise modeline mükemmel bir güzellik, şıklık ve neşe katmış durumda. Sadeliği bozmayacak şekilde dağınık düzen diyebileceğimiz kelebek deseni dikkat çekici bir ayrıntı olarak sunuluyor.

Elbise katalog konsept çekimleri için topuklu siyah ayakkabı düşünülmüş. Yine kombini tamamlayıcı olarak gümüş rengi kelebeklerle bütünlük ve canlılık kazandıracak yine gümüş rengi başörtüsü ile tamamlanmış.

Ürün boyu 142 cm’dir. Tam kalıp olan elbise, seçim yapacağınız kendi bedeninize göre seçmenizi öneriyoruz.

Yeni sezon ürünlerinden seçtiğimiz bu 2 ürünü sizler için ayrıntılı olarak tanıttık. Diğer modelleri ve en yeni sezon ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz.

Yeni sezon ürünleri daha ayrıntılı olarak buradan inceleyebilirsiniz.