Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

yeni sezon elbiseHer sene değişen tesettür giyim parçaları 2018 yılı modasında tesettür elbise modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu yılın modasında tasarlanan elbise modelleri hem günlük olarak hem de şık davetler için tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Elbise modelleri arasında geçen yıl olduğu gibi bu yılda nakışlı detaylar kullanıldı. Boncuk ve incilerle süslenmiş yaka kısımları, çizgili ve desenli kare elbiseler ve kolları işlemeli elbise modelleri bu senenin modasında yerini almakta. Her geçen gün birbirinden farklı model ve tasarımlarıyla üretilen tesettür elbise modellerini seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta elbisenin kumaş ve renginin birbiriyle uyumlu olmasıdır.

 

 Günlük Hayatta Hem Şık Hem De Rahat Modeller Tasarlanmıştır

 

Tesettür elbise modelleri arasında en fazla tercih edilen parçalar ise hem günlük hayatta kullanılabilen rahat ama şık elbise modelleridir. Tesettürlü bayanların günlük hayatta tercih edeceği elbise modelinin kolay kombinlenebilmesi için elbisenin rengi oldukça önemlidir. Yazın gelmesiyle elbise modellerinde açık tonlar tercih edilerek hem mevsime uyumu sağlanır hem de rahat kombin oluşturulur. Uzun gömlek modelleri de elbise olarak rahat bir kullanım sunmaktadır. Bunun yanı sıra tesettür elbise üzerine uyum sağlayacak başörtü ve ya şal modelleri ile şık bir görünüm elde edilir. Elbisenin altına günlük hayatta babet ve ya spor ayakkabı tercih edilerek gün boyu rahat dolaşmanıza imkan sağlayacaktır.

 

 Özel Gecelere Uyum Sağlayacak Modelleri de Bulunmaktadır

 

2018 yılı modasında pek çok tesettür elbise modelleri gece davetlerinde de rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle simli tesettür elbise modelleri bulunduğunuz ortamda fazlasıyla şık olmanızı sağlayacaktır. Simli elbise modeli 2018 yaz sezonunda tesettürlü bayanların favorisi olmayı başararak en çok tercih edilen modeller arasında yerini almakta. Simli elbise modelini rahatlıkla kombin yapabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

Bunun yanı sıra göğüs altında başlayan pile ve göğüs bölgesinden uzayarak tek taraflı kol ucuna kadar uzanan nakış işlemeli elbise modelleri özel gecelerde şık bir görüntü elde edilmesine neden olmaktadır. Bu elbise modelinin üzerine eşarptan çok şal tercih edilmesi elbiseye ayrı şıklık katmaktadır. Ayakkabı tercihi isteğe bağlı olarak hafif topuklu ve ya uzun topuklu ayakkabı modeli tercih edilmelidir.

 

Yeni Sezon Tesettür Kıyafetlerinde Göze Çarpan Detaylar

Modaselvim sitesinde her an yenilenmekte olan kıyafetler son trendler baz alınarak dizayn edilmektedir. Sitede yer alan yeni sezon tesettür kıyafetlerinde sadeliğin ön planda olduğu görülmektedir. Genellikle tek renkten oluşan bu kıyafet çeşitleri kadınların daha modern bir hava ile şıklık yaratabilmelerini sağlar. Kıyafetlerin çeşitli bölgelerinde kullanılan farklı detaylar ise tüm parçaların gösterişli havalarını tamamlayıcı bir yapıya sahiptir.

Tesettür Modasında Göz Alıcı Sadelik

 

Abiyeden elbiseye, feraceden bluzlara kadar her türlü kıyafete yansımış olan bu sadelik, kadınlar için modayla iç içe olma imkanı sunmaktadır. Genellikle pastel tonlardaki renklerin çok fazla ilgi görmesi, kıyafetlerin daha rahatlatıcı renk tonları kullanılarak tasarlanmasına yol açar.

 

Sitede satışa sunulan yeni sezon kıyafetler ile her kadın modayı yakından takip etme olanağı elde eder. Aynı zamanda siteden tercih edeceği yeni sezon tesettür kıyafet çeşitleri ile hem günlük hayatta hem de özel günlerde giyeceği tarzda kıyafetleri özgürce seçebilir. Birçok farklı parçanın yer aldığı sitede tamamen sezonun son trenlerini yansıtan detaylar kullanılmıştır.

 

 Kıyafetler Üzerinde Göze Çarpan Detaylar

 

Kadınların sıklıkla kullandığı kıyafet parçaları üzerinde göze çarpan bazı detaylar bulunmaktadır. Son moda trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan bu kıyafetler daha çok nakış, fiyonk, dantel ve pilise detayları ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle dantel detayı abiye, elbise ve bluz tarzı göz alıcı kıyafetlerde çok sık bir şekilde görülmektedir. Bunun yanında sitede yer alan çoğu yeni sezon tesettür kıyafetleri üzerinde rastlanan nakış işlemeleri de güncel moda trendlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

 

Fiyonk detaylarının kıyafetlerin farklı yerlerinde kullanılması da kadınların çok daha şık bir hava elde etmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca piliseler de birçok tesettür kıyafette görülebilir ve özellikle abiye ve elbiselere kattığı gösterişli hava ile dikkat çekmektedir. Sezonun öne çıkan farklı detayları ile kadınlar tesettür giyim konusundaki bilgilerini konuşturabilir ve moda ile ne kadar iç içe olduklarını kanıtlayabilirler. Sitede yer alan yeni sezon kıyafetler tüm kadınlar için modayı yakından takip etme ve modayla doğru orantılı olarak kombinler oluşturma olanağı sunmaktadır.

 

Tesettür Elbiselerde Sezon Yenilikleri

 

Elbiseler kadınların her dönem severek tercih ettiği ve rahatlığın yanı sıra şık bir görünümü de onlara veren giyim parçalarıdır. Ancak elbise seçimlerinde yapılan hatalar kadınların şık görünümünü engelleyerek demode bir görüntüye sahip olmalarına neden oluyor. Elbise seçimlerinde sezon trendleri takip edilerek ve moda trendlerini barındıran elbise modellerinden yana tercih yapmak göz önünde bulundurulması gereken ögelerdir. Tesettür elbise modellerinde sezon yenilikleri ve elbise seçimlerinde yer verilmesi gereken moda detayları şunlardır:

 

 Renk seçimleri

 

Tesettür elbise seçimlerinde göz önüne alınması gereken ilk unsur elbiselerin sahip olduğu renk ve desenlerdir. Bu sezon elbiselere baktığımızda ikili renklerin bir arada oldukça fazla kullanıldığını ve giderek popülerleştiğini görüyoruz. Özellikle zıt renklerin bu sezon elbiselerde kullanılması oldukça popüler bir moda akımı. Kırmızı, mor, gri, yeşil ve gri renklerini siyah ile bir arada kullanarak renklerin çarpıcılığı ve zıtlığı ön plana çıkartılabilir. Renk kombinlerinde siyah dışında farklı renklere de bir arada ver verilebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu renklerin kendi içinde uyum içinde olması ve tezatlık yaratmadan bütünlüğü sağlamasıdır.

 

 Elbise detayları

 

Tesettür elbise modellerinin bu sezon sahip olduğu en popüler moda trendlerinin başında dantel detaylar ulunuyor. Özellikle kol ve etek uçlarında bulunan dantel detaylar ile hem trend bir görünüm elde edebilir hem de romantik bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda elbiseler üzerinde bulunan çeşitli işlemeler ve parlak detaylar da sezonun elbise şıklığını yakalamanız için elbiselerde olması gereken unsurlardır. Gösterişli kemerler, kuşak kullanımı gibi detaylar elbise görüntüsünü zenginleştirmeniz de size yardımcı olacaktır.

 

 Modeller

 

Tesettür elbise modeli seçerken elbiselerin sahip olduğu modeller de trend görünüm açısından çok önemlidir. Bu sezon triko elbise modelleri oldukça popüler olup, dolaplarda mutlaka yer verilmesi gereken parçalar arasında bulunuyor. Triko örgüleri ile ön plana çıkan elbise modellerinden yana seçim yapmak doğru bir tercih olacaktır. Diğer popüler bir trend ise asimetrik görüntüye sahip elbiselerdir. Eteklerde kullanılan asimetrik kesimler, kol detaylarında vurgulanan asimetrik çizgiler ve elbise desenlerinde vurgulanan asimetrik şekiller, sezon şıklığındaki önemli detaylardır. Asimetrik kesimleri kıyafetlerde farklı renklerle vurgulayarak detayları ön plana çıkartabilirsiniz. Diğer bir popüler elbise modeli ise kadife elbiselerdir. Kadife elbise seçimlerinde mutlaka sezonun trend renkleri kullanılmalı, elbiseler üzerinde çok fazla detay ve aksesuar kullanılmamalı, kadife şıklığı tüm sadeliği ile yansıtılarak tesettür elbise şıklığı ortaya çıkartılmalı ve sezon görünümü elde edilmelidir.