Moda Selvim Yeni Sezon

Moda Selvim, yeni sezon tesettür kıyafetleri ile 2022 yılında da sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Yeni sezon kategorisinde her kategoriden ürün bulunmaktadır.

Moda Selvim Yeni Sezon Tulum

Moda Selvim yeni sezon tesettür tulumları ile özel günlerinizde hem rahatlık hem de şıklık sağlayacaktır. Birden çok kumaş, renk ve modelde yeni sezon tulumlar modaselvim.com adresindedir.

Bunlar; önden bağlamalı, kemerli aerobin, drapeli şifon, düğme detaylı, yandan bağlamalı, önü fırfırlı, kemerli, taş işlemeli, yelekli şifon ve pul payetli abiye tulum olmak üzere yeni sezon tulumlar mevcuttur.

Moda Selvim Yeni Sezon Çanta

Moda Selvim, yeni sezon tesettür kombinleriniz ile birlikte uyum sağlayacak farklı renk ve modellerde ki yeni sezon çantalar modaselvim.com adresindedir. 

Bunlar; suni deri omuz, suni deri sırt, tokalı suni deri ve zincirli suni deri omuz çantası olmak üzere renk ve modellerde çantalar mevcuttur.

Moda Selvim Yeni Sezon Pantolon 

Yeni sezon Moda Selvim pantolonlar ile her ortama uyum sağlayacak ve şıklığınızla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Farklı model ve renklerde birçok yeni sezon Moda Selvim pantolonlar mevcuttur.

Bunlar; salaş, beli lastikli aerobin, beli lastikli, beli bağlamalı, düz paça, yırtmaç detaylı, yüksek bel, ispanyol paça klasik, salaş kumaş, dabıl krep kumaş, şeritli triko, yüksek bel salaş kot ve paçaları katlı bol kesim pantolon olmak üzere yeni sezon daha birçok pantolon modeli mevcuttur.

Moda Selvim Yeni Sezon Ferace

Tesettürlü kadınların dolaplarında olmazsa olmazlardan biri de feracelerdir. Ferace her tesettürlü kadının kullandığı bir parçadır. Moda Selvim, yeni sezon feraceler ile daha hoş bir görünüme sahip olarak modayı yakından takip edeceksiniz. Birçok model ve renkte yeni sezon feraceler modaselvim.com adresindedir.

Bunlar; gizli fermuarlı, yazı detaylı, kemerli mevsimlik, önden fermuarlı medine ipeği, yakası bağlamalı, kolu nakışlı prada, kolları taş işlemeli, önden düğmeli aerobin, kapüşonlu kot, kapüşonlu medine ipeği, düğmeli, kuşgözü detaylı kot, armalı, inci detaylı medine ipeği, omuzu fırfırlı mevsimlik, kazayağı, önden düğmeli kaşe, fular yakalı kazayağı, tünelli garnili ve balon kollu ferace olmak üzere daha birçok çeşit mevcuttur.