En Yeni Ferace Modelleri

Moda Selvim güncelliğini sürdürmeye devam ediyor. Ferace modelleri birbirinden güzel ferace yaprakve en moda trendleri takip ederek sizlere sunuluyor.

Yaprak Ferace modeli, yine her zaman ki gibi moda renkler ve modeller ile süslenmiş durumda. Yaprak deseni ile mükemmel bir zerafet yakalanan yaka kısmı, altın rengi düşünülmüş ve tek çizgi halinde en alta kadar devam etmektedir. Yakada bulunan yaprak motifi, aynı zerafet ile kollarda bilek kısmında yerini almış durumdadır.

Şimdilik lacivert ve siyah renkleri bulunuyor. Medineği ipeği kumaşundan imal edilmesi ile sn derece hafif ve zarif duran ferace, yazlık olup, iç astar kullanılmamıştır. Ancak bu feracenin en büyük özelliği hem yaz hemde kış aylarında kullanılabiliyor olmasıdır.

Yaprak Ferace modeli, dar bir kesime sahiptir. Aşağılara inildikçe genişleyerek rahat bir kullanım sunar. Ancak dar kalıp ile üretildiği için siparişlerinizde bir beden büyüğünü almanızı tavsiye ediyoruz. Bunun nedeni ürün çekimlerinde yer alan manken ölçüleri baz alınarak tam kalıp giydirilmektedir. Ürün boyu ise 142 cm’dir.

Ferace yeni sezon fiyatı 169 TL’dir. Ancak Moda Selvim farkı olarak yine indirim yaptık ve fiyatı sadece 99,90 TL olarak sizlere sunuyoruz.

Moda Selvim’de alışveriş yapmak çok kolay. Önce bir kaç bilgi ile üye oluyorsunuz, ardından ürünü veya ürünleri sepete atıyorsunuz ve satın alma işlemlerine geçerek ödeme yapıyorsunuz. Ve ürün adresinize kadar geliyor.

Moda Selvim’i aynı zamanda Facebook  hesabımızdan takip ederek yeni ürünlerden anında haberdar olabilir, sormak istediğiniz her türlü soruya cevap bulabilirsiniz. https://www.facebook.com/modaselvim