Varak Desen Abiye Modelleri

Varak desen abiye modelleri yeni sezon elbise alternatifleri içinde dikkat çekiyor. Kol manşetlerinde ve göğüs, bel gibi kısımlarda konumlanan desenler abiye elbise seçeneklerine ilgiyi arttırmaktadır. Düğün ve nişan gibi Genç kızların en mutlu günlerinde özel elbise alternatifleri önemli bir yere sahip olur. Nişanlık ve kına elbisesi olarak tercih edilen birçok abiye elbise, Varak detaylar ile ihtişamlı bir görünüm kazanmaktadır.  Bazı modeller düz bir elbise üzerine varak işlemeler ile karşımıza çıkarken, bazı elbiselerde özel tasarım dikimlerine varak detayları ekleyerek albeni kazanıyor.  Özel akşam yemeklerinizde de varak desenlerin abiye elbisenize kattığı şıklık ile göz kamaştırabilirsiniz. Tesettür giyimde Varak ayrıntıların elbise ve abiye modellere kattığı zarafet ve asil stil de gözden kaçmamaktadır. Moda Selvim yeni sezon giyim modasını vitrininde taşıyan gözde online alışveriş sitelerindendir. Hanımlara en kolay ve rahat imkânlar ile hizmet verme ilkesini benimsiyor. Tesettürlü hanımlar eskiye nazaran şık ve cazip giyim alternatiflerine daha rahat ulaşmakta. Bunun etkisi ile modaya damga vuran her detay ve aksesuar tesettür giyime hitap eden modeller üzerinde de kendilerini göstermektedir. Moda Selvim, tüm bu hareketliliğin merkezinde yer alıp, sizlerin tarz ve stil beklentisini karşılamaktadır.

                                 Varak Abiye İle Şal Kombini

Varak abiye modeller şık tasarımları ile hanımların gönlünü çeliyor. Tesettürlü bayanların kafasını en fazla karıştıran ve soru işaretlerine yol açan konu ise, “kombin nasıl yapabilirim” oluyor. Bu harika modelleri kombin yapmak her zaman ince riskler taşır. Renk modasına uygun bir kombin hazırladınız diyelim, kullanacağınız başörtüsü eşarp mı şal mı olmalıdır,  bu önemli bir unsur. Abiye modellerde sıklıkla şal öneriyoruz. Nedeni ise, şal modellerin sade ve aynı zamanda uyumlu bir hava taşımasıdır. Şal modeller de her giyim parçası gibi gün geçtikçe en moda motifler ve tasarımlar ile yeni bir görsellik kazanmaktadır. Şifon, ipek ve tafta kumaşlar ile daha tok bir duruşa hâkim modeller, abiye elbiseler ile harika bütünlüğü de yakalar. Varak desenli abiye elbise modelleri düz renk şal modelleri ile güzel uyum yakalayacaktır. Abiye modeliniz ile birebir aynı rengi tercih edebilir ya da tam zıt tonlara yönelebilirsiniz.  Şalların birçoğu püsküllü olurken bazıları ise düz kenar şeritlerine sahiptir. Püskül kenarlı şal modelleri ile abiye elbisenizde kendinize özgü bir tarz da yakalayabilirsiniz. Varak desenli tasarımlar kendi özgün ihtişamına sahiptir. Bu nedenle başörtü seçiminizi olabildiğine sade yapmanız da fayda vardır.  Düz tonlarda şal ve eşarp tercihi sizi daha asil bir görünüm ile buluşturacaktır.

Balık Abiyelerde Varak desenler

Varak desenler en fazla abiye seçeneklerinde önümüze çıkıyor.  Otantik ve muazzam görselliğe sahip bu ayrıntılar üzerine konduğu elbiseyi özel kılıyor. Balık abiye modellerde varak desenler ihtişamlı duruş sunmaktadır. Tesettür abiye modellerde balık abiye elbiselerin yeri daha ayrıcalıklıdır. Stilize tasarımı ve feminen atmosferi bu elbiseleri seçkin kılıyor. Saray konseptine özgü varak detaylar ile bir araya gelen balık abiyeler tesettürlü hanımların arzu ettiği niteliği de yakalıyor. Moda Selvim’in yeni sezon kreasyonlarında dikkat çeken tasarımlar arasında yer alan balık abiye modeller ve varak detaya sahip abiye elbiseler özel zamanlarınıza güzellik katmayı amaçlıyor.