Farklı Tunik Modelleri

 

Kot, saten, ipek ve daha pek çok modelde farklı tunikler bulunuyor. Bu tuniklerden birkaç fikiri size sunarak zevkinize göre bir seçim yapmanızı sağlamak isteriz. Örneğin kot tesettür tunik son zamanlarda oldukça moda. Kot giyim hiçbir zaman eskimeyen ve her zaman revaçta olan bir giyim türüdür. Kot tunik modelleri de öyle. İster uzun ister kısa modellerini deneyerek şık ve modern bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bunun yanında her mevsim için farklı kumaştan yapılmış tuniklerde var.

 

Modern Tunikler

 

Kot pantolonlar, kot ceketler, kot etekler ve gömlekler hem bütün mevsimlerde giyilebilir hem de tüm zamanların modası olduğu için asla demode bir görünüm vermeyen parçalar arasındadır. Çok uzun tunik modelleri elbise havası veriyor. ayrıca dışarı çıkarken giyilen pardesü havası da verdiğinden çok uzun boylu tunikler tercih edilmemelidir.

 

Tunik Boyu Ne Olmalı?

 

Standart bir tunik boyundan bahsetmek mümkün olmaz. Çünkü her bayanın boyu birbirinden farklıdır. Ancak tuniği kullanırken hangi boylarda olmalı sorusunu sormak daha mantıklıdır. Bu da zevke ve giyilecek yere göre değişir. Şunu belirtelim ki çok uzun boydaki ve bileğin bir parça üzerinden biten tunikleri daha çok uzun boylu bayanlar kullanmalıdır. Bu halde bile etek görüntüsü veren çok uzun boydaki tunikler aksi halde kısa boylu bayanları daha kısa gösterecektir. Ancak zevkler tartışılmaz. Kendinize yakıştırıp giyeceğiniz uzun tunikler bile sizi şık yapabilir.

 

İdeal Tunik Boyu

 

İdeal tuniğin boyu diz kapağının bir parça üzerinde olan tuniklerdir. Bu parçalar günlük kullanımda sizi şık yapacak parçalardır. Ancak o kadar farklı boyda ve farklı modelde tunik vardır ki sizde butlaka tek bir boya takılı kalmayıp farklı boyda olanları da tercih etmelisiniz. Tül tunikler genellikle daha uzun parçalardır. Bunların kesimleri de diğer tuniklerde olduğu gibi düz değil daha farklı modelde kesimde yapılır. Örneğin önü açık arkası uzun tül tunikleri bir davette kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanında farklı kumaştan yapılmış tunikleri de bir pantolon ve topuklu ayakkabı ile de daha rahat kullanabilirsiniz.