Şık ve kullanışlı turkuaz elbise

Yelek Görünümlü Elbise 32275 TurkuazOldukça şık bir model olan turkuaz yelek görünümlü elbise üst kısmından yelek şekli verilerek tasarlanmıştır. Sanki elbise üzerine yelek giyilmiş görüntüsü vererek hoş ve şık bir elbise modelidir. Tesettür giyim de rahatlıkla kullanılabilecek bir modeldir. Uzun kollu ve boyunun uzun olması sayesinde tesettür giyim tarzını kullananların rahatlıkla tercih edebileceği şık bir elbisedir.

 

Farklı beden seçenekleri olması sayesinde isteyenler farklı beden seçenekleri ile elbiseyi rahatça kullanabilirler. Renginin oldukça açık olması sayesinde yaz aylarında özel günlerde kullanılabilir. Genç bayanlara hitap eden bu elbise aynı zamanda normal zamanlarda da şık olmak isteyenlerin tercih edebileceği bir modeldir.

 

Bel ve kol kısımlarında beyaz işlemeler olması elbiseye abiye havası katmaya yardımcı olmaktadır. Düğün, nişan veya farklı özel günlere gidecek olanlar gönül rahatlığı ile bu şık elbiseyi giyerek dikkat çekebilirler. Elbise iki parça şeklinde görünmesine rağmen tek parça halindedir. Üzerine eklenen yelek detayı elbise ile bir parça halinde bulunmaktadır. Farklı renk başörtüsü ile oldukça şık bir hale getirilerek istenilen her ortamda kullanılabilir.

 

Hem spor hem de abiye formunda görünümü sayesinde oldukça kullanışlı bir model olarak kapalı bayanlara hitap etmektedir. Elbisenin üzerine eklenen yelek kısmı şifondan hazırlanmıştır. Elbisenin tam boyu 150 cm olduğundan oldukça uzun bayanlar tarafından da rahatlıkla tercih edilerek kullanılabilir.

 

Elbisenin arka kısmında rahat giyilmesi açısından bir düğme detayı bulunmaktadır. Bu sayede giyilip çıkartılırken sorun oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. İç kısmında astar bulunmamasına rağmen iç göstermez bir modeldir. Ürünün bel kısmı dar kesim olarak hazırlandığından dar bir kalıbı vardır.

 

Bel kısmını oldukça zayıf göstererek şık ve zarif bir duruşu vardır. Şık ve tarz olmayı sevenler için yeni sezonun modellerinden biri olan bu elbise iyi bir tercih olacaktır. Özellikle elbiseyi tek başına giymeyi sevmeyenler için yelek detayı oldukça dikkat çekicidir. Bu sayede elbisenin üzerine herhangi bir şey kullanmaya gerek kalmadan tek parça halinde rahatlıkla kullanılabilir. Şık ve rahat bir elbise arayanlar için kullanışlı ve kaliteli bir elbise modelidir.