Gençlere Özel Çizgili Tunik Kombinleri Nasıl Olmalıdır ?

 

Yaz aylarında hem mağazalarda hem de online satış mağazalarında en çok dikkat çeken kumaşlar çizgili kumaşlardır. Bu aralar en çok yapılan kombinler arasında çizgili kumaştan olan kombinler yer almaktadır. Özellikle tunik modellerinde çizgili desenlerin olması tesettürlü kadınların beğenisini kazanmaktadır. Bu kadar çok beğenilen modellerin nasıl kombin yapılması gerektiği konusunda kafalarda sorular bulunmaktadır.

 

Yanlış tunik kombinleri yapılmaması adına doğru bilgilerin göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Her online sitede rahatlıkla bulunabilen çizgili modellere sahip olan 2017 sezonunun kıyafetlerinin en güzellerini Modaselvim sitesinde bulmak mümkündür. Online olarak güvenli alışveriş yapmanın keyfini yaşamanın yanında istediğiniz ve zevkinize uygun her modeli bulabilmek mümkündür. En çok tercih edilen ve çok rahat olan tunik modellerini çizgili olarak kullanmak sezonun en rahat giyim kombinlerini oluşturmak anlamına gelmektedir. Hem açık hem de tesettürlü bayanların rahatlıkla tercih edebileceği çizgili tunik kombinleri nasıl olmalıdır?

 

– MAVİ BEYAZ ÇİZGİLİ TESETTÜR TUNİK KOMBİNİ

 

2017 sezonu içerisinde mavi tonun oldukça aktif olduğu görülmektedir. Her yaştan kadına ayrı bir güzellik katan ve enerji veren mavi çizgi desenleri ile birleşince mükemmel bir stil ortaya çıkmaktadır. Birbirine tezat olan çizgilerden yapılan tesettür kombin ile en şık siz olabilirsiniz. Tesettürde salaşlığın bu sene daha çok ön planda olması nedeni ile bol paça bir pantolon ile mavi çizgili tunik modelini kombin yapabilirsiniz. Kahverengi bir şal, saat ve güneş gözlüğünüz ile kombin uyarlaması yapabilirsiniz. Çanta ayakkabı uyumu yerine şal saat uyumu tercih edebilirsiniz.

 

– ÇİZGİLİ UZUN TUNİKLER

 

Tesettür giyime uyarlanan çizgili uzun tunik modelleri ile kot pantolon kombini yapabilirsiniz. Tesettür panço tarzını yansıtan bu modellerde siyah ve beyaz rengin uyumunda bir tunik tercih etmek çok hoş bir görünüm için yeterli olmaktadır. Yaz aylarında çizgili uzun tunik modellerinin altına tercih etmiş olduğunuz kot pantolon uyumundan sonra ayakkabı olarak babet ya da spor ayakkabı giyebilirsiniz. Beli ince olan bayanların ise bel hatlarını belli eden çizgili tunik modellerini tercih etmesi gerekmektedir. Eşarp olarak ise şifon şal tercih etmeleri gerekmektedir.