Tesettür Tunik Kombinleri Hakkında Bilgi

tunik kombinYaz ayının gelmesiyle daha ince daha salaş rengârenk rahatlığı ön planda olan tunik modelleri vitrinlerde yerini almıştır. 2018 yaz sezonunun arasında yer alan renklerden mor, pudra pembe, fuşya, turkuvaz, mürdüm, sarı, hardal, kırmızı, bordo, kiremit, mint yeşili, turuncu, taba, bej, bebe mavisi ​​​gibi pastel tonlar yer almaktadır.

Tesettür tunik kombinlerimizi incelemek için: https://www.modaselvim.com/tunik

 Tunik Modelleri Nasıl Kombinlenmelidir?

 

Günümüzde artık her marka tarafından üretilen tesettür tunik modelleri arasında her fiyata ve modele göre bulmak mümkündür. Kombinleri oluşturmadan önce bilinmesi gerekenlerden ilki bedene uygun seçimler yapılmalıdır daha sonra sezonun rengine ve mevsimine uygun renkler tercih edilmelidir. Seçilen renkler diğer parçalar ile uyumlu olmalıdır.

 

Tesettür tunik modellerini kombinlerken renk uyumuna dikkat edilmelidir. Örneğin tunik düz renk ise kullanılan şal da desenli olmalıdır. Ayrıca şal ya da eşarbında tunik ile uyumlu olması gerekir. Kullanılacak olan tesettür tunik desenliyse bu sefer de bu seferde şal ya da eşarbın düz renk olması lazım. Gül kurusu, pudra pembe, bebe mavisi birarada kullanılabilir. Örneğin düz renk bebe mavisi tunigi gül kurusu çiçekli şal ya da eşarp ile kombinlenebilir.

 

 Özel Geceler İçin Tunik Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

 

2018 yaz sezonunda Özel gecelerde kullanılması gereken renkler mor, pudra pembe, mürdüm, gül kurusu, kiremit, bordo, camel, haki, sarı ve hardal gibi renkler tercih edilmelidir. Ayrıca kullanılacak olan desenlerde bu renklerle uyumlu olmalıdır. Ayrıca bu kombinlerin altına da tercih edilecek pantolonlarda dar modeller tercih edilebilir.

 

Renk olarak da siyah, taba ya da beyaz tercih edilebilir, pantolon da tercih edilebilecek renkler tuniğin rengine göre değişir kullanacak olan şal ya da eşarp modellerinde ise renkler tunikle uyumlu olmalıdır. Örneğin mürdüm kolları fırfırlı tunik tercih edildiyse başörtüsü olarak da pudra pembe türü renkler tercih edilmelidir.

 

 Günlük Hayatta Tercih Edilebilecek Tunik Modelleri Nasıl Olmalıdır?

 

Günlük hayatta tercih edilebilecek modeller arasında yine sezona uygun renkler ve Desenler yer almalıdır Ayrıca bol paça nean pantolonlarda kombinlerde en çok tercih edilen parçalar arasındadır.