Yeni Sezon İçin Tunik Modellerinde Neler Var?

Hem tek başına giymek hem de kombin yapmak adına hanımlar açısından büyük bir öneme sahip olan tunik modeller, yeni sezon kapsamında birbirinden farklı seçenekler altında oldukça zengin bir seçenek ile keyifli bir alışverişin imkanı sunuyor. Özellikle ara mevsimlerde ya da ilkbahar ve yaz aylarında farklı giysiler ile giyilerek değişik bir kombin yapmak üzere dolaşma imkanı verirken aynı zamanda tek başına da giyilebilmektedir. O yüzden hanımlar tarafından her sene yeni sezon kapsamında tesettür tunik çeşitleri piyasaya çıktığı andan itibaren dolaplar birden fazla çeşit ile süslenir. Bu sene de aynı şekilde farklı model ve renkleri altında uyumlu bir biçimde moda uzmanları tarafından en trend seçenekler altında hanımlara büyük bir fırsat sunmaktadır.

 

Değişik seçenekler altında yeni sezon tunik modelleri

 

Yeni trend olarak özellikle bu sene tunik modeller kapsamında gül baskılı ve çizgili tasarımlar altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan tunikler, hanımlar tarafından oldukça beğenilmiş görünüyor. Daha sportif ve özgür bir izlenim veren bu çizgili tesettür tunik çeşitleri, aynı zamanda birçok değişik renkler kapsamında da ikili bir şekilde çizgili halde satın alınabilir. Aynı zamanda güpürlü ve kolye tasarımı altında hazırlanmış yeni sezon tunik modeller de, güzel bir görsel vermektedir. Özel davet ve organizasyonlar için mükemmel bir giyim örneği olarak ön plana çıkan bu güpürlü ve kolyeli tesettür tunik çeşitleri, farklı renkler ve beden seçenekleri kolayca kapsamında elde edebilir.

 

Birbirinden değişik çeşitler kapsamında tunikler

 

Hem tek başına hem de farklı giysiler ile kombin yapmak suretiyle hanımların mutlaka tercih ettiği birbirinden farklı tesettür tunik modeller içerisinde verev kesim modeli ile tasarım yapılmış seçenekler de oldukça güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Modaselvim kapsamında birbirinden harika tesettür tunik seçenekleri ile birlikte daha birçok farklı model kişisel tercihler kapsamında tercih edilebilir. Hanımlar için büyük bir öneme sahip olan ve özellikle de zor zamanlarda ilk akla gelen tunik çeşitleri, kolay bir şekilde giyilebilir ve daha da önemlisi dolaptaki farklı giysiler ile mükemmel bir kombin yapma fırsatını da verir.

 

Tesettür Tunikte Farklı Tasarımlar

 

Tesettür giyim markaları tasarım açısından son yıllarda çok güzel ve farklı kreasyonlar oluşturmaktalar. Modaya yön veren tasarımcılar tesettür giyimde çığır açtılar diyebiliriz. Artık tesettür giyimi tercih eden bayanlar her ortama uygun giyebilecekleri kıyafet ürünlerini, rahatlıkla vitrinlerde ya da alışveriş sitelerinde zorlanmadan bulabilmektedirler.

 

Tesettür giyimde ilk akla gelen ve yıllardır tercih edilen kıyafet ürünleri arasında özellikle tesettür tunik yer almaktadır. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile rahatlık ve şıklık açısından tunik modelleri kullanmaktadırlar. Tesettür tunik kreasyonlarında en yeni tunik modeller, her bedene uygun şekilde Moda Selvim’de rahatlıkla bulabilmeniz mümkün.

 

 Baskı Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

 

Baskı detaylı tunik modeller genellikle spor görünmeyi tercih eden bayanların kullanabileceği ürünlerdir. Üzerinde baskı bulunan tunik modelleri, jean pantolon ya da bol paça pantolonlarla kombinleyerek, altına giyeceğiniz spor ayakkabıyla hem rahat, hem spor ve hem de cool bir tarz yaratabilirsiniz. Baskılı tesettür tunik modelleri çeşitleri arasında; kapüşonlu, diz altına kadar uzun, diz üstüne kadar uzun, tuniğin önü kısa arkası uzun tasarımlar bulunmaktadır.

 

 Gömlek Tesettür Tunik Modelleri

 

Gömlek şıklığını seven bayanlar için de Moda Selvim alışveriş sitesinde, şeritli tasarımları istediğiniz renkte, zevkinize uygun tunik modeller bulabilirsiniz.

 

 Triko Tesettür Tunik Modelleri

 

Triko son iki yıldır bayanların kıyafet tercihlerinde gözde durumunda. Her vitrinde, her üründe triko modelleri görebilmek mümkün. Tesettür tunik modellerinde de çok şık triko tasarımlar yer almaktadır. Triko tunik modeller arasında triko ikili tunik tasarımlar ve triko uzun tunik tasarımları bulabilirsiniz. Zarif modellerin yer aldığı tasarımları tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar da kombinlerinde kullanarak şık bir görüntü yakalayabilirler. Triko tunik modellerini botlarla, casual ayakkabılarla hatta spor ayakkabıyla bile rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

 

Peplum Tasarımlı Tesettür Tunik Modelleri

 

Peplum tasarımlar yani halk arasında kıyafetin önü kısa, arkası uzun tasarımlar diyebiliriz. Özellikle bayanların pantolonlar üzerine giyerek rahat ettikleri kıyafet ürünüdür. Tesettür giyimde peplum tasarımlı tunik modellerini farklı renk seçeneklerinde, zarif kesimlerle ve detaylarla Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Haki yeşil, zümrüt yeşili, hardal sarısı, mor, mürdüm, gülkurusu renkleri tercih edebilirsiniz. Peplum tasarımlı tesettür tunik modelleri özellikle beyaz pantolon ile giymeyi tercih ederseniz şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

Tesettür Tuniklerde Kalitenin Önemi

 

Elbette hangi elbise tür giyim alınırsa alınsın hiç fark etmez giysinin kalitesinin önemi oldukça büyüktür. Zira hem uzun yıllar rahat bir şekilde giyme imkanı hem de dışarı çıkıldığı zaman herhangi bir şekilde rahatsız etmeyecek bir kumaş kalitesi içerisinde üretiminin gerçekleştirmesi oldukça önemlidir. Yeni sezon içerisinde bunu sağlayan birbirinden farklı tesettür tunik modelleri içerisinde bir tercih yapabilir ve güven içerisinde giyebilirsiniz. Özellikle büyük bir titizlik içerisinde seçimi yapılan tunik modeller arasından Modaselvim güvencesiyle en çok beğenilen ve büyük markalar kapsamındaki ürünleri satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Tamamen her noktası kaliteli bir kumaş yapısı altında üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tunik çeşitleri kapsamında bu ürünleri çok uygun fiyatlar altında satın alabilirsiniz. Farklı renk ve modeller eşliğindeki tüm değişik tunik modeller içerisinde kendi kişisel zevklerimize bağlı olarak tercihte bulunabilirsiniz.

 

 Kaliteli malzeme yapısı içerisinde tunik modeli

 

Her biri özel olarak hazırlanmış ve siteye eklenmiş olan tesettür tunik giyimleri kapsamında özellikle kış aylarında sorunsuz bir şekilde geçirme şansını elde edebilirsiniz. Sonbahar ve kış ayları kapsamında soğuk havalarda giyerken üşüme problemleri yaşamaz ve aynı zamanda sıcak havalarda terletme gibi bir durum söz konusu olmaz. Her sene olduğu gibi bu yıl da tamamen kaliteli kumaş yapısı içerisinde üretimleri sağlanmış olan tunik modeller site bünyesinde sizleri bekliyor. Üstelik görsel anlamda birtakım sökükler ya da bunun gibi kötü izlenim ortaya çıkarmak için tamamen kaliteli ürünler siteye eklenmiştir ve çok uygun fiyatlara altında satışları gerçekleştirilmektedir.

 

 En kaliteli ürünler güven içerisinde sipariş verilebilir

 

Özellikle konu tesettür tunik çeşitleri olduğu zaman dışarıda en çok da ara mevsimlerde sıkça geldiğinden dolayı mutlaka kaliteli bir kumaş yapısı altında üretimlerinin gerçekleştirilmiş olmasının önemi oldukça büyüktür. O yüzden birbirinden farklı tunik modeller bu kaliteli site içerisinde tamamen güven kapsamında özel olarak seçilmiş ve harika bir renk ve model uyumu altında piyasaya sürülmüş örnekler arasından tercih edilmiş şekilde yerleştirilmiştir. Uzun yıllar rahatça giyebileceğiniz ve dış etkenlere karşı dayanıklı olan kumaş yapısı sayesinde yeni sezon tüm tunik çeşitlerini büyük bir gönül rahatlığı içerisinde sipariş verebilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Modellerinde Yeni Sezon Renkleri

 

Her sene büyük bir beğeniyle alışveriş yapılan ve tüm hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak satın aldıkları birbirinden güzel tesettür tunik modelleri elbette sadece model açısından değil aynı zamanda renk açısından da büyük bir öneme sahiptir. Hanımlar kendi ten uyumu ile birlikte evde bulundurdukları farklı giysiler ile harika bir kombin yaratacak renkteki tunik çeşitlerinden bir seçim yapar ve gitmek istedikleri herhangi bir davete veya organizasyon için güzel bir görünüm etme şansını yakalayabilir. Tüm hanımların bunu keyifli bir şekilde ve rahatça sağlayacak olan bu seneki tunik modelleri oldukça farklı renkler altında piyasaya sunulmuş durumdadır. Üstelik çok uygun fiyatlar altında satın alınabilecek olan birbirinden güzel tunik modelleri içerisinden birden fazla şekilde değişik renkleri altında satın alınarak farklı zamanlarda giyme imkanı elde edilebilir.

 

 Yeni sezondaki değişik tunik model renkleri

 

Bu yıl daha çok parlak ve iç açıcı renklerin ön plana çıkarıldığı tesettür tunik modelleri arasından tüm hanımlar kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak güzel bir seçim yapma şansını kullanabilirler. Bunlar içerisinde özellikle lacivert ile birlikte başta siyah olmak üzere şarabi rengi ya da bordo renkleri oldukça güzel bir izlenim yaratmaktadır. Diğer yandan taba ve zümrüt ile birlikte haki renklerinin harika bir görsel sunduğunu da eklemek gerekir. Bunlara ek olarak saks mavisi ile birlikte indigo ve ekru renkleri de farklı tunik modelleri kapsamında tüm hanımların beğenisine sunulmuş durumdadır. Harika bir görsel sunan ve yeni sezon içerisindeki modelleri mükemmel bir uyum sağlamış olan bu renkler altında oldukça zengin bir seçenek bulabilirsiniz.

 

 Kaliteli malzeme yapısında en uygun fiyatlı tunik modelleri

 

Birbirinden kaliteli kumaş yapıları kapsamında üretimleri sağlanmış olan ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde giyilecek olan birbirinden güzel tesettür tunik modelleri aynı zamanda Modaselvim bünyesinde sizlere çok uygun fiyatlar ile sunulmuş durumdadır. En önemli markalar dahilinde siteye eklenmiş olan ve bunlara harika bir uyum sağlayan renkler kapsamındaki tunikler içerisinden kişisel tercihlerinize göre bir seçim yapabilir ve dolaplarınızı yeni sezon tunikler ile süsleyebilirsiniz.

Tunik ile Rahatlık ve Şıklık

tunikRahatlığı, şıklığı, sadeliği ve uygun fiyatıyla tunik, bayanların vazgeçilmez giyeceğidir. Dış giyim kategorisinde yer alan tunikler, her dönem moda trendlerin de model ve renkleriyle vitrinleri ve web sitemizin sayfalarını süslüyor.

Her mevsimde giyilebilen tunik, ister pantolon, ister etek üzerine giyebilirsiniz. Bahar veya sonbahar mevsiminde pardesüye gerek kalmadan dış giyim olarak kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı model ve renklerde Moda Selvim’den sahip olabilir uygun fiyat ve ödeme çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Tunik çeşitlerinde; önü lazer kesim, hırka görünümlü, yelek görünümlü, göğsü düğmeli, kot görünümlü, önü fermuarlı, cebi taş işli, lale, gömlek tunik, beli kemerli, broşlu zigzag tunik, etnik desenli, kolyeli anvelop, dantel detay, çift katlı tunik, şifon yelekli, çift yakalı tunik gibi daha bir çok çeşit ve bu çeşitlerin değişik renklerine sahip olabilirsiniz.

Tunik kıyafetinin bir başka önemli detayı ise boyunun dizlere kadar olmasıdır. Dizlere kadar uzunluğu, bayanları hem ince gösterirken, hem de daha şık olmalarını sağlamaktadır. Bayan giyimde tamamlayıcı kombinelerde alt giyim ile mükemmel uyum sağlayarak modanızı ve şıklığınızı arttırmaktadır.

2015 yılının en çok satan modellerinden olan gömlek tunikler, özellikle genç bayanların tercihi oldu. Gömlek modeli ile ince zarif yapısı yanında gömlek düğmeleride ayrı bir şıklık kazandırmaktadır.

Her dönemin modası olan bir başka tunik modeli ise kot kumaş tunikler. Modasını hiçbir zaman kaybetmeyen kot kumaş, bayanlara rahatlık sağlamakta ve aynı zamanda sportif bir duruş sergilemektedir. Kot kumaşlarında tunik modellerinde birbirinden farklı renk tonları ve kotun vazgeçilmez özelliği olan taşlanmış kumaşlardan tasarlanan Moda Selvim Tunikleri yine en fazla tercih edilen model arasındadır.

Önü açık olarak tasarlanan tunik modellerinde ise, tunik içine giyeceğiniz kombineleri tamamlayarak şık bir görüntü kazanırsınız. Açık renk bir tunik içine koyu tonlarda bir kombine ile renk kontrastınızı tamamlar ve şık görünümünüzü her daim sağlamış olursunuz.

Her bedene ve her tarza uygun olan tunik modellerimiz, her dönem yeni ürünlerle zenginleşmektedir. Güncel modayı ve günlük giyim modasını takip eden Moda Selvim, müşterilerinin zevk ve istklerinede her zaman uyumlu olmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin Tunik ürünlerimizi inceleyiniz