Bayramda Elbise, Abiye Ve Tulum Şıklığı

Tulum elbiseler son günlerin güncellenen en cazip moda örneklerinden biri. Tulum elbiseler, özellikle hırka dikim detayı ile maskülen duruşun tesettür modasına yansımasını bize ilan ediyor. Moda Selvim olarak şıklık yarışında elbise ve tulum modellerimiz ile en ön sıralarda yerimizi alıyoruz.

Bayramın yaklaşmasıyla beraber bayram telaşı hepimizi sardı. Evet bayram neşe ve eğlencenin sembolü ama aynı zamanda giyimin de en özel zamanlarından biri. Bayramın gelmesi ile çocuk ve yetişkin fark etmeksizin herkes yeni kıyafet arayışına başlıyor. Bu toplumumuzun en özgün geleneklerinden biridir. Yeni elbise ve ayakkabı alınmamış ise bayram henüz gelmemiş demektir.

Bayramınıza Tulum ile Neşe Katın

Bayram neşesinin evleri yoklamaya hazırlandığı şu günlerde, biz hanımlar da şıklık arayışına girdik. Tarzının kıvrımlarını spor ile süslemek isteyen hanımlar tulumdan yana tercih kullanabilir. Vitrinimizde yer eden şık tulum modelleri, güzellik bakımından da yarış halinde. Önden yarım düğmeli tulum modelleri ile zarafetin klasik tadını yakalayabilirsiniz. İnci detaylar ile süslenen elbise görünümlü tulum modeller de bayramda biz hanımlara şık bir alternatif sunuyor. Hırka detayına sahip, salaş görünümü ile yeni bir tarza imza atan tulum modeller de bu yılın sevilenleri arasında. Hem spor ve hem de maskülen tarzı koruyan tulum elbise modelleri ile stoklarımızı güncelliyoruz.  Tulum elbise modelleri stoklarımızda hızla tükenen örneklerden. Bayramda rahatlığı şıklık ile kullanabilmeniz adına bu modelleri incelemenizi öneririm

Şifon Üzerinde Desenlerin Bayramı

Dijital baskı özgünlüğünü şifon kumaş inceliğiyle buluşturan bu elbiseler de yazın ilgi çekenleri arasında. Mandala figürlerin desene yansıdığı modeller biz hanımların şık görünümlerinde emin bir eda taşımasını sağlıyor. Yaz aylarının serinliğini müjdeleyen bu tarz elbiseler sayesinde yaz hiç bitmiyor. Krep kumaş üzerine inen desenli şifon kumaş ile elbise bütünlüğü yakalıyor. Yine aynı model dikime sahip fakat dijital baskı gül desenleriyle adeta bir çiçek bahçesini andıran elbise modelleri de mevcut. Bu elbise modelleri kendinden desenli olduğu için düz renk şal modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle modaselvim.com sitesinde yer alan simli düz renk şal modellerini öneririz. Taş, dantel, gipür, lazer kesim gibi birçok farklı tarzlar ile zarafeti desteklenen elbise modellerimiz vitrinlerimizde yerini aldı. Sivri yaka kolu dökümlü elbise ise krep kumaşın asaletini ve göz okşayan dokusunu en bariz ifade eden yeni modellerden biri olarak göz kırpıyor. Bu model ile bayram şıklığınıza özel kombin hazırlayabilir ve sadeliğin gösterişli modasını ayaklandırabilirsiniz.

Moda Selvim’de Şık Davetlere Özel Abiyeler

Abiye şıklığında model görseli kadar, yaşa uygun olması da önem teşkil eder. Moda Selvim abiye elbise çeşitleri içinde her yaşa ve tarza uygun modeller yer alıyor.  Olgun tesettürlü hanımlar genelde ikili abiye takımlardan yana tercih kullanıyor. Bu tarz takımlarda birinci parça düz dikim ve çoğunlukta candy kumaş özelliği taşıyor. İkinci parça ise pul, payet, dantel, gipür ve taş işlemesi gibi detaylar ile süslenerek sadeliği şenlendiriliyor. İkinci parça süslemesinin yanı sıra yaz aylarında yelek olarak karşımıza çıkarken, kış aylarında hırka modeli olarak da alternatif oluşturabiliyor. Bu abiye modelleri olgun hisseden ve olgun yaşa ermiş her hanım tercih edebilir. Eğer siz daha canlı, renkli ve gösterişli abiyelerden hoşlanıyorsanız size önereceğimiz modeller şunlar olacaktır.  Son yıllarda oldukça geniş bir hayran kitlesi edinen hint kültürünün elbiselerde desen motif olarak şekil bulup, modayı etkisi altına aldığını görüyoruz. Bu etkileşim en kendini en haşmetli tonda abiye elbiselerde gösteriyor. Moda Selvim de Hint desenlerin gold işleme tekniği ile ön plana çıktığı şifon abiye modellerini sizin zevk ve tasarrufunuza sunuyor. Çift kat, pelerin, yarasa kol gibi detayları ile zarafeti katmanlanan bu modellerin kapüşonlu alternatifleri de bulunuyor. İnci detaylar ile süslenen dar kesim elbise modeli üzerine kapüşonlu şifon pelerin ile adeta sultan görünümü vaat ediyor.

Balık abiye modelinin en şahane örneklerinden biri olan bu abiye ise, kollarındaki inci gibi dizili düğme detayı ve kemer kısmına kadar inen gösterişli kolye figürü ile ilgi çekiyor. Balık abiye modelleri bayanların özel davetlerinde, düğün, nişan gibi eğlence içeren sosyal ortamlarında muhteşem bir görünüm elde etmelerini sağlıyor. Son zamanların en moda abiye tarzlarından biri olan balık abiye elbiseler kuyruk detayı ile süslenerek daha uzun ve zarif görünmenizi de olanaklı kılıyor.

Flok baskı kuyruklu abiye modelleri kalbinizi çalacak. Şaşalı ve gösterişli abiye modelleri ile özel davetlerde dikkat çekmek istiyorsanız bu modeli hususen gözden kaçırmamanızı öneririz. Yaz aylarının capcanlı tonları ile parlak ve göz alıcı saten kumaş üzerine serpilen flok baskılar bu abiyeleri eşsiz kılıyor.

Bayramın Kalbinde Moda Selvim Modası Esiyor

Moda Selvim’in birbirinden şık ve mevsime özel abiye, elbise, tulum ve ferace tasarımları ruhumuzu okşayacak. Abiye, elbise, tulum ve ferace gibi tesettür giyimin yapı taşı parçalar bayramda bizlere eşlik etmeye hazır. Güzel, şık kombinler ile giyim modelleri ilgi dünyamızı feth ediyor. Bayramlık alışverişinde biz bayanlar daha zarif ve daha gösterişli olmayı önemseriz. Özellikle elbise, tulum ve ferace gibi giyim modelleri de bize gerekli olan şıklığı sağlıyor. Siz hanımların daha kolay alışveriş keyfi yapabilmesi için tüm hizmetlerimizi en üst seviyede aktif hale getiriyoruz. Bayram alışverişinizi kolay kılacak ayrıcalıklardan biri de hızlı kargo avantajı. Hızlı kargo, sipariş verdiğiniz ürünün aynı gün içinde elinizde olmasını sağlıyor. Aynı şekilde kapıda ödeme kolaylığı ile kapıda nakit olarak ödemenizi yapabilirsiniz. Güvenli alışverişin adresi modaselvim.com Moda, online alışverişi seven hanımların parmak uçlarında şölensel bir boyut kazanıyor. Çeşitli tesettür modelleri ile özel gün ve gecelerinize hitap eden Moda Selvim vitrini size 7/24 online hizmet sunuyor. Günlük kullanımınıza göre tasarlanan etek, gömlek, pantolon, tunik elbise modellerinin yanı sıra özel kombin takımlar ile de yaşamınızın bir parçası oluyor. Yurt dışına gönderimiyle hanımların her yerde yanında olan modaselvim.com, 95 TL alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Kapıda ödeme imkânı sunduğu gibi, tüm ürünlerde iade ve değişim garantisiyle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.