Tesettür Tulumlar Nasıl Kombinlenir?

 

Tesettür tulum modelleri bu sezon oldukça popüler olan parçalar arasında bulunmakta. Farklı modellerin değişik tarzlarla bir araya getirilerek kullanılabileceği bu sezonda tulum kombinlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar ve stil önerileri şu şekildedir:

 

Tulum seçimi

 

Tesettür tulum modeli seçerken öncelikli olarak vücut tipi ve boy unsuru göz önüne alınmalı ve seçimler bu doğrultuda gerçekleştirilmelidir. Birçok tulum bedeni standart ölçülerde üretildiği için ürünlerin bel çizgisi, paça uzunlukları ve omuz hizaları kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bu yüzden tulum seçimlerinde bu detaylara dikkat etmek en mükemmel tulum kombini görüntüsünü elde etmenize yardımcı olacaktır. Model seçiminde ise dökümlü paçalar, askılı tulumlar, cep detayının vurgulandığı parçalar tercih edilebilir. Tulum kombinlerinde dikkat çekici kemer kullanımı da sezonun önemli bir trendi olup, görüntünüzü zenginleştirmenizde size yardımcı olacak olan bir detaydır. Kemer seçimleri tercih edilen parçaların içinde bulunan renkler arasından yapılmalı ve özellikle parlak detayları barındırmalıdır.

 

Bir arada kullanılacak parçalar

 

Tesettür tulum kombinleri bu sezon en fazla gömlekler ile birlikte tercih ediliyor. Gömlek tulum kombininin yanı sıra tulum kazak kombini de günlük hayatta tercih edilebilir. Parça seçimlerinde tulumların sahip olduğu renk ve desenlerle uyumlu seçimler yapmak doğru bir tercih olacaktır. Ceket seçimlerinde ise blazer ceketler sezonun trendleri arasında olup, tulumlarla rahatlıkla kombinlenebilir. Eğer koyu renk bir tulum seçilmişse ceket tercihleri açık renklerden yana olmalı, renk zıtlığı yaratılarak şık görünüm arttırılmalıdır.

 

Renk tercihleri

 

Tesettür tulum modelleri sezonun trend renkleri ile karşımızda bulunmakta. Özellikle desenli tulumların ön plana çıkması göz ardı edilmemesi gereken detaylar arasında bulunuyor. Düz renk tercihlerinde ise koyu mor, bordo, lacivert, sarı ve gri gibi renkler bu sezonun popüler renkleridir ve tulum tercihleri bu renkler arasından yapılarak trend görünüm oluşturulabilir. Eğer tulumlar da siyah renk tercih edilecekse gömlek veya kazaklar mutlaka sezonun trend renkleri arasından seçilerek sezon şıklığı renk detayıyla vurgulanmalı ve şıklık tamamlanmalıdır. Kombinlerde kullanılacak tesettürler de tulumla aynı renk seçilmemeli, boğucu ve yorucu bir görüntüden kaçınarak tercih edilen diğer renk tonlarında yapılmalıdır.