Moda Selvim’de Fark Yaratan Tasarımlar

 

Tesettür giyim tarzını benimseyen bayanlar artık sıradan modelleri bir kenara bırakıp günün trendlerine uygun sıra dışı modellere ilgi göstermektedir. Gerek abiyede gerekse günlük kıyafetlerde olsun mutlaka içerisinde farkını gösteren detaylara sahip modeller ilgi görmektedir. Moda Selvim bu anlamda sürekli kendini yenileyerek tesettür giyimde fark yaratan tasarımlara öncelik vermektedir. Üstelik sadece giyim ürünlerine değil ferace, kap, manto gibi dış giyim ürünlerinin tümüne de yer verilmektedir. Bu yüzden mağaza dolaşmaya gerek kalmadan tüm tesettür giyim modelleri incelenerek, arzu edilen renk ve bedenler seçilerek, zaman kaybı yaşamadan online olarak herkes tüm ihtiyaçlarını alma fırsatına sahiptir.

 

 Baştan Aşağı Tesettür Kombinleri Nasıl Yapılır

 

Tesettür kombini yaparken detaylı şekilde düşünmek gerekir. Çünkü kombinler birçok parçadan oluşmaktadır. Şaldan, feraceye, pantolondan ayakkabıya birçok ürün kullanılmaktadır. Bu parçaların birbirine uyumlu olması gerekmektedir. Bu yüzden birbirinden farklı model ve renk seçeneklerinin olması kombin yaparken kolaylık sağlamaktadır. Moda Selvim tesettür giyim modelleri yanında kombinlere de yer vererek alışveriş kolaylığı sağlamaktadır. Kış sezonunun tesettür kombinlerinin önemli bir parçası trikolar olmaktadır. Moda Selvim her yaştan bayana uygun olan her zevke hitap eden trikolara vitrinlerinde yer vermektedir. Kadife veya kot kumaştan yapılmış trikoların dışında taytlarla ve kumaş pantolonlarla şık duran trikolar vardır. Lazer kesimli olanlar, kolu volanlı olanlar olduğu gibi yakası ve cepleri kürk detaylı olan trikolar vardır. Farklı boylarda ve renklerde olan bu trikolar kaliteli olup uzun süreli kullanım için uygundur. Klasik giyimi sevenler için volanları nakışlı olan, süet kumaşlı trikolar vardır. Şallarda ise verev desen, leoparlı veya çiçek desenli modeller kombinlerde yerini almaktadır.

 

 Tesettür Giyim Outlet Ürünleri

 

Outletlerde on dokuz liradan başlayan fiyatlarla ürün satın almak mümkün olmaktadır. Bu yüzden alışveriş için bayanlar ilk önce outletlere bakmaktadır. Hem ekonomik hem kaliteli ürünler olduğu için kısa sürede tükenmektedir. Tesettür giyim modelleri arasında çeşit çeşit elbiselerden tuniklere birçok ürün vardır. Elbiselerde desenli, volanlı, nakışlı, düğmeli modeller vardır. Özellikle bayram yılbaşı gibi kampanya dönemlerinde yapılan yüzde elliden fazla indirimlerle ekonomik alışveriş fırsatları değerlendirilmektedir. Ayrıca tesettür abiyelerin fiyatları outlette çok uygun olduğu için tükenmeden almak en doğru karar olmaktadır.