Triko hırkalar vitrinde

Triko hırkalar en gözde kışlık kıyafet olarak dolaplarımızda yer alır. Her hanım soğuk kış günlerinde çantasında taşıyacağı ya da üzerine geçirebileceği bir hırkaya sahiptir. Son zamanların nakış, renk, desen gibi farklılıklara yol açan ayrıntıları artık hırka modellerinde de gözle görülür biçimde arttı. Moda Selvim birçok yeni ürünü beyaz ekrana taşıyor, bunlar içerisinde triko hırkalar en revaçta modeller olarak kendilerini göstermekteler. Desen ve renk seçenekleri, canlı tonları birbirinden harika görünümleri ile sıralanıyorlar. Uzun triko hırkalar kolay kombin yapılabilir olmak ile beraber, tüm tesettürlü hanımların da kışlık giyimde favorisi. Tunikler ile birlikte de kolay kombin yapılabilen bu hırka modeller ile salaş ve spor bir tarza merhaba diyebilirsiniz.

 Triko Hırka Modelleri ile Şık Kombinler

Hırka triko modellerinizi etek gömlek kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Eşarp ile bütünlük sağlamakta zorluk çekmeyen bu hırkaları klasik kombinlerinizin de üzerine geçirerek zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Spor giyim sizin için daha ideale bir tarz ise O zaman Jean ve tunik kombinlerinizde kesinlikle triko tercih etmelisiniz. Spor giyime kolay uyum sağlayan bu triko hırka modeller, geometrik ve spor çizgiler içeren desenler ile de spor bir görsele hâkim. Spor ayakkabılar ve şal modelleri ile aksesuar detayları da tamamlayarak harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Hem spor bir stil ve hem de şık bir duruş sizi bekliyor.

Harfler Trikolarda Hayat Buluyor

Kelimelerin desen haline gelip hırka yüzeyinde hayat bulduğunu görüyoruz. Moda Selvim’in en yeni üyesi olan hırka modellerinde kelime ve harf desenleri de dikkat çekici bir rol oynuyor. Göz alıcı dolgun renk kontrastına sahip örnekler harf ve kelime figürleri ile de canlılık kazanıyor.  Siyah bilek pantolon ve siyah tunik ile muazzam bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Triko hırka modelin üzerine istediğiniz desen ve renkte şal tercih edebilir ve istediğiniz stil ayakkabı ile kombini sona erdirebilirsiniz. Güzel olmayı tüm kadınlar sever ve benimser fakat bakımlı ve kaliteli olmak her zaman bütçe isteyen bir faktör olmuştur. Bunun farkında olan Moda Selvim sizlere uygun ve bütçenize hitap eden kaliteli ürünler ile sürekli olarak vitrinini tazeliyor. Eğer sizler de uygun fiyat ve kalite garantisi ile alışveriş yapabilme ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız www.modaselvim.com sizi bekliyor.

Triko Modası İle Kışlık Kombinler

Triko modası kapıda, kışlık kombinler artık sıra ile kendilerini göstermeye başlayacaklardır. Kış ayları devreye girdi ve sezona özel kombin fikirleri de belirmeye başladı. Yeni sezonun trendleri gün geçtikçe şekilleniyor. Bu yıl triko kombinlerine eşlik edecek en birinci arkadaş Jean pantolon modelleri olacaktır. Moda Selvim de birbirinden şık ve güzel triko modelleri ile kışa hazır bir şekilde gardını aldı. Triko bu yıl elbise, pantolon, tunik, hırka gibi birçok kıyafet parçasında yer edecek gibi görünüyor. Triko modası altın çağını 2017/2018 kreasyonlarında yaşayacak diyebiliriz. En moda renk hangisi ise onunla üretilen triko modeller, eskiye nazaran artık çok daha renkli. Belki günümüz modasının renkli atmosferinden böyle olabilir. Belki de artık kendini daha belirgin ifade eden stilinden dolayı da gündemden düşmüyor diyebiliriz. Tek bariz gerçek var ki, o da Triko artık çok Moda.

Triko Kombinler Nasıl Yapılır?

Triko kombin ile güne başlama kararı aldınız ama ne giyeceğinizden emin değilsiniz, o zaman referans modelleriniz neler olmalı? Eğer bu konuda bir fikriniz yok ise, bu yazı size tam da ihtiyacınız olan bilgiyi verecektir. Triko modeller ile en ideal kombin olacak parçalardan biri Jean modeller. Eğer ki sizler alışılmışın dışına çıkmak isterseniz o zaman Salaş görünümlü triko kazağınız ile kalem kesim bir eteği de kombin yapabilirsiniz. Aynı şekilde triko etekler ile de çok şık triko kombinler elde etmeniz mümkün.  Triko parçalar bütün görünüme müsait bir perspektife sahiptirler o nedenle istediğiniz parça ile kombin yapılması kolaydır. Kombin yapacağınız triko modelin desenli ya da düz renk olup olmaması da çok mühimdir. Eğer düz renk bir triko tercih etmişseniz. Bu yılın trend figürlerinden olan çizgili pantolonlar ile harika bir konsept oluşturabilirsiniz.  Eğer desen içerikli bir triko tercih etmişseniz o zaman etek ve pantolon tercihiniz de düz renkten yana olmalı.

Triko İle Çiçek Desenlerin Şıklığı

Moda Selvim’de Desenlerin raksını birçok figürden yana görüyoruz. Asimetrik çizimler ve deri detaylar ile şıklığı artan triko alternatifler dikkatleri topluyor. Çiçek desenler ise küçük ve büyük motifler ile zarif bir detay oluşturmakta.  Bazı triko modasında ise, gül desenlerin büyükten başlayıp küçüğe doğru iddialı bir çizgi oluşturduğunu görüyoruz. Bu geçen yılın popüler modası olan vintage etkisine ince bir gönderme oluşturuyor. Triko üzerinde desenler daha net pigmentler ile ön plana çıkmakta. Bu nedenle desen bakımından gösterişli modelleri seviyorsanız size hoş bir seçenek sunacaklardır. Sonbaharın sembolü yapraklar da desenlerden nasibini almış durumda.  Tunik modellerinin ön planında yaprak desenlerinin dikkat çeken esintisine kapılmamak elde değil. Triko tunikler tesettürlü hanımlar için güzel bir giyim stili oluşturmakta. Renk ve desen farkları sayesinde tek tip giyim standardından kurtulabilirsiniz.

 

 

Triko Kombin Ve Ayakkabılar

Triko kombininiz tamam ise, ayakkabı ile son noktayı koymanız gerekecektir. Kışın bot modeller ön cephede yerlerini alır. Bu yıl süet modası gündemde o nedenle kombininizde süet bot şık bir tercih olabilir. Topuklu deri botlar ile de kış günlerine has Retro bir stil uyandırabilirsiniz. Yaz günlerinin Sade ve aktif üyesi babet modeller de kış aylarında stilinize uyum sağlamaya hazır oluyor. Süet ve kadife gibi kışlık yüzeyler ile kış günlerinde şık triko modanıza adapte olmaya müsait.  Özü bağcıklı ayakkabılar da yine kış aylarında size hoş adaptasyon kuracak modellerden.  Süet, kadife ve deri gibi muhtelif yüzeylerden üretilen çeşitli ayakkabılardan biri ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kışlık modelleri ile virinlerde yerlerini alan loafer modeller de ilginizi çekmeye hazır görünüyorlar. Bu ayakkabı modelleri ile da tayt ve triko kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Triko modası ile kışlık kombinler yapmak için siz de www.modaselvim.com sitesini inceleyebilirsiniz. Ziyaret etmek için linke tıklayın.