Tesettür Kavramı Ve Önemli Tesettür Ürünleri

tesettürKelime anlamı olarak bir şeyin arkasında ya da içinde gizlenmek ve örtünmek demektir. Tesettür denilince sadece baş örtüsü anlaşılmamalıdır. Bunun yanı sıra tesettür açık kıyafetler giyinmeme, uzun tunik, uzun elbise ve ferace gibi kapalı kıyafetler de tesettür ürünlerini oluşturmaktadır.

 

 Tesettür Ürünleri Ve Modelleri

 

Çeşitli renk ve boyutlarda fırfırlı şifon tesettür elbise, nakışlı kışlık elbise, kolyeli boydan tesettür elbise, güpürü incili ve çeşitli renklerde elbise, ekose desenli elbise modelleri gibi elbise ürünleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra nişan, düğün ya da özel günlerde kadınların giydikleri abiye denilen kıyafetler vardır bunun da çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar arasında pulpayet abiye, güpürlü kadife abiye, şifon detay pulpayet abiye, gold güpürlü peplum abiye, fırfırlı peplum abiye, şifon kuyruklu tesettür abiye, pul patentli şifon abiye, jile görünümlü pulpayet abiye gibi çeşitli renk ve yeni model ürünler bulunmaktadır.

 

 Ferace Modelleri Ve Pardesü Gibi Tesettür Dış Giyimi

 

Her mevsim kullanılmakta olunan ferace dış giyim tesettür grubunu oluşturmaktadır. Peluş nakışlı kışlık ferace bu modelde laci, mürdüm, haki, bordo gibi çeşitli renkleri bulunmaktadır. Kürk detay süet ferace çeşitli renklerde bulunmaktadır. Desenli incili süet ferace de taba, haki, siyah, vizon, laci gibi çeşitli renkleri bulunmaktadır. Lazer kesim incili ferace, gold varaklı ferace, nakışlı incili kışlık ferace gibi çeşitli renk ve modelde ferace çeşidi bulunmaktadır. Feraceye göre daha kalın ve daha çok kış mevsiminde tesettür dış giyimi olarak çeşitli renk ve modelde pardesü bulunmaktadır. Seyyar kürklü kaşe pardesü, nakışlı kaşe pardesü, seyyar kapşonlu kaşe pardesü, düğmeli kaşe pardesü, beli bağcıklı kaşe pardesü, yün astarlı gabardin gibi çeşitli renk ve modelde pardesü bulunmaktadır.

 

 Baş Örtüsü Modelleri

 

Baş örtüsü grubunda şal, abiye şal ve eşarp gibi çeşitli renk ve modelde tesettür ürünleri bulunmaktadır. Gül desenli eşarp, çizgi desenli eşarp, ebru desenli eşarp, saray desen eşarp, geometrik desen eşarp, vektör desenli eşarp, lale desenli eşarp, bahar çiçekli eşarp, dijital baskılı eşarp, yatay çizgili eşarp gibi çeşitli renk ve modelde eşarp bulunmaktadır.

https://www.modaselvim.com/