Tesettür Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

C.M.N - Bisiklet Yaka İşlemeli Elbise OBN246 Haki (1)      Tesettür giyim kadınların son dönemde şıklık konusunda yarıştıkları bir sektör haline geldi. Bu alanda son derece iyi hizmetler sunan tesettür kombin tasarımcıları her geçen gün farklı bir renkte ve desende kıyafet üretimi yaparak hanımların şıklığına bir biraz daha yardımcı oluyor.

 

Şık ve zarif görünmek isteyen hanımların adresi olan tesettür giyim modası her zaman kendini yenileyen trendleri ile ön plana çıkıyor. Birçok hanım tesettür elbise modelleri sayesinde daha alımlı görünmeyi başarabiliyor. Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünleri hem rahat olması hem de son derece kaliteli kumaşlardan üretiliyor olmasından kaynaklanıyor. Yaz aylarında dahi hanımları bunaltmayacak şekilde kumaşlardan üretilen tunikler, ferace modelleri günlük yaşantının ayrılmaz bir parçası haline geldi.

 

 Tesettür Kombin İçin Neler Yapmalı?

 

Öncelikle tesettür giyim alanında daha şık bir hanım olmak istiyorsanız mutlaka renkleri ve desenleri çok iyi kullanmayı bilmelisiniz. Tesettür elbise ve diğer ürünlerde uyum ve zarafet her zaman aynı oranda birbirini etkiler. Tesettür giyim konusunda kombin oluşturmak istiyorsanız desenli kumaşlardan hazırlanan elbiseleri düz renk eşarplarla kullanmak son derece uyumlu bir seçim olacaktır. Eğer fuşya desenli bir tunik ya da elbise tercih ettiyseniz başörtüsünün de fuşya olmasına dikkat edin. Çünkü fuşya elbisenin tamamlayıcı rengidir ve bu renk bir eşarp de sizi tamamlayacaktır. Tesettür kombin hazırlamak hem zordur hem de kolay. Renklerle aranız iyiyse işiniz daha kolay olacaktır.

 

 Siyahın Asaletinden Vazgeçmeyin

 

Siyah her şeyi her kusuru kapatan bir renktir. Bu nedenle akşam toplantılarına katılırken siyahı tercih etmekten çekinmeyin. Vücut kusurlarını da en iyi kapatan renk siyahtır. Uzun siyah tesettür elbise seçmek sizi olduğunuzdan da uzun ve ince gösterecektir. Kışlık bir elbise seçmeyi düşünüyorsanız mutlaka balıkçıl yakası olan siyah elbise almayı ihmal etmeyin. Buna ek olarak sizi tamamlayacak olan takılarınızı da kullanmayı ihmal etmeyin. Kıyafet kombinlerinizi başka aksesuarlarla tamamlamak her zaman için sizlere farklı bir şıklık verecektir. Hanımlar siyah ve beyaz zıtlığını bir arada kullandıklarında da son derece iyi bir tercih yapmış olacaklar ve kendilerine farklı bir tarz yaratmış olacaklardır.