Moda Selvim Üst Giyiminde Tunikler

Tesettür giyimde sevilen bir marka olan Moda Selvim, internet sitesi üzerinden yurtiçine ve yurtdışına hizmet vermektedir. Kaliteli bir hizmet anlayışına sahip olan marka, üretimde de oldukça titiz davranmaktadır. Rahat ve kaliteli kumaşlar ile üretilen ürünler, kullanıcıları memnun etmekle birlikte müşteriler tarafından talep edilmektedir. Müşteri memnuniyetine değer verilen markada birçok farklı ürün ve model sunulmaktadır.

Moda Selvim’de Ürün Çeşitleri

Moda Selvim, müşteri isteklerine ve ihtiyaçlarına yönelik olan birçok ürünü sunmaktadır. Markada trençkot, ferace ve mont gibi dış giyim ürünleri kaliteli bir şekilde sunulmaktadır. Bunun yanı sıra farklı üst giyim ve alt giyim ürünleri de bulunmaktadır. Tesettür tunik, kazak, bluz gibi üst giyim ürünleri arasında hem rahat hem de şık birçok seçenek bulunmaktadır. Aynı şekilde, alt giyim ürünleri arasındaki pantolon ve etekler de dikkat çekmektedir. Markada kadınlara özel davetlerde eşlik edebilecek pek çok tesettür abiye çeşidi bulunmaktadır.

Markada bulunan elbiseler arasında günlük kullanıma uygun rahat elbiseler de bulunmaktadır. Ayakkabı ve çanta gibi aksesuarları da sunan markada her tesettürlü kadına uygun başörtüsü modelleri de bulunmaktadır. Aynı zamanda, markada farklı kombin ve takımlar da bulunmaktadır.

Moda Selvim’de Üst Giyim Ürünleri

Moda Selvim, birçok ürününün yanında sunduğu üst giyim ürünlerindeki çeşitlilikle ilgi görmektedir. Triko, bluz ve gömlek çeşitleri ile birlikte bulunan kapalı tunik çeşitleri hem spor hem de şık modelleri ile dikkat çekmektedir. Özel bir davette üst olarak kullanılabilecek birbirinden şık ve tarz tunik modeller büyük ilgi görmektedir. Aynı şekilde, hem günlük hayatta hem de spor yaparken rahatlıkla giyilebilecek tunik çeşitleri bulunmaktadır. Moda Selvim, kalitesinden ödün vermeyerek titiz bir üretim yapmaktadır. Tunik modellerinde de aynı şekilde kaliteden taviz verilmemektedir.

Moda Selvim’de Kaliteli Tunikler

Kalitesinden ödün vermeyen Moda Selvim’ de beğenilen uzun kollu tunik modelleri de kaliteleriyle dikkat çekmektedir. Günlük kullanıma uygun tunikler arasında pek çok farklı model bulunmaktadır. Gömlek tarzı tuniklerin dikkat çektiği markada birçok renk ve kumaş seçeneği bulunmaktadır. Aynı zamanda, kaliteli üretim yapan Moda Selvim ürünlerinde sağladığı uygun fiyatlar ile de dikkat çekmektedir.

 

Tesettür Giyimin Alternatif Ürünleri Neler?

Abiye demek düğünlerde fark yaratmak demek. Özellikle hanım müşteriler için bir abiye almak hiçbir şekilde bir bluz ya da gömlek almak ile eşdeğer olmamaktadır. Bunu bilen tesettür giyim firması yaz dönemi yaklaşmışken yeni kreasyonlarını internet sitelerinden ve vitrinlerinden tanıttı. Birbirinden farklı ışıltılara ve beğeni düzeylerine sahip olan bu abiyeleri almak ise artık çok daha kolay.

 

Hem sezon sonu indirimleri hem de yaz indirimleri ile karşılaştırıldığında ürünleri yarı fiyatına satın almak mümkün. Aynı zamanda tesettür giyim alanında abiyeler birçok düğünde giyilecek kadar ağırlığı olan giysi türleri. Seyyar pelerinli abiye modelleri 2018 yılına damga vuran ilk tesettür modellerini oluşturuyor. İsteyenler, ağırlığı olan düğünlerde isteyen hanımlar seyyar pelerinlerini kullanarak hem ağırbaşlı hem de iddialı görünümlerini bu abiyeler üzerinden sağlayabilirler. İstenildiği zaman pelerinler çıkarılarak çok daha sade ve düz hatlara sahip abiyeleri giymek de seçenekler arasında. Seyyar pelerinli abiyelerin tül detayları ise şıklığı adeta iki katına çıkarıyor.

 

Hakim yakası ile birlikte her yaşta kişinin rahatlıkla taşıyabileceği pratik ürünler olması da cazip noktalarını oluşturuyor. Seyyar pelerinli tül abiyeler kırmızı, mor gibi canlı renkleri ile birlikte açık hava düğünlerde de popüler olmaya başladı. Pelerin kısmı gipürlü olan modeller de oldukça fazla sayıda alıcı bulmuş durumda. Şifon abiyelerin kaliteli kumaşı ile birlikte yıllarca farklı şehirlerde ve mekanlarda giyilebilecek tesettür giyim ürünleridir. Bel kısmı oturtmalı olan modellere ek olarak beli verevli olan abiyeler de vitrinlerde ve kombinasyonlarda yerini aldı. Bisiklet yakası ile birlikte kolye gibi aksesuarlar ile desteklenmektedir.

 

Yeni Abiye Modellerini İncelerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Her hanım için alışverişin dönüm noktalarından biri olan abiye seçimleri kesinlikle alelacele olmamalıdır. Tüm abiyeler incelenip kendi tarzına ve beğenisine en uygun olan modeller arasından tercih yapılmalıdır. Aynı zamanda çeşitli aksesuar modelleri de birlikte satın alınmalıdır. Çoğu zaman alınan bir bileklik ya da kolye ile birlikte zaten halihazırda çok şık olan abiyelerin şıklığını arttırmak ihtimaller dahilindedir. Fiyat karşılaştırmaları da yapıldıktan sonra anında sipariş verme seçeneği bulunmaktadır.

 

Yeni Tesettür Giyim Modası Nedir?

Çoğu hanımın tercih ettiği kıyafet parçalarından biri olan tesettür ürünler farklı zamanlarda farklı şekillerde vitrinlerde yerini almaktadır. Bu tesettür kıyafetler arasında tunik, kap, kaban, panço, elbise, abiye, etek, ceket ve pantolon modellerinde günümüz modasını yansıtacak parçalar seçilmektedir. Modanın bu kadar yakından takip edilmesi hanımların günlük hayatta ve çeşitli davetlerde daha özenli giyinmesini sağlamaktadır.

 

           Tesettür giyim modasında bu sezon desenli parçalar göz kamaştırmaktadır. Bu desenli parçalar arasında kamuflaj tarz parçalar daha sert ve keskin bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Özellikle kamuflaj ceketler sezonun trend parçaları arasında kendini göstermektedir. Bu kamuflaj parçalar ile kombin yaparken sezonun diğer öne çıkan parçalarını kullanabilirsiniz. Fakat diğer parça seçimlerini sade olarak tercih etmeniz, desenli parçanızı öne çıkarmak için önemli olacaktır.

 

 Tesettür Giyimde Osmanlı Tarz Modası Nedir?

 

Hanımlar için farklı tarzı yansıtan moda parçalar daha çok dikkat ve beğeni toplamaktadır. Son zamanların en çok tercih edilen parçalarından olan Osmanlı desenli ve figürlü kıyafetler hem günlük kullanım için hem de davetler için özenle kombin yapmanızı sağlayacaktır. Bu tarz kıyafetleri aksesuar seçimleriniz ile canlandırabilirsiniz. Aynı zamanda sade renkte uzun bol pantolon ya da kalem etekler ile bu desenleri bir araya getirerek kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bu tarz Osmanlı desenleri olan kıyafetlerde dikkat edilmesi gerekilen bir diğer özellik ise şal ya da eşarp seçimi ile bağlanma stilidir. Osmanlı desenleri bulunan elbisenizin üzerine farklı bir şal bağlama modeli ile tam anlamıyla dönem kadını olabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyim Modasının Sonbahar Parçaları Nelerdir?

 

Sonbahar ile kış sezonunda çıkan parçalar adeta sezon boyunca en çok tercih edilen modeller arasına girmektedir. Bu parçalar arasında koyu renkli kazaklara verilen salaş görüntüde hem doğru kombin yapmanızı hem de farklı bir tarzı yansıtmanızı sağlamaktadır. Sonbaharın bir diğer parçaları arasında olan yün kalem etekler de uzun postallar ile kombinlenebilmektedir. Sezonun olmazsa olmaz parçaları arasında ise renkli boyunluk ve atkılar yer almaktadır. Kombinize uygun renklerde seçeceğiniz boyunluklar ile sonbahar havasını sokağa taşıyabilirsiniz.