Modaselvim’de Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür giyimde ayrı bir yeri olan tesettür tulum kapalı kadınların en çok ilgi gösterdiği giyim parçalarıdır. Değişik modellerde tasarlanan tulumlar, her tarza uygun alternatifleri ile hanımların beğenisine sunulmaktadır. Giyimine özen gösteren bayanlar, sofistike bir stile sahip olabilmek için şık tulum modellerini tercih etmektedir. Baş kısmından aşağıya doğru inen modeller, salaş ve geniş görünümleriyle rahatlık arayan kadınların tercihi olmaktadır. Özgür kesim özelliğiyle tesettür tulum seçkin ve modern giyinmeyi seven bayanlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Pek çok farklı modeli bir arada bulabileceğiniz Moda Selvim, yılın trend modellerini sizlere sunarak, her ortamda şıklık yakalamanıza yardımcı olmaktadır.

 

 Tesettür Tulum Trendleri

 

Kış sezonunun trendleri arasında yer alan hırka görünümlü tulumlar oldukça ilgi görmektedir. Bu modellere yoğun ilgi olduğundan, ürünler kısa bir süre içerisinde tükenebilmektedir. Önden düğmeli sivri yaka tulum modeller, kolu işli kemerli tulumlar, inci baskılı bisiklet yaka tulumlar ve cepli düğmeli tulumlar hem modelleri hem de uygun fiyatları nedeniyle tesettür tulum trendleri arasında yer almaktadır. Bu modellerin dışında, pul payetli tulumlar da oldukça dikkat çekmektedir.

 

Genel olarak ince ve hafif kumaşlardan tasarlanan tesettür tulumlar, uzun boylu bayanların favorisidir. Omuzdan başlayıp, ayak bileklerine inen tulumların değişik renk seçenekleri ve düğme, cep, kemer gibi detayları bulunabilmektedir. Klasik ve spor kombinlerde rahatlıkla tesettür tulumları tercih edebilirsiniz. Genç stil kombini yapmak isteyen tesettürlü hanımlar özellikle geniş paça dökümlü etek formundaki modelleri tercih etmelidir. Bu modeller günlük yaşamın her alanında giyilebilmektedir. Ayrıca seçeceğiniz aksesuarlarla tesettür tulumlar çok daha şık bir hal alabilmektedir.

 

 Tesettür Tulum Fiyatları Nasıldır?

 

Modelleri ve kumaş özellikleri sebebiyle tesettür tulum fiyatları birbirinden farklı olabilmektedir. Bazen yüksek fiyatlı tesettür tulumlar kampanyaya girdiğinden uygun fiyatlarla satışa çıkmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız; indirim zamanlarını takip etmelisiniz. Böylece beğendiğiniz modelleri çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. İstediğiniz renkte tulum modeli bulabilmeniz mümkündür. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tesettür tulumlar, her zevke hitap edebilmektedir. Beğendiğiniz modelleri internet sitesi üzerinden yapacağız alışverişlerle uygun fiyatlara güvenli bir şekilde edinebilirsiniz.