Genç Hanımların Tesettür Modası

Tesettür giyim felsefesini tercih eden hanımlar kimi zaman kombin hazırlama konusunda zorluk yaşamaktadır. Özellikle yeni yeni tesettür giyinmeye başlamış gençler arasında bu durum daha da yaygındır. Tesettür giyinerek aslında kolayca hem şık hem de mütevazi olmak mümkündür ve bunun için sadece belli püf noktalara dikkat etmek gerekir.

 

Genç hanımların genellikle zorluk yaşadığı veya göz ardı ettiği konu yaşa göre giyinmektir. Yaşa göre giyinmek doğru kombin yakalamanın temelinde yer almaktadır. Dolayısı ile püf noktalarını gözden geçirirken aslında tercihler yaşla doğru orantılı şekilde yapılmalıdır.

 

Renk Tercihleri

 

Tesettür giyimi tercih eden genç hanımların kullandıkları parçalarda seçtikleri renkler çok önemlidir. Tüm moda dünyası için kimi renkler daha yaşlı ve solgun bir görünümü temsil ederken, kimi renkler gençler için daha uygun olarak kabul etmektedir. Bunu akılda tutarak renk seçiminde bulunmak kombinizde fark yaratacaktır.

 

Özellikle genç hanımlar, daha açık tondaki renkleri denemekten çekinmemelidir. Bu yıl içinde de moda olan toz pembe, mint yeşili, buz mavisi ve krem rengi tonları oldukça iyi tercihlerdir. Öte yandan, koyu kahverengi veya soğuk gri gibi renkler sizi daha yaşlı gösterebilir.

 

Doğru Beden Kullanımı

 

Tesettür giyimde mütevazi ve derli toplu bir görünüm elde etmek önemlidir ancak bu uğurda yanlış ve büyük bedenler de kullanılmamalıdır. Bol olması açısından bir beden büyük almak sizi olduğunuzdan daha kilolu ve yaşlı gösterebilir. Özellikle tunik ve bol elbise modelleri denerken her zaman kendi bedeninizde satın almanız faydalı olacaktır. Böylece hem şık hem de modern bir tarz ortaya koyabilirsiniz.

 

Moda Takibi

 

Artık genç tesettür giyim de moda dünyasının önemli bir parçası olduğu için dünya trendlerinden hem etkilenmektedir hem de trendleri etkilemektedir. Bu nedenle de üretilen parçalar, modeller ve renkler sıklıkla değişmektedir. Genç ve dinamik bir duruş sergilemek isteyen genç hanımların bu anlamda modayı yakından takip etmesi önemlidir. Tesettür giyimi benimsemiş bloggerların paylaşımlarını ve alışveriş sitelerini inceleyerek son gelişmelerden haberdar olmak günümüzde oldukça kolaydır.

 

Böylece, eski ve demode tercihler yerine, genç ve modern seçimler yaparak kendinize ve yaşınıza uygun bir görünüm elde edebilirsiniz.