Tesettürlü Bayanlar İçin Kaban Ve Kap Modelleri

 

Birbirinden çeşitli kaban ve kap modelleri bu sezon da karşımıza çıkıyor. Özellikle de tesettür sektöründe kap modelleri çok seviliyor ve tercih ediliyor. Her sezon için ayrı ayrı hazırlanan tesettür kap modellerinin geniş bir yelpazeye sahip olduğunu da unutmamak gerekir. Sonbahar ve kış sezonu için hazırlanan kreasyonlarda kaşe, kürk, astar gibi detaylar öne çıkarken, bahar-yaz kreasyonlarında daha ince kumaşlar kullanılmaktadır.

 

 Şıklığı Arayan Bayanlar İçin Farklı Seçenekler

 

Kaban ve kap çeşitleri her tarza uyum sağladığından dolayı büyük bir avantaj da sağlıyor. Renk olarak kış sezonunda haki, siyah, kahve tonlar oldukça trend. Bahar ve yaz sezonu için dantelli, çiçekli ve renkli modelleri öne çıkıyor.

 

Kendiliğinden kemerli, bağcık detaylı tesettür kap seçenekleri oldukça şık duruyor. Aynı zamanda her kombine de uyum sağlayabilir. Dar kesimli pantolon ve botlarla oldukça şık ve rahat bir kombin yaratmak mümkündür. Daha kalın kaban ve kap modelleri içinde kemer tokalı, kapüşonlu ve kürk detaylı modelleri oldukça seviliyor. Farklı şekillerde kullanılabilen bu modeller, tesettürlü bayanların kış aylarında vazgeçilmezi de oluyor. Yün astarlı, spor tarzında olan, bağcıklı kap modelleri de günlük ve spor kombinler için ideal bir seçenektir. Genelde dış giyim ürünlerinde kullanılan kesimler ve diğer ayrıntılar her tarza uyum sağlamaktadır.

 

 Doğru Renkler Kullanılarak Şık Olmak

 

Şık olmak için doğru parçaların kullanılması yetmez. Bu parçaların renk uyumuna da dikkat edilmesi gerekir. Çünkü renk faktörü, moda sektöründe oldukça ciddi bir etkendir. Koyu renklerin hakimiyeti kış sezonunda olsa da, krem, lila gibi renkler de seçenekler arasındadır. Hazırlanan tesettür kap ürünleri içerisinde her zevke uygun renk seçenekleri mevcuttur. Doğru renkleri bir arada kullanarak, hem rahat hem de oldukça şık bir kombin yaratılabilir.

 

 Moda Sektöründe Fiyat Seçenekleri

 

Tesettür modasının belki de en büyük ve en ciddi artılarından bir tanesi, her bütçeye uygun olan seçeneklerdir. Sadece tarz olarak değil, fiyat olarak da seçenekler geniş tutulup, herkesin şık ve konforlu olması sağlanıyor. Kumaş seçimi, modeli ve diğer özelliklerle birlikte 19 ile 320 TL arasında fiyatlar değişmektedir. Kaliteli ve modern çizgilere sahip olan tesettür kap modelleri bayanların rahatlıkla, her yerde kullanacakları bir üründür.