Tesettürün Gözdesi Klasik Giyim

 Tesettür klasik giyimKlasik giyim, açık kadınların olduğu kadar tesettürlü kadınların da çok fazla tercih ettiği giyim tarzı olmaktadır. Tesettür klasik giyim kadınlara üzerinde hem asil hem de çok şık durmaktadır. Çoğunlukla özel organizasyonlar da veya iş görüşmelerinde çok fazla tercih ediliyor. Fakat bazı kadınlar için ise klasik giyim vazgeçilmez olmaktadır. Gittiği her mekânda şık ve asil gözükmek isteyen kadınlar çoğunlukla klasik giyim tarzını tercih etmektedir.

 

 Klasik Giyim Özellikleri

 

Klasik giyim deyince herkesin aklına hemen hemen siyah kumaş pantolon veya siyah kumaş etekler gelmektedir. Ancak son yıllarda yapılan tasarımlarda saks mavisi, krem ve pudra pembesi çok fazla ön plana çıkmaktadır. Alt giyim ürünü kumaş pantolon tercih edildiğinde üst giyim parçası klasik kesim gömlek ve klasik kesim ceket ile kombinleyerek çok hoş bir uyum elde edilir.

 

Klasik kesim tesettür gömlekler ya da klasik ceket kullanımı ile oldukça uyumlu ve özel bir organizasyon veya iş toplantısına uygun hale geleceksiniz. İş toplantılarının vazgeçilmezi olan kumaş pantolon modelleri sadece gömlek modelleri ile değil klasik olan spor kesimden farklı olan ağır tesettür tunikler ile de kombinlenebilir. Klasik tesettür giyim yalnızca kumaş pantolon modelleri ile değil siyah düz bir tesettür elbise ile de sağlanabilir. Kumaş pantolon üzerine uzun hırka da tercih edebilirsiniz.

 

 Klasik Kalem Etekler ile Zarif Bir Görünüm Oluşturun

 

Klasik giyim çoğunlukla pantolon ve elbise olarak düşünülmektedir. Fakat bu yanlış bir düşünce olmaktadır. Günümüz modasında klasik etek modelleri de bulunmaktadır. Özellikle kalem etek klasik giyim seven tesettürlü kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kalem tesettür etek ve üstüne harika bir gömlek ile oluşturabileceğiniz klasik tarz ile özel organizasyonlara ve özel gecelere katılabilirsiniz.

 

Son senelerin en fazla tercih edilen klasik giyim tasarımlarını tercih ederek yaz mevsiminin bunaltıcı sıcağından da kurtulabilirsiniz. Çoğunlukla kalem tesettür etek modellerinde krem, mavi, bordo, siyah ve mor gibi renkler daha çok ön plana çıkmaktadır. Tesettürlü kadınlar kalem etek ile kombin yaparak hem modern hem de zarif bir duruş sergilerler.