Tesettür Giyiminde Kış Modası

 

Tesettür giyimi son zamanlarda modayı yakından takip edenler için zengin seçenekler sunuyor. Yaz kış şık modeller ile seçim yapmak artık her kadın için çok kolay. Gelişen ve değişen bu teknolojik çağda internetten alışveriş yapmak ise çok kolay bir hal aldı. İstediğimiz her şeyi internet üzerinden rahatlıkla sipariş edebiliyor ve kendimize kalan vakti keyifle değerlendirebiliyoruz. Tesettür giyiminde ise şıklığı tamamlayan en önemli şey tesettür kaban. Tesettür kabanlar seçtiğimiz kıyafetler ile uyumlu, güzel ve doyurucu olduğu sürece kombinimizi tamamlamak oldukça kolay. Kabanların seçimi güzel ve şık görünmek adına çok önemli bir unsur.

 

 Kış modasında sıcacık hissedin

 

Bu soğuk havalarda dışarıya çıktığımızda üzerimize aldığımız son şey kabanlarımız. Aldığımız kaban açık havada vakit geçirdiğimiz sürede üzerimizde görünen tek şey oluyor. Ancak kapalı bir alana geçtiğimizde içimize giydiğimiz harika kombini sergileyebiliyoruz. Bu yüzden tesettür kaban seçimi yapmak dışarda geçirdiğimiz vakitte iyi görünmek adına çok önemli. Uzun, kısa, renkli, desenli ve daha birçok kaban üzerimizde harika durmalı ki kendimizi en iyi halimizde hissetmemiz mümkün olsun. Bu yüzden tesettür kaban seçerken bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor.

 

Kaban seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar

 

Her şeyden önce kaban seçerken renk çok önemlidir. Yüzümüze yakışan renkleri bulmak ve bu yönde kaban alışverişini tamamlamak gerekli. İyi bir görüntü yakalamanın en temel noktası bu. Tesettür kaban alışverişinde dikkat etmemiz gereken bir diğer nokta ise vücudumuzu çok iyi tanımamız gerektiği. Bizi olduğumuzda kilolu gösterecek kabanlar tercih etmemeli aksine bizi daha uzun ve fit gösterecek kabanları vücudumuza uygun olarak seçmeliyiz. Her an iyi görünmek hepimizin hakkı bu yüzden modayı takip ederken aynı zamanda sevdiğiniz şeyleri almaktan da çekinmeyin. Ancak bu şekilde tarzınızı ortaya koyabilir ve farklılık yaratabilirsiniz. Gardırobunuzda düz siyah ve klasik bir kaban mutlaka olmalıdır. Ama bunun yanında farklı modellere de yer vererek sıradanlıktan kurtulmanız gerekmektedir. Alışverişin en keyifli tarafı ise size en yakışan modeli keşfetme sürecidir. Uzun denemeler sonucunda vücudunuza en uygun modeli bulup şıklığınızın tadını çıkarın.

 

Tesettür Kabanlarla Aksesuar Çeşitleri

 

Özellikle sonbahar ve kış aylarında günün büyük bir çoğunluğunu dışarıda geçiren hanımlar adına birbirinden farklı tesettür kaban çeşitlerinin önemi oldukça büyüktür. Ne de olsa bir alışverişe gidildiği zaman ya da herhangi bir özel hat davete katılma konusunda ve arkadaşlar ile kafeye giderken de yine kabanlar hanımların sürekli olarak üzerinde olur ve çok soğuk havalarda üstelik hiç çıkarılmaz. O yüzden bunun farkında olan hanımlar genel olarak birbirinden değişik kaban çeşitleri ile beraber hangi aksesuarların daha hoş bir görünüm vereceğini düşünerek ona göre bir kombin yaparlar. Çünkü dışarıda her nereye giderse gitsin oldukça uzun süreler kabanlar pek fazla çıkarılmamaktadır.

 

Kaban çeşitleri ile yapılabilecek aksesuarlar

 

Burada ilk olarak elbette güzel bir tesettür kaban çeşidi ile kombin yapılacaksa burada ayakkabılardan söz etmek gerekir. Daha çok kış aylarında dışarı çıkıldığı zaman tesettür kaban modelleri ile en güzel uyum sağlayacak koyu renkli ve topuklu ayakkabı çeşitleridir. Buna daha çok bot çeşitleri de denebilir. En fazla siyah renklerin tercih edildiği botlar içerisinde farklı tonlar altında kahverengi de yine güzel bir görünüm verebilmektedir. Botun ayağı saracağı uzunluk da yine kaban çeşidinin uzunluğuna göre değişebilmektedir. Eğer dizlere kadar gelen bir kaban ise o zaman uzun bir bot tarzı bir ayakkabı giymek gerekir. Ancak uzun bir kaban çeşidi giyiliyor ise o zaman daha kısa ayak bileklerine kadar gelecek botlar ön plana çıkar. Tabi ikinci durum ise birbirinden güzel çanta çeşitleridir. Daha çok farklı kaban çeşitleri adına mutlaka askılı bir çanta kullanmak daha güzel bir kombin yaratma konusunda hanımların tercihleri olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Farklı aksesuarlar ile kabanlar daha güzel

 

Birbirinden değişik tesettür kaban modelleri yeni sezon içerisinde hanımların huzuruna çıkmış durumdadır. Bunları daha güzel yapacak olan özellikle farklı takı çeşitleri ile kabanlar harika bir görünüm vermektedir. Hanımların bu konuda özellikle küpeler olarak daha zarif ve ince tarzda modeller seçip buna göre kaban çeşitleri ile güzel bir uyum yakalayabilmektedirler. Diğer yandan yine altın veya gümüş şeklinde ince tasarımlı bileklik veya kolyeler de dışarı çıkıldığı zaman güzel bir kombin yaratma imkanı vermektedir.

 

Kışlık Tesettür Giyimde Seçimler

 

Tesettür giyim her sezon dünya moda trendlerine uygun seçenekleri ile kadınların şıklığını ve güzelliğini ortaya çıkartmaları için en özel seçenekleri onlara sunmakta ve birbirinden güzel parçalarla kombinlerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Ancak özellikle kış aylarında yapılan yanlış seçimler kadınları hayal ettikleri şık görünümden uzaklaştırarak onları geriye çekmektedir.

 

           Kışlık tesettür giyim kombinlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve stil detayları şu şekildedir:

 

 – Doğru kumaşları bir arada kullanmak

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kadınların yaptığı en büyük hataların başında yanlış kumaş tercihleri geliyor. Özellikle şal ve kıyafet arasındaki kumaş uyumsuzluğu kadınların görünümlerine gölge düşürmekte ve hayal ettikleri tarzdan onları uzaklaştırmaktadır. Şal seçimlerinde kışlık kıyafetlere uygun kalın ve mat kumaşlar tercih edilmeli, aynı zamanda parçalar arasındaki renk kombinasyonuna da özen gösterilerek görüntüde bütünlüğe gidilmelidir. Kışlık tesettür giyim kombinlerinde kumaşlar arasındaki uyumun en büyük stil yardımcısı olduğu göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. Kalın kumaşlarla ipekli veya parlak şallar kullanmak, kış aylarına uygun olmayan bir görüntü çıkaracaktır.

 

Kışlık tesettür giyim modelleri için Alışverişe Başla

 

 – Renk uyumları

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kullanılan renklerin kendi içinde uyumu, sezon renkleri olması ve en önemlisi ten renginiz için doğru renkler olması oldukça önemlidir. Sezonun trend renkleri ile oluşturulan kombinler trend bir görünümü size rahatlıkla sağlayacaktır. Renklerin kendi arasındaki uyumu da şıklığı arttıran diğer bir unsurdur. Uyumsuz renk tercihleri demode ve göz yoran bir görünüme sahip olmanıza neden olacağı unutulmamalıdır. Moda Selvim sezonun en trend renkleri ile hazırladığı özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor! Dilerseniz hazır renk kombinlerinden tercih yapabilir, dilerseniz de tek parçalar arasından en trend renklerle dilediğiniz gibi uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz!

 

 – Sıcak seçenekler, şık kombinler

 

Kışlık tesettür giyim parçaları bir araya getirilirken öncelik soğuktan korunma olmalıdır. Bir sonraki aşamada şık bir görüntüye sahip olmak ise oldukça kolay adımlardan geçiyor. Moda Selvim özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde kış şıklığınızı ayağınıza getirmekte ve birbirinden şık kışa özel kombinler oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Dünya trendlerini tesettür giyimle birleştiren Moda Selvim sayesinde sokak modasında iz bırakan isimler arasında yerinizi alacaksınız!