Tesettür Kap Kullanımı

Tesettür giyimin oldukça yaygın olduğu dönemlerde kullanılmakta olan dış giyim ürünlerinden bir tanesi de tesettür kap olmaktadır. Kap tesettür giyimin çoğalması sebebiyle son dönemde kap giyim ürünlerine de çok büyük bir ilgi meydana gelmiştir.

Tesettür Kap Nedir?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen tesettür kap diz altına kadar olabilen ve ince kumaşlardan üretilmiş olan yazlık dış giyim ürünlerini oluşturmaktadır. Bu kapsamda tesettür kap modelleri de artış göstermiştir. Tesettür Kapların birden çok rengi ve çeşitleri bulunmaktadır. Kaplar düğmeli ya da fermuarlı olarak tasarlanmaktadır.

Tesettür Kap Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyime önem veren kişilerin dolaplarında olması gerekli olan tesettür ürünlerinden bir tanesi de kap dış giyim ürünleridir. Tesettür kapların, pardösülerden mevcut farkı pardösüler ayak bileğine kadar olan uzun tesettür dış giyim ürünleri olmasıdır. Bununla birlikte pardösülerin yazlık ya da kışlık olarak iki adet modeli bulunmaktadır. Kaplar ise yalnızca yaz aylarında ince kıyafetlerin üstüne ince kumaş şeklinde tasarlanmaktadır. Ayrıca tesettür kap modelleri pardösülere göre çok daha farklı modellere ve çizgilere sahip olmaktadır. Genelde pardösülerin ve tuniklerin karışımından esinlenilerek tasarlanmaktadır. Çeşitli modelleri itibariyle uzun elbiseleri hatırlatan süslü modeller olarak da tasarlanmaktadır.

Tesettür Kabın Özellikleri Nelerdir?

Tesettür kaplar çoğu zaman pantolon ile kombin edildiğinde daha şık bir görünüm elde edilmektedir. Yaz aylarında giyilebileceğinden dolayı sıcak yaz günlerine ayak uyduran canlı renklerden meydana gelmektedir. Genel olarak bakıldığında tesettür kap ile pardösüler birbiri ile karıştırılmaktadır. Birbirleri ile karıştırılmasının sebebi, birbirlerine fazlası ile benzemeleridir. Ancak tesettür kap ile pardösü aynı şeyi ifade etmemektedir.

Tesettür Kap Fiyatları Ne Kadarıdır?

Genel olarak belirli bir fiyat vermek doğru olmamaktadır çünkü tesettür kap fiyatları çeşitli etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Bu etkenler arasındaki en önemli unsur tesettür kabın kumaş türü ve imalat sürecindeki maliyetleridir. Tesettür kabın üretiminde kullanılan kumaş türü, fiyatları büyük ölçüde etkilemektedir. Bu giysi türünde çok sayıda kumaş türün kullanmak mümkün olmaktadır. Ayrıca kıyafetin renkleri ile birlikte şekilleri de tesettür kabın fiyatını etkilemektedir. Bunun dışında her zevke uygun renkteki kaplara sahip olmak mümkündür.