Yeni Sezon Tesettür Kadife Elbise Modelleri

tesettür kadife elbiseKadife tesettür elbise modelleri bu senenin en gözde giyim ürünleri arasındadır. Tesettür giyim tarzına uyum sağlayan kadife elbiseler birçok model ve renkte üretimi gerçekleştiğinden dolayı her tesettürlü kadının zevkine hitap edecek kadife elbise ürünleri bulması daha da çok mümkün olmaktadır. Tesettür kadife elbise modelleri arasında en trend ve 2018 yılının modası olan kollarında ve eteklerinde volan modele rastlanmaktadır. Bunun yanı sıra yaka kısmında fırfır detayları ve belindeki kuşak aksesuarı kadife elbiseye nostaljik bir hava katmaktadır. Retro tarz olan bu elbise modelleri özel gün, özel gecelerde ve saygın ortamlarda giyilmeye uygun olmaktadır. Kadife tesettür elbiseler aynı zamanda sırt bölgesinde tasarlanan fermuar detayı ile rahat kullanım sağlamaktadır.

 

Çiçek İşlemeleri Omuz Kısmında Görülmektedir

 

2018 yılının modası olan çiçek elbiselerinin ve çiçek işlemelerinin tesettür elbisenin omuz kısmında görülmektedir. Omuz bölgesinden başlayıp kol bölgesine kadar minik çiçek nakışları bulunmaktadır. Bu elbise modellerinde astar kullanılmamaktadır. Tesettür elbise modellerinde yakadan bel kısmına kadar önden düğmeli olan elbisenin etek ucu biyeli şeklindedir. Bu model tesettür elbiseler krep kumaştan yapıldığı için her mevsim için kullanımı mümkündür ve her beden üretimi bulunmaktadır. Kadife kumaştan tasarlanan tesettür elbise modellerinde de çiçek işlemeleri modellere rastlanmaktadır. Ön kısmında çiçek işlemeleri bulunan tesettür elbiselerde taş detaylarına da yer verilmektedir.

 

2018 Modası Püskül Detaylı Tesettür Elbiseler

 

2018 sezonun modasında tesettür elbise modellerinde püskül detaylara da yer verilmektedir. Kol kısmında yer alan püskül detayları elbiseye ayrı bir hareketlilik katmaktadır. Süet kumaşlardan üretilen tesettür elbise modellerinde elbisenin etek kısmında fırfır detayı kullanılmıştır. Pliseli elbise modellerinde ise kol kısmında püskül detayı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ceplerinde püskül detayı olan tesettür elbiselerde farklı renk çeşitleri olmaktadır. Hâkim yaka modele sahip olan püsküllü elbiselerde ise aynı zamanda omuz kısmında ve etek ucunda nakış işlemeleri bulunmaktadır. Bu elbise modelleri günlük hayatta kullanılabileceği gibi çalışma ortamında da kullanılmaktadır.

 

Özel Geceler İçin Tafta Elbiseler

 

Özel gecelerde giyilmek için tasarlanan tafta elbiseler çok şık durmaktadır. Tafta elbiseler geniş bir şekilde hazırlanıp belindeki kemer kısmındaki fiyonk detay elbiseye ayrı bir görsellik katmaktadır. Her vücut tarzına uygun olup inci detayları da bulunmaktadır.