Yazlık Tesettür Giyim Trendlerinde Hangi Renkler Moda?

 

Yazlık tesettür giyim trendlerinde moda olan renkleri incelediğimizde yazlık tesettür giyim modellerinde beyaz, bebe mavisi, fuşya, krem, pudra ve pembe renklerin trend olduğunu söyleyebiliriz.

 

Yazlık Tesettür Giyimde Bebe Mavisi Trendi

 

Yazlık tesettür giyim modellerine bakıldığında bebe mavisi renginin açık renkli kombinlerde kullanıldığını görüyoruz. Kolları fırfırlı tunik modellerinde kullanılan bebe mavisi, kolu katlı tunik modelinde de kullanılan bir renktir. Sıcak havalar için açık rengi ile göze hoş gelen bir tercih olan bu model, kombin olarak da açık renk eşarp ve topuklu ayakkabı gibi aksesuarlarla kombinleme yapılabiliyor. Sportif tarz olarak sportif çanta ve spor ayakkabı ile kombinleme imkânı da sunuluyor.

 

Yazlık Tesettür Giyimde Pudra Rengi Hâkimiyeti

 

Yazlık tesettür giyimin modellerinin trend renklerinden biri de pudra rengidir. Pembe renge yakın tonu ile bayanların en çok tercih ettiği renklerden biri olan pudra rengi özellikle günlük giyim için tercih edilen kombinler de sıkça kullanılıyor. Günlük giyim için kullanılan pudra rengi aynı zamanda büro ortamı için tercih edilen giyim kombinlerinde sıkça kullanılan bir renktir. Kumaş pantolon ve kot pantolon tercihlerinin açık renk modelleri ile özel şekilde kombinleme imkânı sağlayan pudra renkli tesettür giyim modelleri spor ayakkabı, açık renkli klasik ayakkabı modelleri ile de farklı şekilde kombinleme fırsatları sağlıyor. Pudra renginin açık renklere olan yakınlığı ile uygun şekilde çok sayıda kombin tercihi sunmasını açık renkli çanta modelleri ile de rahatlıkla kombin yapma imkânına dönüşüyor.

 

Yazlık Tesettür Giyimde Beyazın Vazgeçilmezliği

 

Beyaz, tesettür giyimin birçok modelinde olduğu gibi yazlık tesettür giyim için de vazgeçilmeyen bir renktir. Beyaz rengin hakim olduğu yazlık tesettür giyim modellerine baktığımızda gül nakışlı önü kısa arkası uzun tunik modeli, gömlek yelek düğmeli tunik modeli, kolları volanlı nakış detaylı tunik modeli ve arkası uzun önü kısa kolları dantel detaylı tunik modeli için beyaz rengin kullanıldığını görürken birçok tunik modelinin tasarımında beyaz rengin kullanıldığını da söyleyebiliriz. Beyaz rengin kullanılmasında yaz aylarında sıkça kullanılan beyaz renk kıyafetler ile rahat şekilde kombin yapma imkânı sunması temel nedendir.