Vazgeçemediğimiz Kıyafet: Etek

Tesettür giyimde yılın her mevsimi aradığımız, gardrobumuzda olmazsa olmaz kıyafetidir etek. Yüzlerce model, renk, değişşik tarzlarda eteklerin bulunduğu Moda Selvim olunca, seçmekte zorluk çekeceğimiz kesin.

Eteği tek seçimin yanı sıra kombin olarak bir tarz yakalamak günün modasına ve tercih nedenlerimize göre değişir. Giyeceğimiz eteğe uygun ayakkabı, çanta, üst giyimde tamamlayıcı renkler ve stiller yakalamamız için doğru tercihler yapmamız gerekir.

etek

2015 yılını göz önüne aldığımızda etek modelleri arasında A kesim etekler, pileli ve çiçekli
desen etekler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda yine bayanların en çok tercih ettiği yüksek belli ve pileli etek modelleri ilgi çeken modeller arasında yer alıyor.

Etek seçiminize uygun olabilecek öneri vermek gerekirse, yukarıda bahsettiğimiz desenli etek modelleri üzerine tek renk düz gömlek veya bluz seçebilirsiniz. Yapacağınız kombine uygun renkler olarak; siyah desenli bir etek düşünüyorsanız üzerine mutlaka düz beyaz bir gömlek ile tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde düz koyu renk bir etek üzerine açık tonlarda yeşil, pembe, krem renklerde bir gömlek ve üzerine desenli bir kısa ceket harika bir seçim olacaktır.

Rahatlık ve spor bir görünüm söz konusu olunca, kot kumaş akıllara geliyor. Kot kumaş etekler her mevsim giyilebilir, en renkli spor tarzlar yakalanabilir ve en önemlisi çok şık görünümler elde edebilirsiniz. Her renk ile uyum sağlayabilen kot giyim, pamuklu kumaş üst kıyafetler ile harika bir spor tarz yakalayabilirsiniz. Kot kumaş bir etek için ayakkabı seçiminiz topuksuz spor ve hatta yaz aylarında keten kumaşlı ayakkabılar seçebilirsiniz.

Moda Selvim’de yeni sezon tüm etek modelleri için http://www.modaselvim.com etek ziyaret edebilirsiniz.