Tesettür Elbise Kombinleri

 

M.D.H - Hırkası Cepli 2'li Takım MDH7954 Bordo (1)Tesettür elbiseleri de en önemli noktalardan bir tanesi vücut hatlarına yakışacak bir model olmasıdır. Bunun nedeninden dolayı tesettür elbise modelleri seçimleri yapılırken vücut hatlarına göre uygun olacak şekilde yapılmalıdır. Bu sayede daha güzel görünümler ortaya çıkarmış olursunuz. Tesettür elbiselerde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise elbisenin kumaşıdır. Tesettür elbiselerde kumaş yapıları saten ya da şifon ipek olmasına daha iyi olacaktır.

 

Bunların yanı sıra, tesettür elbiselerinin renk seçimleri de önemli olmaktadır. Bu nedenden dolayı yüz tiplerine göre seçilen renk uyumu daha şık olmasına yardımcı olacaktır Tesettür elbiselerinde modası hiç geçmeyecek ve şık görünecek renkler tercih edildiği takdirde daha uyumlu olacaktır. Tesettür elbise renklerinde siyah, neon, turkuaz, dore gibi renkler çok tercih edilen ve modası geçmeyecek olan renklerin arasındadır.

 

Bunun yanı sıra, tesettür elbise modellerinde mavi renk tonlarını da alması modası geçmeyen renklerin arasında olmaktadır. Ancak tesettür elbise kombineleri yapılırken aksesuar seçimlerinde dikkatli yapılması da önemlidir. Bu nedenden dolayı tesettür elbisenin renklerine ve modeline göre yapılan aksesuar seçimi daha şık olmasında yardımcı olacaktır.

 

Bu nedenle uyumlu aksesuar seçimleri yapılırken tesettür elbise modeline ya da renk uyumuna göre tercihler yapılmalıdır. Tesettür elbiseyi güzel bir şekilde kombin yapabilmek için ve takıları ortaya çıkartabilmek taşlı aksesuar seçimi yapmak daha iyi olacaktır.

 

Tesettür Elbise Kombineleri Nasıl Yapılır?

 

– Tesettür elbiseler kapalı bir alanda giyilmesi gerekiyorsa ise açık renkler tercih edilmesi daha göz alıcı olmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenden dolayı tesettür elbiselerde giyeceğiniz alana göre ve yere göre uygun seçimler yapılması daha iyi olacaktır.

 

– Tesettür elbiseye uygun bir kombine yapabilmek için elbiseye uygun eşarp ya da şal yardımı ile kombineler yapılabilir. Elbisenin renk uyumuna göre yapılması daha şık görünmesinde yardımcı olacaktır.

 

– Tesettür elbise kombineleri yapılırken ayakkabı ve çanta kombineleri yapılarak daha şık görünmesinde katkı sağlayabilirsiniz.

 

– Tesettür elbisenin bir diğer kombinesi ise, elbiseye göre uygun makyajlar ve aksesuarlar ile kombine yaparak daha şık görünmesine yardımcı olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, tesettür elbisenin renklerine uyumlu olacak şekilde makyaj uygulanması kombineyi tamamlayacaktır.