Yeni Sezon Tesettür Elbise Modası

Yeni sezon tesettür elbise modasında en göze çarpan detaylar, dantel, volan, tül ve fırfırlar. Sezonun favori rengi ise parlak açık mor olarak görülmekte. Mor turkuaz rengi ile muhteşem bir uyum oluşturacaktır. Kış sezonunda siyah, gri, lacivert, kahverengi, füme, bordo renkleri hakimken yaz sezonunda tüm tonları ile mor, pembe, mürdüm ve canlı renklerin moda olduğu görülmekte.

 

Elbiselerin boyları genellikle bilekten yukarıda bittiğinden, bu elbiselerin altına tayt, külotlu çorap ya da uzun çizme giyilebilir. Nakışlı elbiseler bu sezonda moda. Elbiselerin boğazlarında degaje yakalar göze çarpmakta ve elbiseler genellikle belden bağlamalı.

 

Kadife kumaşlar bu sezona damgasını vuruyor gibi görünüyor. Kadife elbiseler de ise genellikle lacivert, orman yeşili ve mürdüm renkleri çalışılmış. Elbiselerin etek ve kol uçlarına hareket katılmış. Eşarp, çanta ayakkabı üçlemesi, siyah olarak kombine edilmiş. Spor kıyafetlerde bol salaş denim elbiseler, moda trendlerinde yerini almakta.

 

Yeni sezon tesettür elbise giyiminde, parizyen kumaşlar göze çarpıyor. Bu kumaşlarla dikilen elbiselerin çok havalı durduğu da gözlerden kaçmamakta. Gömlek yaka tarzında dikilmiş olan elbiselerde, belde fiyonk detaylı kemerlerin kullanıldığı görülmekte, bu tüvit elbiselerde ayrıca puantiye desenler ve nakış detayları göze çarpmakta.

 

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modası Nedir?

 

Günlük elbise trendlerinin yukarıda anlatıldığı gibi olduğu gözlemlenirken, tesettür abiye elbiselerde ise durum daha da canlı görülüyor. Gold işlemeler, şifon ve tül ile birleşerek gece elbiselerinde önem kazanıyor. Bu sezon balık kesim tuvaletler çok revaçta. Balık kesim tuvaletlerin bele gelen kısımları hafif kalkık, üst kısımları genellikle payetler ile bezenmiş. Elbise düz renkli ise üzerinde gold işlemeler hakim durumda. Bu sezon abiye elbiselerde pelerin çok moda.

 

 Tesettür Elbise Fiyatlarında Durum Nedir?

 

Tesettür elbise fiyatları elbisenin kumaşına, dikiminin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Günlük giyim ile abiye giyim tesettür elbise fiyatları arasındaki fark doğal olarak büyük olmakta ve abiye kıyafetlerin çok daha pahalı olduğu görülmektedir.

 

Siz de yeni sezon tesettür kıyafetleri satın almak istiyorsanız, Moda Selvim sitesine gelerek, biri birinden güzel ve şık tesettür elbiseleri uygun tesettür elbise fiyatları ile satın alabilirsiniz.