Moda Selvim Yazlık Tesettür Elbise Trendleri

Kadınların en çok tercih ettiği giysiler arasında elbiseler bulunur. Tek parça halinde olduğu için kombin yapmak gerekmez. Yazlık, mevsimlik ve kışlık olarak birçok elbise modeli mevcuttur. Hem günlük yaşamda hem de özel günlerde tercih edilebilecek binlerce elbise modeli vardır. 

Son yıllarda yükselişte olan yazlık tesettür elbise, farklı renk seçenekleri ve birbirinden güzel kumaş çeşitleriyle kadınları büyülemeye devam ediyor. Yaz mevsiminin sıcak günlerinde terletme yapmadan kullanılır. Tesettür elbise modellerinde hem spor tarz hem de abiye tarzı modeller bulmak mümkündür. 

Yazlık Elbise

Kış mevsiminde kullanılacak tesettür elbiseler genellikle kalın kumaştan üretilmiştir. Modelli değildir ve çok fazla detayı yoktur. Çoğunlukla desensizdir. Yaz mevsimi için tasarlanmış tesettür elbiselerin ise çok fazla seçeneği vardır. Kumaşları ince ve dökümlüdür. Karışık desenler ve canlı renklerle birlikte harmanlanmıştır.

Yaz aylarında elbise seçerken dikkat edilecek konu sadece modeli değildir.

Kumaşının terletme yapmaması gerekir. Özellikle pamuklu kumaşlardan üretilmiş olan elbiseler büyük rahatlık sağlar. Daha özel günlerde şifon ya da saten elbiseler tercih edilebilir. Yazlık elbiseler uzun olması nedeniyle tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kombin yapmanın çok kolay olduğu elbiseler, uyumlu bir çanta, ayakkabı ve şal ile çok şık hale gelebilir. 

Elbise Çeşitleri

Yaz mevsimi gelince elbiselere rağbet artıyor. Mağazaların vitrinlerinde renkli ve çiçekli elbiselerin yanı sıra şifon elbiseler de yerini aldı. Daha spor tarzda giyinen kadınlar için kot elbiseler de çeşitli modellerde üretiliyor. Pileli ve kloş elbiseler genellikle bel kısmında kuşaklı olarak tasarlanıyor. Abiye tarzında elbise isteyenler için de birçok seçenek var. Düz kumaştan üretilmiş saten elbiseler veya pullu kumaştan dikilmiş elbiseler özel günlerin kurtarıcısı durumundadır. 

Moda Selvim, yazlık tesettür elbise denilince işini en iyi yapan firmalar arasındadır. İstediğiniz modelde ve tarzda elbise bulabileceğiniz bu site aynı zamanda uygun fiyatları ile öne çıkıyor. Sadece elbise değil tesettür giyime dair birçok farklı ürünün bulunabildiği bu site geniş beden aralığıyla da müşterilerine hitap etmeye devam ediyor. Ürünlere ulaşmak için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Günlük Hayatta Elbiseler

Tesettür, Müslüman kadınların dini kaidelerde belirtildiği şekilde giyinmeleridir. Son yıllarda ortaya çıkan tesettür moda sektörü, hızlı yükselişini sürdürmektedir. Tesettür giyim üretip satan firmalar oldukça fazla sayıya ulaşmıştır. İnternet üzerinden arama yapıldığında birçok firmaya ulaşılır. Bu da isteyen herkesin ulaşması için iyi bir fırsattır. 

Tesettür giyim denildiğinde akla gelen kıyafetleri şöyle sıralayabiliriz:

Etek

Elbise

Tunik

Bluz

Ferace

Pardesü

Muhafazakar giyim tarzını tercih eden kadınlar vücut hatlarını belli etmeyen, bol kıyafetleri tercih eder. Sayılan bu ürünler her mağazada bulunabilir. Herkes kendi zevkine ve bütçesine göre bir şeyler bulabilir.

Kadınlar İçin Vazgeçilmez Olan Elbiseler

Elbiseler kadınlar için vazgeçilmez parçalardır. Günlük hayattan, özel günlere kadar her zaman tercih edilmektedir. İş yeri için de iyi bir seçenektir. Özel davetlerde giyilen elbiselerin kumaşları daha gösterişli ve parlaktır. Üzerine işlemeler yapılabileceği gibi şık bir broşla da tamamlanabilir. 

Günlük hayatta giyilen elbiseler ise daha sade olarak tercih edilir. Genellikle pamuklu kumaştan üretilmiş bu giysiler desenli olabileceği gibi düz de olabilir. Tesettürlü kadınlar tesettür günlük elbise adı altında dikilen elbiseleri tercih etmektedir. Diğer günlük elbise türlerine göre boyu daha uzun, bedeni daha bol ve kolları uzundur.

Günlük Elbiseler

Günlük olarak kullanılan elbiseler kişinin hareketini kısıtlamayacak şekilde olmalıdır. Üretilirken kullanılan kumaşı da önemli noktalar arasındadır. Pamuklu veya keten kumaştan dikilmiş elbiseler yaz mevsimi için kurtarıcı parçalardır. Hem serin tutması hem de rahat olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir.

Günlük elbiseler tek parça olduklarından dolayı kullanılması en kolay ürünlerdendir. Şık bir ayakkabı ve çantayla birlikte kolayca kombinlenebilen tesettür günlük elbise size zaman kazandıracaktır. Gün boyu rahatlık ve şıklık için elbiseler her zaman tercih edilmesi gereken kıyafetler arasındadır. 

Tesettür giyime dair her türlü ürünü bulabileceğiniz modaselvim.com sitesi modanın nabzını tutmaya devam ediyor. Zengin ürün çeşitliliği, geniş beden aralığı ve uygun fiyat seçenekleriyle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özel günlerde kullanılacak abiye elbiselerin yanı sıra günlük olarak da giyilebilecek birçok ürün bulunabiliyor. Site üzerinden kolayca sipariş verip alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Ucuz Tesettür Giyim Parçaları

Yeni sezon içerisinde yayınlanan pek çok uygu fiyatlı tesettür giyim ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler kalite ve dayanıklılık bakımından oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile sitemiz herkese yönelik ürün seçenekleri oluşturmaktadır. Ucuz tesettür giyim kategorileri içerisinde hem alt hem de üst giyim parçalar yer almaktadır. Bu parçalar sayesinde kaliteli ve şık kombinler oluşturmak mümkündür. Ucuz tesettür giyim alanında birbirinden renkli ve şık ürün yelpazesi hazırlanmaktadır. Ürünler sıralı şekilde kategori içlerinde yer almaktadır.

Uygun Fiyatlı Tesettür Alt Giyim Ürünleri Siparişi

Uygun fiyatlı ürün seçenekleri oldukça fazla kişinin hızlı sipariş oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Son dönemde çıkan tüm yeni parçalar ile alışveriş yapmak çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Kaliteli ürün çeşitliliği ile beraber tamamı uygun fiyatlı olan bu ürünler sezonun yeniliklerini de beraberinde getirmektedir. Üstelik kategoriler tasarım bakımından eşsiz ürünler içermektedir. Son zamanların en profesyonel şekilde dizayn edilen parçaları alt giyim kategorisinde yer almaktadır. Etek ve farklı kesim pantolonlar ucuz ama kaliteli olarak satışa sunulmaktadır.

Ucuz Üst Giyim Tesettür Kıyafet Modelleri Satın Alma

Ucuz üst giyim kategorisi son zamanların en popüler ürünleri ile çeşitlilik oluşturmaktadır. Sezon içerisinde yayınlanan birbirinden farklı konseptte kombin bulunmaktadır. Bu kombinler ile beraber farklı görünümlere imza atmak da mümkün hale gelmektedir. Tunik modellerinden gömlek modellerine kadar pek çok ürün seçeneği site içerisinde hazırlanmaktadır. Desenleri ve kullanılan renk seçenekleri ile kişiler kendi tarzlarını kolaylıkla yansıtmaya başlamaktadır. Sezonun uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile alışveriş yapma keyfi de uzun sürmektedir.

Yeni Nesil Uygun Fiyatlı Tesettür Giyim Ürünleri ve Model Çeşitliliği

Yeni nesil uygun fiyatlı tesettür giyim ürünleri ve model çeşitliliği sitemiz içerisinde mevcuttur. Uygun fiyata kaliteli ürünler elde etmek isteyen kişilere yönelik alt ve üst giyim kategorileri farklı ürün listeleri hazırlamaktadır. Ürünler yeni tasarımlar ile birleşerek kaliteli kombinler oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Sezonun en beğenilen kıyafet parçaları ile birlikte desenleri ile göz kamaştıran ürünlerin tamamı uygun fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır. Site 7/24 hizmet vermektedir.

Moda Selvim Tesettür Elbiseler

Elbiseler hemen hemen her ortamda giyilebilecek bir kıyafettir. Özel günlerinizde ya da günlük tercih edebileceğiniz tesettür elbise modelleri Moda Selvim de vardır. 

Moda Selvim Tesettür Elbise 

Elbiseler her dolapta olması gereken parçadır. Renk renk ve değişik modeller de birden çok tesettür elbise vardır. En uygun fiyata hem şık hem de kaliteli tesettür elbiseler Moda Selvim de mevcuttur. Piyasaya göre en uygun tesettür elbise fiyatlaru Moda Selvimdedir. Giyim kategorisinin alt kategorilerinden biri de tesettür elbiselerdir. Triko, şifon, viskon,ve kadife olmak üzere daha birçok çeşit mevcuttur.  

Moda Selvim Tesettür Elbise Çeşitleri

Bunlar; yarım fermuarlı triko elbise, kazayağı desenli triko elbise, kolları fırfırlı tesettür elbise, piliseli sandy elbise, peplum tesettür şifon elbise, kapüşonlu triko elbise, bağcıklı triko tesettür elbise, yaprak desenli viskon elbise, simli kadife tesettür elbise, aksesuar detaylı tesettür elbise, pul detaylı tesettür elbise,garnili tesettür elbise, a pileli tesettür elbise, aksesuar düğmeli elbise, nervürlü tesettür elbise, dijital baskılı şifon elbise, kolu nakışlı tesettür elbise, kemerli şifon tesettür elbise, nakış detaylı elbise, ekose jile elbise, balon kol tesettür elbise olmak üzeredir. 

Bunlar; çiçek desenli viskon elbise, kemerli ekose jile elbise, iki renkli tesettür elbise, piliseli triko tesettür elbise, kolları pilise detay elbise, piliseli şifon elbise, puantiyeli tül elbise, beli lastikli şifon elbise, yarım düğmeli kot tesettür elbise, pötikare desenli gofre elbise, önden bağlamalı tesettür elbise ve düğmeli triko jile olmak üzeredir.  

Moda Selvim Büyük Beden

Moda Selvimin büyük bedenler için de birden fazla tesettür elbise çeşidi vardır. Herkese uygun kıyafetler Moda Selvim büyük beden kategorisinde mevcuttur. 

Moda Selvim Büyük Beden Elbise Modelleri

Bunlar; kolları fırfırlı tesettür elbise, piliseli sandy elbise, puantiye desenli viskon elbise, beli bağcıklı tesettür triko takım, yırtmacı düğmeli tesettür elbise, çizgili tesettür elbise, fırfırlı ponpon şifon elbise, volanlı tesettür elbise, yakası bağlamalı viskon elbise, dantel detaylı elbise, pile detaylı tesettür elbise, eteği düğmeli tesettür elbise, yazı baskılı tesettür elbise ve volan kollu simli elbise olmak üzeredir.  

Moda Selvim

Çok daha fazlası için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Modanın En Son Trendleri

Her geçen yoğun ilgiyle karşılaşan tesettür giyim, moda dünyasının içine tam olarak girmiş bulunmaktadır. Tesettürlü kadınlar için her gün yeni tesettür elbise modelleri oluşturuluyor, daha fazla seçenek sunulmaya başlanıyor. Moda dünyası bu anlamda tesettür giyime oldukça fazla önem vermektedir. Bundan dolayı her tesettür giyim ürünü modaya rahatlıkla ayak uydurabilmektedir. Her modeli ayrı bir hava katan tesettür giyim ürünleri için en trendler neler?

 

 Tunik Tarz Gömlekler

 

Tesettürlü kadınlar tarafından oldukça ilgi gören ve çokça tercih edilen tunikler oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Tesettür giyimde pantolon giyinilmesini kolaylaştıran bu tesettür giyim ürününde her çeşit renk ve desen bulunmaktadır. Bundan dolayı her parça ile rahatça uyum sağlayabilen bir yapıya sahiptir. Bu sezonun tesettür modasının trendleri arasında yer alan, tunikler şifon tarzda üretilen kot ve spor tunikler fazlasıyla rahatlık sağlamaktadır. Bunun yanı sıra tunikler ile spor bir tarz yakalanmak isteniyorsa pantolon tercihi kottan yana olmalıdır.

 

 Şifon Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür dünyasının en şık hale gelmesini sağlayan şifon tesettür elbise modelleri çok rağbet görmektedir. Bu parçalar özel gün ve gecelerin kaçınılmaz tesettür ürünleri olmuş durumdadır. Bundan dolayı tesettürlü kadınlar şıklığı tesettür ile birleştirebiliyorlar. Bilhassa bu yılın yaz kreasyonunda günlük yaşamda dahi rahat tercih edilebilecek bir hal alarak bu sezonun trend tesettür modelleri arasına girmektedir. Bunun yanı sıra şifon elbiselerde kendini gösteren canlı renkler ve şık desenlerde tercih edilmesinde unsur oluşturmaktadır.

 

 Kot Tesettür Modelleri

 

Bu senenin tesettür modellerinde trend olan kot tesettür elbise modelleri, spor tarz yakalamak isteyen tesettürlü kadınlar tarafından çokça tercih edilmeye başlandı. Özellikle kot tunik modelleri kot pantolonla kombin yapıldığında çok şık durmaktadır. Bilhassa kot ceket ve uyumlu bir şal kombin edildiğinde çok spor bir tarz yakalanmaktadır.

 

 Feracenin Şıklığı

 

Tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği tesettür modelleri arasında en başta yer alan ferace modelleri, her mevsim için uyum sağlayan kumaş yapısı ile rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Her renk ve desene sahip olan tesettür ferace modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda tesettür giyimin trendleri arasında yerini almaktadır.

 

Yeni Sezonda Elbise Modellerinde En Sevilen Renkler

 

Hiç şüphesiz tüm hanımlar bütün bir yıl içerisinde her mevsimdeki farklı zamanlarda giydikleri birbirinden güzel tesettür elbise modelleri için elbette ilk olarak modeline mutlaka bakmaktadır. Evde bulunan giysiler ile harika bir uyum sağlayıp sağlamayacağı ya da üretimi kapsamında model ve rengi ile nasıl bir kombin yarattığı büyük bir önem taşımaktadır. Tabii en az bunun kadar önemli olan durum bu yüzden tüm elbise çeşitleri rengidir. Elbisenin modeli ile doğru bir şekilde uyum sağlaması ve aynı zamanda hanımlar giydiği zaman üzerinde şık bir izlenim yaratması noktasında bir elbise satın alırken modeli ile birlikte kalitesinin yanı sıra rengi üçlemesi büyük bir önem arz eder. Bu bağlamda yeni sezon tesettür elbise çeşitleri kapsamında birbirinden özel modeller ile birlikte harika bir uyum sağlamış olan renkler moda uzmanları ve üretici firmalar kapsamında dikkate alınmak suretiyle hazırlamış durumdadır. Hiçbir hanımın hayal kırıklığına uğratmayacak birbirinden özel renkleri altında tasarım yapılmış olan tesettür elbise modelleri mükemmel bir görünüm sunmaktadır.

 

Harika renkleri altında tesettür elbise modelleri

 

Tüm kadınlar bilir ki bir elbisenin modeli kadar en az rengin de önemi oldukça büyüktür. Bu kapsamda yeni sezon içerisinde piyasaya çıkarılmış olan tesettür elbise modelleri kapsamında tüm hanımları harika renkler bekliyor. Bunlar içerisinde özellikle haki ve mürdüm rengi ile birlikte siyah renkler oldukça dikkat çekmektedir. Birbirinden farklı elbiseler altında mükemmel bir izlenim yaratan bu renklerin yanı sıra pudra ve şarabı rengi ile birlikte indigo rengi de büyük bir ilgi görmektedir. Nitekim üzerine yapıldığı giysiler hal kapsamında harika bir izlenim sunan bu tesettür elbiseler tüm hanımların ortak bir şekilde beğendikleri seçenekler arasında yerini almış durumdadır. Ayrıca zümrüt ya da gri ile birlikte bordo renkleri de daha farklı seçenekleri arzu eden tüm hanımlar adına değişik modeller kapsamında piyasaya sunulmuş durumdadır. Tabii her sene olduğu gibi bu yılda yeni değişik elbise çeşitleri altında mor rengini de unutmamak gerekir.

 

Değişik seçenekler kapsamında en güzel elbise renkleri

 

Güzel bir tesettür elbise modeli seçimi yapılırken renginin de önemi çok fazla olduğundan dolayı bu yıl daha parlak ve canlı renkleri altında hanımların şekli ön planda tutulmak suretiyle tüm elbiseler için tasarım haline getirilmiş ve güzel bir uyum kazanmış durumdadır. Kişisel tercihlere göre tüm hanımlar Modaselvim sitesi kapsamında çok uygun fiyatlar altında yeni harika renkli modeller kapsamındaki uyumlu elbiselerden satın alabilir.