Tesettür Kombinlerinizi Sweatshirt İle Yapmaya Ne Dersiniz?

Sweatshirtlerin tesettür giyim ile kombinlenmesi Tesettür giyen kadınlar arasında günlük hayatta en çok spor ve rahat giyinmeyi seven tesettürlü hanımlar tercih ediyor. Sadece tesettür giyimi seven kadınların değil, rahatını ön planda tutan tüm kadınların tercihi olan bu sweatshirt kazaklar ile her gün sportif şıklığınızı sergileyebilir, kombininizdeki farklı parçalarla sweatshirtleri destekleyerek tarzınızı sergileyebilirsiniz. Tesettür kombin seçeneklerinden sweatshirtler, farklı tarz ve zevklere sahip kadınlar için kapüşonlu, kapüşonsuz, dokulu, düz, baskılı veya detaylı, şardonlu, şardonsuz tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Sonbahar Ve Kışın Serinliğinde İçimizi Isıtacak Sweatshirtler Tesettür Tarzına Uygun Nasıl Kombinlenir?

Rahat ve sportif kombin seven tesettürlü hanımlar için tasarlanmış sweatshirt bluzlar ile muhteşem bir aheng yakalayabilirsiniz. Farklı renklerde bir kazak seçtiyseniz ve çok sportif tarzınızı göstermek istiyorsanız, kazak ile aynı renkte spor pantolonları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda düz bir süveteri zıt renkteki pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Yine eşofmanlarınızla uyumlu renkte bir spor ayakkabı, sportif stilinizi sergilemek için harika bir seçim olabilir. Pantolonla aynı renk olan ya da hemen hemen her renkle kombinlenen siyah beyaz bir şal ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Sweatshirt Sevmeyenleri Bile Kıskandıracak Tasarımlar Bu Sezonda Sizlerle

Sportif tarzınızı ve şıklığınızı bir arada yansıtmak istiyorsanız, sportif ve zarif parçaları birlikte kullanmalısınız. Klasik tarz geniş paça pantolonları, salaş tarzınızı vurgulayacak bol bir hırka ile kombinleyebilirsiniz. Spor ayakkabı ve sırt çantası ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Sweatshirt ve Jean’in Yakışmaması Mümkün Olmayacak

Sweatshirtünüze en çok yakışan parçalardan biri de şüphesiz denim pantolonlar olur. Denim pantolonları bir tesettür sweatshirt ile kombinleyerek günlük hayatınız için spor bir stilin bir karışımını oluşturabilirsiniz. Spor üst ve etek kombinasyonu, çok dar olmayan ve günlük hareketinizi kısıtlamayan elbiseleri klasik formlarda sergilemeyi bırakın! Sportif tarzınızı kolayca sergileyebileceğiniz rahat kumaştan bir eteği sweatshirt ile kombinleyip, kendinize bakın. Ayrıca tesettür kombin yapma girişiminizi tamamlayacak bir diğer parça ise spor ayakkabılar.

Tepeden tırnağa şık bir kombin oluşturmanın son noktası bu aşamadır. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz kıyafetler ile gününüz de güzel geçecek. Tercihiniz hangi model olursa olsun mutlaka sevdiğiniz bir ürünü aldığınızdan emin olun.