Süet Yelek

Süet yelek modelleri yeni sezonun trendleri arasında yerini aldı. Moda selvim’in şık giyim kataloğunda da bulunan süet yelekler, tesettürlü hanımların yeni favorisi. Henüz kış gelmeden, süet kış aylarında gündem olacağının sinyalini verdi. Ceket, trençkot ve yelek modellerinde kendini gösteren süet modeller mağaza vitrinlerinden göz kırpıyor. Süet, samimi ve sıcak dokusu ile tam kışa özgü bir karakter barındırıyor. Yumuşak dokusu ve çeşitli renkleri ile hem koyu ton ve hem de açık tonda modeller içeriyor. Kış ayları yaklaştı ve kış modasının sinyalleri verildi. Kışın günlük ve özel giyim repertuvarımıza girecek modeller de tek tek belirginlik kazanmaya başladı. Ayakkabıdan tutun da takı modellerine kadar, son dönem modasında yer edecek tüm parçalar sıra ile arzı endam ediyor.

 

 

Neden Suet?

Yeni yıl yaklaşıyor, bu da beraberinde birçok yeniliği getirmekte. Aynı zamanda yenilik arayışı hislerimizi sarıyor. Yeni bir stil, yeni kıyafetler, “yeni bir ben” arayışı ister istemez insanların benliğinde yer etmekte. Bu süreçte kimi saç stilini değiştirirken kimi de başörtü bağlama stilini değiştirmek isteyebiliyor. Kıyafet tarzı ile oynayanlar, farklılık arayışı ile sevmediği modellere şans verenler mutlaka ki olmakta. Daha önceleri de vitrinlerde süeti bolca görüyorduk ama rağbet bu denli değildi.  Süet, neden şimdi bir atak yaptı ve moda gündemine oturdu? Büyük ikon markaların kreasyonlarında süete yer vermesi de büyük bir etken olabilir. Fakat esas süeti gündeme taşıyan sebep çeşitlenmiş olması diyebiliriz. Süet bunca zaman belli parçalarda kullanıldı ve belli bir renk aralığında kaldı. O sebeple de süeti ana giyim parçalarından ziyade kombinlerimize destek niteliği gören ara modellerde gördük. Ayakkabı, çanta gibi giyim stilinin detay parçalarında kendini gösteren süet bu sezon başrolü kaptı gibi görünüyor. Giyim tarzının esas dikkat çeken ana parçalarında yer alan süet, renk alternatifi ile de çeşitlilik kazandı. Vakur ve aynı zamanda şaşırtıcı bir munislik taşıyan süet modeller kadınların ilgisini çekti.

 

 

Süet Ve İşleme Aksesuarlar

Süet sevildi ve bununla yetinmedi gibi görünüyor. Süet modeller, yine son dönemin sevilenlerinden olan işleme metal aksesuarlar ile ortak payda da buluştu. Şık ve otantik bir stil kaçınılmaz oldu. Moda Selvim’in en beğenilen yelek modellerinin önünde birleştirici aksesuar olarak yer alan metal işleme dikkat çekiyor.  Özellikle haki rengindeki yelek modellerimiz otantik bir stil ile son derece Retro bir imaja hitap ediyor. Aksesuar detaylar ile daha şık görünüme sahip olan bu yelek modelleri çok rağbet görmekte. Metal aksesuar detaylar ile süet ortaklığı kışın bol bol stil kombinlerinde önümüze çıkacak gibi görünüyor.

Yelek Ve Trençkot Modeller

Süet, cepli yelek modellerin üzerinde yer alan püskül detaylar zevkli stillere hitap ediyor. Daha şık ve gösterişli olmak isteyen her kadının aklını çelecek bir unsur olarak kendini vurguluyor. Trençkot modellerin kol manşetlerinde ve bel kısmında ise kemer ayrıntısı ilgi topluyor.  Moda selvim’in bu tasarımları sizi yerine göre ciddi, yerine göre ise salaş ve maskülen bir havaya dahil edebiliyor. Tesettürlü kadınlarımız bu modelleri tunik ve pantolon ile rahat kombinleyebilir. Kış aylarında hem sıcak, hem de şık olmak isterseniz eğer öneririz. Bu yelek ve trençkot modeller sizin ideal bir dış giyim olacaktır.

Online alışveriş sitemizi ziyaret edip, bu harika tasarımlarım ürünlerimizi incelemelisiniz. Kalite garantisi ile uygun fiyata sipariş verip, yeni sezon indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Avantajlı bütçesi ve sınırsız alternatifi ile www.modaselvim.com sitesi sizi bekliyor.