Sonbahar Tesettür Modelleri Canlılığı

basak-kase-pelerin-1500-bordo-38111-76-O

Sonbahar ve kışın gelmesi ile modanın değişime uğraması da oldukça normaldir. Parlak ve canlı renkler yerine mat ve pastel renkler ortaya çıkmaktadır. Sonbahar tesettür modelleri kombin yapmak için öncelikle alacağınız kıyafetlerin renkleri ve modeline uygun aksesuarlarla uyumu sağlamak mümkündür. Seçtiğiniz kıyafetin içindeki renklerle farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

 

Ten uyumunuza göre alacağınız kıyafet sizi daha farklı göstermektedir. Kendi bedeninize uygun kıyafetleri aradığınız tesettür mağazalarında bulunmaktadır. Kabarık ve bol eteklerle ceketle birlikte kombin yapılmaktadır. Tesettür giyimde sadeliğin ön planda olması üzerine fazla giymektense tek parçayla mükemmel bir görünüm kazanabilirsiniz. Rahat ve bol kıyafetleri tercih eden bayanların çoğu birbirinden güzel model ve renklerle her dönemde rahatlıkla giyebileceğiniz modern bir görünüme sahiptir.

 

Ayrıca kalem etekler, dar veya bol paça pantolonlarla üzerine tunik veya ceketle anında değişik bir hava katmaktadır. Yazın daha çok uzun yeleklerin ilgi görmesi sonbaharda ise uzun salaş hırkalarla göz doldurmaktadır. Tesettür kıyafetlerinde hangi kıyafete uygun kombinler yapılacağını bilmek oldukça önemlidir. Şık bir görünüm elde etmek tamamen bayanlar ait olup tesettür kıyafetleri sade renklerde ise canlı ev desenli eşarplar tercih etmeleri daha şık görünmesine sebep olmaktadır. Bayanların tercih ettiği kıyafetlere uygun olan takılar ve aksesuarlara da dikkat etmeleri gerekmektedir. Bayanların bu konuda çok dikkatli olduğu gözlemlenmektedir.

 

Tesettür moda son dönemlerin aranılan ve en çok tercih edilen olması dikkatleri üzerine çekmektedir. Sonbahar