Tesettür Elbisede Sonbahar Renkleri Nelerdir?

sonbahar tesettür elbiseSonbahar mevsimi hüznün rengi olsa da sıcacık renkler ile içinizi ısıtacak bir mevsime dönüşebilir. Sonbahar tesettür elbise modelleri farklı renk tonlarında sonbahar ve kış modasında şık tasarımlar ile tesettürlü kadınların beğenisine sunuluyor. Sonbaharın gelmedi ile birlikte tesettürlü kadınlar giysi dolaplarında düzenlemelere başlamış bulunmakta. Fular yakalar, kapitone kumaşlar, çiçek işlemeleri ve armalar tesettür kıyafetler üzerinde sıkça kullanılmaktadır.

 

 Dantel Detaylar Etek Uçlarında Ve Kol Kısımlarında Kullanılmaktadır

 

Mürdüm rengi sonbahar mevsiminin en sıcak rengi içerisinde yer alıyor. Bunun yanı sıra kırmızı, yeşil ve pudra renk tonları hemen hemen her mevsimde kullanılmaktadır. Mavinin tonu olan petrol mavisi farklı bir renk tonu olmaktadır ve tesettür abiye modellerinde oldukça fazla tercih edilmektedir. Tesettür giyim parçalarında kullanılan dantel detaylar hem kol kısımlarında hem de etek uçlarında yer almaktadır.

 

Mor renk tesettür elbise tasarımlarında bel kısımlarında kullanılan kemerler tesettür elbiseye ayrı bir hava ve şıklık katmaktadır. Yaka kısımlarında kullanılan fularlı tasarımlar ve kol kısmındaki uzun manşetler tesettürlü kadınlar üzerinde zarif bir imaj oluşturmaktadır. Özellikle kahverengi ve kahverengi renk tonun da kullanılan ön kısımdan bel bölgesine kadar inen düğmeler hem tesettür elbiseye ayrı bir hava katmakta hem de tesettür elbiseye ikili takım görünümü vermektedir.

 

 Sivri Yaka Dantelli Tesettür Elbise Modelleri

 

Sivri yaka tesettür elbise modellerinde kol kısımlarında düğmeler ve üst kısımlarında dantel detaylar kullanıldığı zaman elbiseye ayrı bir uyum sağlamaktadır. Tesettürlü kilolu kadınlar tesettür elbise modellerinde arka kısmı düğmeli ve etek kısmında kullanılan pile modellerini tercih etmelidir. Yeşilin tonu olan haki rengi sonbahar mevsiminin en trend renkleri arasında yer almaktadır. Etek kısımlarında ve kol ucu kısımlarında lazer kesimlerde kullanılabilmektedir. Hem günlük yaşamda hem de bulunduğunuz ortamda şık bir görünüm için üst tarafı kot şeklinde olan modellerin bel kısımlarında kullanılan kemerler ve etek kısımlarında kullanılan beyaz dantel detaylara sahip tesettür elbise modelleri tercih edebilirsiniz.

 

 Sedef Gül Detaylı Elbise Modelleri

 

Sedef gül detaylar sade tesettür elbise modellerinde sıkça kullanılmaktadır. Tesettür elbise modelindeki gül detayları elbiseye zarif bir görüntü katmaktadır.